cikoradovic je predsjednik UOcikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 7:19 pmNe mogu pisati, traje sjednica još, nije fer prema ostatku odbora.![]()
cikoradovic je predsjednik UOcikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 7:19 pmNe mogu pisati, traje sjednica još, nije fer prema ostatku odbora.![]()
Realno ja ne bih dao Zubandan za grupnu fazu lige šampiona evo sad odma.
🤍
🤍
🤍
Može l' se skontat ko je cikoradovicubaceni element je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 9:28 pmSad ce ciko, samo da osuta penal za mininogometnu reprezentaciju.
i bekrija bi volio znati 
Sjedinca je bila, riješeno je zbog čega su sjedili, saopštenje neće biti danas, odmori.
Odmorio bi da ne radim trećucikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:45 pmSjedinca je bila, riješeno je zbog čega su sjedili, saopštenje neće biti danas, odmori.

🤍
🤍
🤍
Od ekipe koja je bila jedan od ozbiljnih pretendenata za ispadanje napravio ekipu sa kojom je u zadnjoj polusezoni Ako se samo ta polusezona gleda zavrsio treci na tabeli iza zrinjskog I borca Koji je titulu uzeo. Vodio gosk I selektirao ekipu koja je bez vecih problema izborila mjesto u premijer ligi iznad stupcanice sa manjim budzetom. Izabran za najboljeg trenera sezone. Da ne spominjemo da se poigrao sa bruninim sistemima sa igracem manje, nismo 2 sanse napravilibianco blu je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:37 pmŠta je to Ćorić uradio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri pa da slavimo njegov dolazak?
Radio je dobar posao sa ekipama koje su bile kandidati za ispadanje ... doduše i mi smo sad taj level ...
Nemoj lagat ljudima, znamo da si preko bareGegenPress je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:54 pmOdmorio bi da ne radim trećucikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:45 pmSjedinca je bila, riješeno je zbog čega su sjedili, saopštenje neće biti danas, odmori.![]()
Hahaha vjeruj mi da sam istog mišljenja i sad kad se sjetim jeza me uzme ali ne zbog krajnjeg rezultata već zbog pauze u poluvremenu kad hiljade ljudi oko tebe zrači optimizmom i samo čuješ uzet ćemo ih milion posto bukvalno ni jednu negativnu riječ nisam čuo. Realno ljudi nas ubili u prvom poluvremenu i nismo znali đe gonimo.