16k eura plata mjesecna. I ti i ja bi ga utopili
Pravo mladi. Jednom 25, drugom 24... Bolje takve krampe dovoditi nego dati priliku nasem nekom od 17 godinaponosannavas je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 4:50 pmGledam ovu ekipu igraca bez ugovora. Enes Alic i Alen Dejanovic bi nam legli sto posto. Mladi brzi.
Cetvrtak u 18.00
Pa ide se na Zlatibor...imas i dogovorene prijateljske vec...SamoNapad je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 1:48 pmOtkazana utakmica protiv TOSK-a , mi moramo se maknuti od ovakvig načina priprema svake godine. Pola protivnika ne krene sa pripremama, moljakamo ljude da igraju. Nadam se da ćemo pripreme praviti u dvije faze negdje ili bar 10 dana negdje gdje se skupi više ekipa da se možemo spremati. Ovako ne možes ekipu spremiti za lige .
Relativni mladi da. Ako nemas mladig lijevog beka bolje dovesti Alica sa 24 koji je vec igrao vani i ima radne navike nego krampu. Ako je iko forsirao pricu mladi to sqm ja. More puta sam ovdje pricao o djeciEvoMe je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 12:19 amPravo mladi. Jednom 25, drugom 24... Bolje takve krampe dovoditi nego dati priliku nasem nekom od 17 godinaponosannavas je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 4:50 pmGledam ovu ekipu igraca bez ugovora. Enes Alic i Alen Dejanovic bi nam legli sto posto. Mladi brzi.
Znam da se ide nego imam osjećaj da mi uvijek najviše provedemo ovdje a druge ekipe vecinom budu duže na pripremama plus idu po dva puta.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 3:04 pmPa ide se na Zlatibor...imas i dogovorene prijateljske vec...SamoNapad je napisao/la: ↑uto jul 02, 2024 1:48 pmOtkazana utakmica protiv TOSK-a , mi moramo se maknuti od ovakvig načina priprema svake godine. Pola protivnika ne krene sa pripremama, moljakamo ljude da igraju. Nadam se da ćemo pripreme praviti u dvije faze negdje ili bar 10 dana negdje gdje se skupi više ekipa da se možemo spremati. Ovako ne možes ekipu spremiti za lige .