Da li neko otprilike zna koliko košta 10-ak dana priprema za ekipu i stručni štab na nekoj destinaciji van Sarajeva ?SamoNapad je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 3:24 pmZnam da se ide nego imam osjećaj da mi uvijek najviše provedemo ovdje a druge ekipe vecinom budu duže na pripremama plus idu po dva puta.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 3:04 pmPa ide se na Zlatibor...imas i dogovorene prijateljske vec...SamoNapad je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 1:48 pmOtkazana utakmica protiv TOSK-a , mi moramo se maknuti od ovakvig načina priprema svake godine. Pola protivnika ne krene sa pripremama, moljakamo ljude da igraju. Nadam se da ćemo pripreme praviti u dvije faze negdje ili bar 10 dana negdje gdje se skupi više ekipa da se možemo spremati. Ovako ne možes ekipu spremiti za lige .
Ne znam mozda griješim ali puno imamo novih igrača, bolje se uigrati u pripremnom periodu nego da se ekipa uigrava u ligaskim utakmicama.
Nema. Zahvalio se na ponudi. Ne želi stres i pritisak nakon igranja u jufki, ne bi mogao pružiti maksimum i korektno se zahvalio na ponudu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 4:06 pmJukic je odlican igrac, ako postoji i minimum sanse onda ga pokusati dovesti.
Ima li kakvog golgetera na vidiku, da je blizu dogovora?cikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:17 pmIma finih igrača kod ovih ‘sindikalaca’ treba to propratiti. Siguran sam da će Denis i stručni štab ispratiti par igrača.
Brat Jel se zezas ? Kojih igrača ?? Kobiljar , Hodziccikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:17 pmIma finih igrača kod ovih ‘sindikalaca’ treba to propratiti. Siguran sam da će Denis i stručni štab ispratiti par igrača.
Zasto da ne?GegenPress je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:33 pmČije je maslo da se dovedu igrači na probu iz Bihaća, Lukavca i Chicago odnosno Mladosti DK
Pa normalno da je smiješno , zato sto smo kokuzi , ne vidim da u Borca, Sarajeva , Zrinjskog bude kamion ovih na nekakvim probamaAsharaK je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:41 pmZasto da ne?GegenPress je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:33 pmČije je maslo da se dovedu igrači na probu iz Bihaća, Lukavca i Chicago odnosno Mladosti DK
Nije nicije maslo,tog masla je uvijek bilo...svake pripreme...GegenPress je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:33 pmČije je maslo da se dovedu igrači na probu iz Bihaća, Lukavca i Chicago odnosno Mladosti DK
Pa normalno pojačanja su igraci tipa Kupresak, Blagajic....a ovo po probi je gluho biloubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 9:32 pmA odakle da se dovedu na probu nego iz nizih liga? Ove bolje ne treba probavati nego platiti.
Ako nisi primjetio potpisali smo vec 5 igraca bez probe i bice jos. Kupresaka i Blagajica nije potpisao niko, znaci tom logikom niko se nije pojacao tako da nemas razloga da kukas.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 9:44 pmPa normalno pojačanja su igraci tipa Kupresak, Blagajic....a ovo po probi je gluho biloubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 9:32 pmA odakle da se dovedu na probu nego iz nizih liga? Ove bolje ne treba probavati nego platiti.
Hvala na info Cikocikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 7:16 pmNema. Zahvalio se na ponudi. Ne želi stres i pritisak nakon igranja u jufki, ne bi mogao pružiti maksimum i korektno se zahvalio na ponudu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 4:06 pmJukic je odlican igrac, ako postoji i minimum sanse onda ga pokusati dovesti.