Stilic Semir unosi nemir. Magija

Ovo što sam vidio od njega jako sličan igrač Asmiru Suljiću, zanimljivo je da s obje noge zna igrat, pokriva obje krilne pozicije. Ako nije skup treba ga dovest jer nam ovakav fali pogotovo ako ode Amoah, pitanje je samo kako će se prilagodit na naš fudbal ipak smo malo nezgodnija liga od makedonske za igrat...ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 2:08 amNe znam majke mi, al iz lige koja je gora od nase mogu razumjeti da dodje neko ko je zabio 15 golova, podjelio 10 asistencija. Ali sa ovakvom statistikom ne znam bas sta mu je preporuka (ako je uopste istina da dolazi ovaj).
Seri seri moj golube bjeli.....fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 11:12 amKakav zemljotressssss, ide asfalt , 200 metaraaaa
Hahhaha Jel do aksama ili poslije aksama pucaDzezvar je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 11:50 amSeri seri moj golube bjeli.....fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 11:12 amKakav zemljotressssss, ide asfalt , 200 metaraaaasamo pazi da ne pojedes to sto poseres
![]()
Isprdci koji su stadion vidjeli samo na televizoru, a ima ih pozamašan broj.Jacksparrow je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 12:01 pmGolemo pojedini navijaci seru da se najblaze izrazim. Nista im nije udure, nevjerovatno. Ljudi bi pojacanja iz liga petice, po mogucnosti i stadion i neka cudesa grade
Ma ja ba .....najbikje tako....fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 11:57 amHahhaha Jel do aksama ili poslije aksama pucaDzezvar je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 11:50 amSeri seri moj golube bjeli.....fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 11:12 amKakav zemljotressssss, ide asfalt , 200 metaraaaasamo pazi da ne pojedes to sto poseres
![]()
Temelj svakog kluba je omladinski pogon,a nama to najveće zlo ce biti koordinator. O čemu pričamo mi??? Na kraju samo ispade nije govno , cuko se posrao, zar ne bi taj omladinski pogon trebao biti jako bitan faktor prve ekipe ??
Pitaj ljude prvo u skupstini zasto je tako.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 12:51 pmTemelj svakog kluba je omladinski pogon,a nama to najveće zlo ce biti koordinator. O čemu pričamo mi??? Na kraju samo ispade nije govno , cuko se posrao, zar ne bi taj omladinski pogon trebao biti jako bitan faktor prve ekipe ??