Sta je objavioPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 3:39 pmKakva je ovo objava Krpica na instagramu? Koja je pozadina?
Sta je objavioPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 3:39 pmKakva je ovo objava Krpica na instagramu? Koja je pozadina?
Meha87 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 3:56 pmSta je objavioPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 3:39 pmKakva je ovo objava Krpica na instagramu? Koja je pozadina?
Pa sad... Stavio je smajlija tamo gdje pise "me zove". Moze se protumaciti i kao da je samo pozelio Grbavicu.GegenPress je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 4:12 pmMeha87 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 3:56 pmSta je objavioPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 3:39 pmKakva je ovo objava Krpica na instagramu? Koja je pozadina?
![]()
Ne cudi me, degencina redovno radi takve stvari. Isto tako prepravlja posjete u nekim proslim sezonama da bi oni imali vise.KLIS je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 5:04 pmNe znam je li još iko vidio, onaj pitar što uređuje cijene na transfermarktu za našu ligu, osim što je uvijek pumpao cijene njihovim igračima, otišao je i korak dalje. Na dnu stranice pišu podaci o svakom klubu, on je stavio lažne podatke za broj aktivnih članova, tako da ispada da Sarajevo ima više od nas, najviše u ligi, što je daleko od istine.
Zavrseno. Nisam ni ja znao.
bugs@transfermarkt.deKLIS je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 5:04 pmNe znam je li još iko vidio, onaj pitar što uređuje cijene na transfermarktu za našu ligu, osim što je uvijek pumpao cijene njihovim igračima, otišao je i korak dalje. Na dnu stranice pišu podaci o svakom klubu, on je stavio lažne podatke za broj aktivnih članova, tako da ispada da Sarajevo ima više od nas, najviše u ligi, što je daleko od istine.
A administracija ti je zukan raspalifcz je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 6:29 pmbugs@transfermarkt.deKLIS je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 5:04 pmNe znam je li još iko vidio, onaj pitar što uređuje cijene na transfermarktu za našu ligu, osim što je uvijek pumpao cijene njihovim igračima, otišao je i korak dalje. Na dnu stranice pišu podaci o svakom klubu, on je stavio lažne podatke za broj aktivnih članova, tako da ispada da Sarajevo ima više od nas, najviše u ligi, što je daleko od istine.
Mozemo svi odvojiti minut-dva da prijavimo.
Ko ima malo vise vremena, moze kreirati account pa sam izmijeniti informacije koje bi onda administracija trebala da provjeri.
I kad dobijemo po usima i tamo sad bice zbunjola.
Ma brate ne beri brigu , mlate bezveze , standardno , koliko znaju dokaz ti je Makedonac , niko ga spomenuo nije
Zar neko onaj tamo tzv portal neko shvata ozbiljno.Meha87 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 11:05 pmhttps://www.transfermarkt.com/angelo-he ... ler/189740
valjda na ovog sugerisu jer su na onom forumu spominjali nekakvog cileanca
cikoradovic je znao, pisao pp, pametan, nije htio stručnjacima što ga prozivaju da pišefanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 10:55 pmMa brate ne beri brigu , mlate bezveze , standardno , koliko znaju dokaz ti je Makedonac , niko ga spomenuo nije
Igrao nekad u Dinamu, sjećam ga se dobar napadač bio.Meha87 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 11:05 pmhttps://www.transfermarkt.com/angelo-he ... ler/189740
valjda na ovog sugerisu jer su na onom forumu spominjali nekakvog cileanca
Isto se pisalo kad je Vukoja otišao u Zvijezdu, pa sad ne valja Vukoja...ubaceni element je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 10:13 pmI kad dobijemo po usima i tamo sad bice zbunjola.
Gledaj ti njih kako likuju...LARSSON je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 11:11 pmcikoradovic je znao, pisao pp, pametan, nije htio stručnjacima što ga prozivaju da pišefanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 07, 2024 10:55 pmMa brate ne beri brigu , mlate bezveze , standardno , koliko znaju dokaz ti je Makedonac , niko ga spomenuo nije