Al fakat.Jacksparrow je napisao/la: ↑pet jul 12, 2024 10:32 pmBar nam ekipa izgleda kao da su dobar dio zivota proveli po huliganskim ekipama.
Najvise istetovirana ekipa u prvenstvu![]()
Prvo moramo postati bitni u Bh fudbalu i za to treba vremena.Sam trener je rekao da nam za velike stvari treba minimalno 2 godine.E sad ne znam koliko smo strpljivi,vise nismo nego jesmo.Jer vec je kuhinja iz Macijata pocela zestoko da radi potpomognuta sta mislite sa kim.neroazzuro je napisao/la: ↑pet jul 12, 2024 9:54 pmOptimista sam. Izgleda mi kao da momci slažu je.benu fajtersku ekipu.
Valjda vidjeli kako piz.de onomad sjede i puše jakovljeviću dok im je.be majke pa skontali gdje je najveći problem.
Za ostalo ćemo se svakako pobrinuti mi na tribini. Uzimamo titulu!
Čim je Ćorić potpisao grupa je organizovala sastanak sa njim i dala mu punu podršku i rekli mu da stoje iza njega. Mogu svi samo kurcu sviratiDzezvar je napisao/la: ↑sub jul 13, 2024 7:54 amPrvo moramo postati bitni u Bh fudbalu i za to treba vremena.Sam trener je rekao da nam za velike stvari treba minimalno 2 godine.E sad ne znam koliko smo strpljivi,vise nismo nego jesmo.Jer vec je kuhinja iz Macijata pocela zestoko da radi potpomognuta sta mislite sa kim.neroazzuro je napisao/la: ↑pet jul 12, 2024 9:54 pmOptimista sam. Izgleda mi kao da momci slažu je.benu fajtersku ekipu.
Valjda vidjeli kako piz.de onomad sjede i puše jakovljeviću dok im je.be majke pa skontali gdje je najveći problem.
Znam,ali eto ovi bas pokusavaju....posebno bolno je to palo Bekricu.Diverzant je napisao/la: ↑sub jul 13, 2024 11:08 amČim je Ćorić potpisao grupa je organizovala sastanak sa njim i dala mu punu podršku i rekli mu da stoje iza njega. Mogu svi samo kurcu sviratiDzezvar je napisao/la: ↑sub jul 13, 2024 7:54 amPrvo moramo postati bitni u Bh fudbalu i za to treba vremena.Sam trener je rekao da nam za velike stvari treba minimalno 2 godine.E sad ne znam koliko smo strpljivi,vise nismo nego jesmo.Jer vec je kuhinja iz Macijata pocela zestoko da radi potpomognuta sta mislite sa kim.neroazzuro je napisao/la: ↑pet jul 12, 2024 9:54 pmOptimista sam. Izgleda mi kao da momci slažu je.benu fajtersku ekipu.