Pa taj Galic je najveca prevara koju je ovaj fudbal vidio
Treba da nas bude sramota ovih društvenih mreža, na sta to lici
Možda čuvaju internet za Zlatiborkvalitet je napisao/la: ↑čet jul 04, 2024 7:11 pmTo mi je u rangu izjava iz nekih prošlih vremena da im nije drago kad se prenose Željine domaće utakmice jer to umanjuje posjetu.
Cijeli svijet se trudi omogućiti praćenje skoro svih utakmica, ali samo smo mi pametni… prije će biti da smo nesposobni.
Ova 18-ka ako još nije kasno na fakultet da krene. Bolji sam ja od njega sa 30 godina i pivskim stomakom.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2024 7:31 pmAl ko je ovaj Pirić? Jel to naš junior, Anel Pirić što je otišao u Igman, pa se sad vratio možda, ili je neki na probi?
I ko je ovaj Bešić? Da nije general Muhameda zaganjao?![]()
Ma Ćorić ako ima imalo trenerskog znanja, otpisat će malog Zubana već do odlaska na Zlatibor. Onaj momak jednostavno nije fudbaler, ne liči na fudbalera. Nek mu tajo nađe kakav amaterski klub da šuta loptu ako već toliko voli fudbal, ili nek ga zaposli kod sebe u agenciju. Za Vukoju je Štila brzi gonzales čak i u ovim godinama, a o lucidnosti, majstorluku i kvaliteti pasa da ne pričamo.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jul 04, 2024 8:31 pmJa sta odgledah majko draga. Vukoja i Djoric ako su nam pojacanja mi smo druga liga. Rustemovic je Gattuso za Djorica. Vukoja ne moze prvome do sebe da doda. Karamarko i postavljanje su posebna prica. U drugom poluvremenu foco i ne znam ko je broj 17 imaju nekog slifa. Ovo ostalo za plakati. Zubanovic komedija, momak kao usporen snimak. Ne pise se nama dobro nikako.