Ayla i Mirvic zapratili Pjanica
Prcic?
A zans i sam da sam ovu igricu prekucao davno...
Na kraju potpise JukicDzezvar je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 6:21 pmGeneralno se nesto kuha u klubu i radi se na pojacanjima.U principu od jutros se pocelo licitirati sa imenima.Grad bruji o njima.
Pocelo je sa Pjanicem,pa je onda Ljajic dosao na red,poslije njega Prijovic....sad Prcic,....
Kako ja to vidim ljudi su u klubu izgleda promjenili taktiku...puste u opticaj neka id imena a skroz je druga u pitanju.
Sacekajmo ponedeljak pa cemo vidjeti ko je u pitanju.
JestePlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 6:43 pmJe li ovo pomjerena utakmica na subotu u 21:00?
pritisni peticu
hocemo li moci u mraku gledati?AsharaK je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 6:44 pmJestePlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 6:43 pmJe li ovo pomjerena utakmica na subotu u 21:00?
Mislim da nece...Eldar je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 6:37 pmNa kraju potpise JukicDzezvar je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 6:21 pmGeneralno se nesto kuha u klubu i radi se na pojacanjima.U principu od jutros se pocelo licitirati sa imenima.Grad bruji o njima.
Pocelo je sa Pjanicem,pa je onda Ljajic dosao na red,poslije njega Prijovic....sad Prcic,....
Kako ja to vidim ljudi su u klubu izgleda promjenili taktiku...puste u opticaj neka id imena a skroz je druga u pitanju.
Sacekajmo ponedeljak pa cemo vidjeti ko je u pitanju.![]()