Upali viljuskara, ko ti sta moze
Najlakse invalida napast,ne smijes Dzezvara ni spomenut.
Neces vjerovat Gavro i mene zna oraspolozitavlami97 je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 4:01 pmIskreno, ne smetaju mi bumovi. Neka se raja malo relaksira. Razmišljam svojom glavom i istom donosim zaključke. Čim je neko napisao da bi eventualno pojačanje poput Pjanića plaćao Badžak, bio sam svjestan da samo Pjanić može plaćati Badžaka i nikako drugačije-
Badžaka izuzetno cijenim, ali ako želi pomoći Želji onda mora oformiti Administraciju Kluba s po uzoru na svoju firmu, jer njemu Administracija, odnosno stručnjaci, prave lovu, a on to sve kontroliše i usmjerava ka profitabilnom cilju. Svima dobro.
Nervira me ova najava gradnje Juga (ne znam ni sam koja po redu) a još me više nervira što se to radi uz promociju političara. Političari su nas uglavnom uvijek lagali, iako bi trebali biti naša sluge. Ne u doslovnom smislu, nego da služe narodu koji ih je izabrao da ih predstavlja. Nažalost, oni isključivo radi u svoju korist.
P.S. Ne napadajte Gavrana. Njegove opaske su benigne i jedna od rijetkih osoba, na ovom forumu, koja me svojim dosjetkama zna oraspoložiti.
mislis na Gavrića
Još se svađaš sa Aladinom Isakovićem, a raju ko hebe.
Najbolje ti je onde na jugozapadJacksparrow je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:29 pmRaja jel se sa djecijim kolicima samo na jug može
Zato sto ga je el Gigante pravio našim sredstvima, a ovo je od ovih ljiga politickih sto ce eksploatisati to do krajnjih granica ko i Koldzo lazov u ono doba.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:37 pmKako za Jug treba tender, zalbe, ovo ono, a za Istok nista?
E vala ti je ova jaka zivotom
Opet ce tu biti naših para jer ce se sigurno prodavati 10god karte (nadam se). Ova pressica je vise za politicare nego za klub, Jug, navijače. Populistiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:42 pmZato sto ga je el Gigante pravio našim sredstvima, a ovo je od ovih ljiga politickih sto ce eksploatisati to do krajnjih granica ko i Koldzo lazov u ono doba.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:37 pmKako za Jug treba tender, zalbe, ovo ono, a za Istok nista?
E nije isto. Evo im k. Nek daju kes u cjelosti i nek prave i nek uzimaju zaslugu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 10:12 pmOpet ce tu biti naših para jer ce se sigurno prodavati 10god karte (nadam se). Ova pressica je vise za politicare nego za klub, Jug, navijače. Populistiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:42 pmZato sto ga je el Gigante pravio našim sredstvima, a ovo je od ovih ljiga politickih sto ce eksploatisati to do krajnjih granica ko i Koldzo lazov u ono doba.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:37 pmKako za Jug treba tender, zalbe, ovo ono, a za Istok nista?
Možda, ali generalno javne su pare i mora se postupak javne nabavke provesti. Mi kad smo gradili, mi smo imali naš tender, gdje smo mogli neke stvari brže odraditi, iako je i tada nekoliko mjeseci prošlo, što je normalno. Čak i da nam vlast grantom da sva sredstva, opet bi se morao postupak javne nabavke, ako ne žele da ih sutra Tužilaštvo tereti za boga pitaj šta kad se promijeni vlast… nije baš jednostavno sve objasniti, ali jednostavno ovo je normalan proces.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 10:12 pmOpet ce tu biti naših para jer ce se sigurno prodavati 10god karte (nadam se). Ova pressica je vise za politicare nego za klub, Jug, navijače. Populistiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:42 pmZato sto ga je el Gigante pravio našim sredstvima, a ovo je od ovih ljiga politickih sto ce eksploatisati to do krajnjih granica ko i Koldzo lazov u ono doba.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 9:37 pmKako za Jug treba tender, zalbe, ovo ono, a za Istok nista?