Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 01, 2024 7:08 pm

Procitah da smo zainteresovani za Odinaku, pa moram, po stoti put napisati istu stvar...Neko ga je upratio, prepoznao kvalitet i iz Nigerije doveo u Stupcanicu. Isto je i sa Kayodom, iz Nigerije je doveden u Zlatibor, pa je presao u Zvijezdu 09, a Vadzea su doveli iz Gane. Hocemo li mi ikada barem i pokusati da uradimo nesto slicno ili cemo uvijek cekati da taj dio posla neko drugi uradi za nas, pa da se tek onda " zainteresujemo ". Znam da je ruzno poredjenje, ali ako kupujes voce ili povrce bolje ga je kupiti direktno od proizvodjaca, nego od treceg nakupca.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

salle86
Kontakt:

sub jun 01, 2024 7:18 pm

Jes, ali tako onda moraš imati i ljude koji će raditi.
:D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 01, 2024 7:44 pm

salle86 je napisao/la:
Pa, majka mu stara, ako mogu ovi iz Zvijezde 09, Zlatibora, Stupcanice, Romanije, Rudara...sto mi ne bi mogli. Platis covjeka koji se razumije ( a to nije neka filozofija, niti nuklearna fizika ) i koji ima odredjene konekcije, platis ga dobro, pa neka 24 sata ceprka po mladim, perspektivnim i talentovanim igracima iz Afrike ili Azije, ako " iskopa " jednog jedinog godisnje,opravdace svaki fening plate koju je dobio. Ne znam je li @cikoradovic zainteresovan, on bi mi bio prvi prijedlog za tu poziciju :D

BHDragons
Kontakt:

sub jun 01, 2024 7:53 pm

Novi SD će nam pomoći oko toga.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

sub jun 01, 2024 8:02 pm

BHDragons je napisao/la:
sub jun 01, 2024 7:53 pm
Novi SD će nam pomoći oko toga.
Dzaba ti pisati ba....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub jun 01, 2024 8:04 pm

Tog istog Salimana sam ja preko jednog forumaša nudio Bekriću, dok je još bio slobodan, kad je Zlatibor ispao u treću ligu. I ne samo Salimana, ali šta ću, ja sam obična fukara, bolje od mene znaju Ćuk i Bilalagić.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub jun 01, 2024 8:06 pm

Nadam se da će Rahimić pročešljati i Rusiju, ima i tamo dobrih igrača u drugoj i trećoj ligi.
Fear of the Maniacs!

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 01, 2024 9:06 pm

Imamo i menadjera ovdje...

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 01, 2024 9:32 pm

Imamo... Zato smo imali Allisona kojeg je neko vec doveo u Hrvatsku, pa se gorko pokajao i uvalio ga nama, a ovi iz Romanije sa Pala dovedu Tallisona direktno iz Brazila. U tome je poenta.

MiroslavKruzik

sub jun 01, 2024 11:53 pm

Dzezvar je napisao/la:
Po čemu zaključuješ da je neko menadžer, samo ako je nudio igrača preko svojih konekcija. Ne moraju to biti menadzerske konekcije, niti interesnog karaktera, očito mnogi ljudi se ponude jer klubu žele dobro, pa barem da neko ode i isprati tog igrača na vrijeme ako se već može pomoći da bude naš. Ista stvar je bila sa mnom kad sam imao priliku zbog poznavanja ljudi oko Hadzikića, ponudio ga Bekriću i Mulaliću, dobio odgovor da imamo 5 boljih golmana od njega i da nisu zainteresovani, iako je isti taj Hadžikić čekao odgovor od Bekrije, pa tek onda odgovorio na pozive iz drugih klubova koji su se kasnije javili kada su čuli da je slobodan i zainteresovan za našu ligu. Ponuđen je bio prije svih, jer je trenirao samostalno u tz. I nije ovdje izgubio neki forumas, navijač, Bekric ili Mulalic, izgubio je klub priliku angažovati dobrog golmana na kojem bi mogao i profitirati, ali nisu se odazvali i prepoznali momenat i tjt. Isto tako je i sa mnogim drugim igračima koji su im nuđeni pa su prihvatili i pogriješili, pa možda vođeni time nisu pristali na neke druge ponude. Tako da, ne bih bas rekao da je forumaš Straus menadzer koji je nudio Salimana.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 02, 2024 12:32 am

Dzezvar je napisao/la:
Pomislih da aludiras na Bekrica. zato napisah ono gore...

