Jedan od zlatnih sponzora je hotel Bosmal Arjaan by Rotana. Prema benefitima i svemu je blizu ranga generalnog, neke ekipe će imati besplatno noćenje u hotelu (to je dio sponzorstva, definisano je to unutar ugovora), dok ćemo mi zauzvrat imati također besplatno noćenje kod nekih ekipa. Zadnje kolo je Borac odsjeo u tom hotelu, na naš račun. Ekipa bi tu trebala biti u karantinu. Uslovi su vrhunski, od posluge, soba, sve je na zavidnom nivou.
Najveći problemi navijača Željezničara u 2024.
Haman smo jedini u Evropi koji se raduju i koji se zadovoljavaju pretkolima. Da ne pričam o bespotrebnom hajcu nakon što se prođe jedno ili dva pretkola, čemu ćemo izgleda nažalost svjedočiti kod uhljupaISB87 je napisao/la: ↑čet jul 18, 2024 10:24 pm21 hiljada kaze covjek, dje ste nakrali te 4. neka ih, neka sporta u sarajevu, da ih je bar 35 a i nas danas sutra.
lijepo je to sto se radi na sponzorima, nadam se da ce i ekipa bit borbena pa da igramo evropu sl ljeto. pozelilo se bas, gledam velez i kone i dusa me boli.
Ma niđe veze. Nas smo gledali u jednoj utakmici i to protiv Igmana i zaključili da su oni bolji. Mi smo prosle godine u evropi bili Real ga njih pa na kraju borili se za opstanak. Ništa ovo ne mora da znači.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 18, 2024 11:55 pmMenstrualni su dimenzija vise naspram nas , jos kad dovedu ovih par igrača sto se spominje bice ebeni pravo , valjda možemo zaganjati to 4 mjesto
Joj čuj Real a prošli jedno pretkolo najlošijeg evropskog takmičenjaRefa1921 je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 12:25 amMa niđe veze. Nas smo gledali u jednoj utakmici i to protiv Igmana i zaključili da su oni bolji. Mi smo prosle godine u evropi bili Real ga njih pa na kraju borili se za opstanak. Ništa ovo ne mora da znači.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 18, 2024 11:55 pmMenstrualni su dimenzija vise naspram nas , jos kad dovedu ovih par igrača sto se spominje bice ebeni pravo , valjda možemo zaganjati to 4 mjesto
Vidjecemo , gledao sam ih prespremni su , i imaju strasna krila i napad , vezu ce jos pojačati , jedino im je odbrana slabija. Jbg nas ebe sistem , kod nas najbolji igrači kad istekne ugovor odlaze za dzabe . Nemamo taj sistem da istima produzimo i nadogradimo ekipu sa jos par dobrih i sve dok je tako bice nam ovako kako jeste .Refa1921 je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 12:25 amMa niđe veze. Nas smo gledali u jednoj utakmici i to protiv Igmana i zaključili da su oni bolji. Mi smo prosle godine u evropi bili Real ga njih pa na kraju borili se za opstanak. Ništa ovo ne mora da znači.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 18, 2024 11:55 pmMenstrualni su dimenzija vise naspram nas , jos kad dovedu ovih par igrača sto se spominje bice ebeni pravo , valjda možemo zaganjati to 4 mjesto
Real za njih. Oni prosle godine u evropi bili cirkus. Mi smo ličili na ozbiljnu ekipu.kvalitet je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 12:31 amJoj čuj Real a prošli jedno pretkolo najlošijeg evropskog takmičenjaRefa1921 je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 12:25 amMa niđe veze. Nas smo gledali u jednoj utakmici i to protiv Igmana i zaključili da su oni bolji. Mi smo prosle godine u evropi bili Real ga njih pa na kraju borili se za opstanak. Ništa ovo ne mora da znači.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 18, 2024 11:55 pmMenstrualni su dimenzija vise naspram nas , jos kad dovedu ovih par igrača sto se spominje bice ebeni pravo , valjda možemo zaganjati to 4 mjesto
Ali za uhljupe stoji, slučajno prošli ovo, meni su oni baš nepoznanica, vidjet ćemo na šta će okrenuti kasnije
Posložili su mnoge stvari nažalost, ekipa im je prejaka. Ove godine oni idu u grupe vidjet ćeš. Ali je **** njih, bitno da su kod nas krenule neke stvari nabolje.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 12:44 amOvaki smo i mi bili prosle godine. I onda borba za opstanak![]()
A ko si to ti majke ti , smeta ti sto normalno diskutujemo o drugima , a ne smeta sto najavljujes nekave grmljavine pa fulis , pa pratite zvanicnu pa fulis , pa vadi gavrane zelenu zastavu pa fulis , ako nekog treba odstraniti to si ti koji iznosi lazne informacije i samo bezveze lozi raju