Imam ja.GegenPress je napisao/la: ↑sub jul 06, 2024 10:08 pmIma li neko informacije u vezi dresova i sponzora?
Imam ja.GegenPress je napisao/la: ↑sub jul 06, 2024 10:08 pmIma li neko informacije u vezi dresova i sponzora?
Znači načelnikMulalic Edis je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 10:30 amOnaj ko je pare obezbjedio, a vijećnik to sigurno nije.
Pa to je stravično što ti pišeš, ako je istina. Ne kontam nikako kako je direktorica mogla dobiti takvu klauzulu, a za Bekrića ima logike, vidi se i po transferima, a i po tome što je tu i niko ga ne tjera.Norsborg je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 12:06 pmKako sam cuo, Bekricu je neko potpisao ugovor do 2027 godine. Ko, zasto? Pozvati na odgovornost onoga ko je to aminovao. I Jos gora stvar, za sve se pita, dogovara transfere. Ko mu je to ugovorom dozvolio. Nazalost, izgleda da cemo zbog Bekrica potrositi Rahimica i Corica jer su postavili ultimatum, ili oni ili on.
Jos jedan problem je direkrorica koja ima klauzulu za obestecenje od 200 000 km u slucaju otkaza. Kovacevic ili ko???????.
Uzas sta nam rade od kluba, da li nas ceka sudbina Celika uz jednu razliku, mi bi ostali i bez imovine.
Ne čitaj previše postove od ovih tetki raspalih, ne uzimaj zddravo za gotovo sve što se napiše živ bio.