amar92
Kontakt:

ned jun 02, 2024 3:56 am

Ujko je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Pa, majka mu stara, ako mogu ovi iz Zvijezde 09, Zlatibora, Stupcanice, Romanije, Rudara...sto mi ne bi mogli. Platis covjeka koji se razumije ( a to nije neka filozofija, niti nuklearna fizika ) i koji ima odredjene konekcije, platis ga dobro, pa neka 24 sata ceprka po mladim, perspektivnim i talentovanim igracima iz Afrike ili Azije, ako " iskopa " jednog jedinog godisnje,opravdace svaki fening plate koju je dobio. Ne znam je li @cikoradovic zainteresovan, on bi mi bio prvi prijedlog za tu poziciju :D
Stupcanica ima 4 Nigerijca, od kojih se je jedino Odinaka pokazao. Jel mislis da tu ima nekog skautinga? To ide preko agencija i dovodis macka u vreci, niko ne zna kakav je ni nista. Vecinom i budu fule samo se o tome ne prica kao kad se neki probije. Mi nemamo luksuz da dovedemo 4-5 takvih igraca i da ih guramo pa da kazemo, evo ovaj valja, ovu trojicu vracaj nazad. To Stupcanica moze i treba raditi. Mi uzmemo ode Stupcanice tog jednog koji je kao dobar. Pitanje je hoce li biti dobar i u premijer ligi.

Dzezvar
Kontakt:

ned jun 02, 2024 7:07 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
sub jun 01, 2024 11:53 pm
Dzezvar je napisao/la:
Po čemu zaključuješ da je neko menadžer, samo ako je nudio igrača preko svojih konekcija. Ne moraju to biti menadzerske konekcije, niti interesnog karaktera, očito mnogi ljudi se ponude jer klubu žele dobro, pa barem da neko ode i isprati tog igrača na vrijeme ako se već može pomoći da bude naš. Ista stvar je bila sa mnom kad sam imao priliku zbog poznavanja ljudi oko Hadzikića, ponudio ga Bekriću i Mulaliću, dobio odgovor da imamo 5 boljih golmana od njega i da nisu zainteresovani, iako je isti taj Hadžikić čekao odgovor od Bekrije, pa tek onda odgovorio na pozive iz drugih klubova koji su se kasnije javili kada su čuli da je slobodan i zainteresovan za našu ligu. Ponuđen je bio prije svih, jer je trenirao samostalno u tz. I nije ovdje izgubio neki forumas, navijač, Bekric ili Mulalic, izgubio je klub priliku angažovati dobrog golmana na kojem bi mogao i profitirati, ali nisu se odazvali i prepoznali momenat i tjt. Isto tako je i sa mnogim drugim igračima koji su im nuđeni pa su prihvatili i pogriješili, pa možda vođeni time nisu pristali na neke druge ponude. Tako da, ne bih bas rekao da je forumaš Straus menadzer koji je nudio Salimana.
Ja znam sigurno 5-6 menadjera i imam jako dobre konekcije sa njima ali mi nikada nije palo na pamet da zovem nekoga u klubu radi nekog igraca jer nije to moj posao..Menadjer si i ne treba ti niko da uspostavis kontakt sa klubom.Na kraju svaki ozbiljan menadjer nadje put do kluba i ne treba mu nikakav tamo navijac da uspostavi kontakt.I ja da sam SD nikada se ne bih javio na takvu vrstu kontakta.

Dzezvar
Kontakt:

ned jun 02, 2024 7:10 am

Ujko je napisao/la:
ned jun 02, 2024 12:32 am
Dzezvar je napisao/la:
Pomislih da aludiras na Bekrica. zato napisah ono gore...
Ne,Bekric je ba papak sa dna kace.Njemu je krajnji domet dovesti Drlju samo da se ulize njegovom menadneru koji je opet jako dobar sa bracom Mamic.

GegenPress
Kontakt:

ned jun 02, 2024 7:11 am

Zar Odinaka nije potpisao za Zrinjski ali je ostao na posudbi u Stupčanici ovu sezonu, da se kali..

Da li je kontakt uspostavljen sa Tallisonom?
1921

flux
Kontakt:

pon jun 03, 2024 9:41 am

Hoce li biti kakav F5 danas?

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 03, 2024 11:07 am

flux je napisao/la:
Trebalo je a nece biti danas.

MiroslavKruzik

pon jun 03, 2024 12:58 pm

Dzezvar je napisao/la:
flux je napisao/la:
Srijeda,cetvrtak,petak 🍾📝

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jun 03, 2024 2:52 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon jun 03, 2024 12:58 pm
Dzezvar je napisao/la:
flux je napisao/la:
Srijeda,cetvrtak,petak 🍾📝
Hajde mozda i potrefite nekad
Srcu draga, boja PLAVA !

mali
Kontakt:

pon jun 03, 2024 3:01 pm

Sutra Rahimic ide na razgovor za sd. Al covjek hoce da se pita za sve i da vodi sve od omladinskog pa nadalje.. I to je jedini uvjet da pristane.

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar i 41 gost.

Prijava