Nemojte bezveze ložiti raju.
Star i ishaban igrač nije pojačanje, čak šta više mislim da će nam biti žestok problem.
Nadam se da griješim i da nije ovaj za kojeg sam načuo, ali hajde da vidimo.
Hajde ne seri bgt cuj ishaban, za svakog igraca u ligi je doktor.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:27 pmNemojte bezveze ložiti raju.
Star i ishaban igrač nije pojačanje, čak šta više mislim da će nam biti žestok problem.
Pa kažem ako je to ovaj za kojeg sam čuo, a taj nema te inicijale hahahahahahahZ_1921 je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:28 pmHajde ne seri bgt cuj ishaban, za svakog igraca u ligi je doktor.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:27 pmNemojte bezveze ložiti raju.
Dobrodosao S.H., cekamo te
Opet fulio terapiju.....jel ti finko covjek napisao da jeste zarvorena
Qurac cu im ja doc ako je zatvorena.nek ih gleda neko drugi
Mozda su mu ovo cirilicni inicijaliLudvig Leple je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:29 pmPa kažem ako je to ovaj za kojeg sam čuo, a taj nema te inicijale hahahahahahahZ_1921 je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:28 pmHajde ne seri bgt cuj ishaban, za svakog igraca u ligi je doktor.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:27 pmNemojte bezveze ložiti raju.
Dobrodosao S.H., cekamo te
Trpit,nek se sami userucikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 4:38 pmE ako su pitari pišali po drugima zbog Penjerande, šta bi onda mi trebali zbog njega?
Ma nisu ti inicijali, sprdaju se.
Pjanić ima love da može plaćati Badžaka.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 5:03 pmKakav Pjanić , uozbiljite se . Kao placace ga Badzak , a nemamo kesa da dovedemo napadača svi skupi
Ma brate i u ponedjeljak kad opet kao i obično ne bude nista , onda ide crnacenje zarad malo hajpaavlami97 je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 5:11 pmPjanić ima love da može plaćati Badžaka.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 5:03 pmKakav Pjanić , uozbiljite se . Kao placace ga Badzak , a nemamo kesa da dovedemo napadača svi skupiAko je ložiona, baš je bezveze