Zato pisanje po forumima, fb stranicama i pljuvanje svega će nas sigurno pomjeriti sa mrtve tačke...igla je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 8:20 amNa stranu što često na forumu ima momenata bespotrebnog pljuvanja i ismijavanja, ali ići stavom "ko god da je došao da pomogne, dobrodošao je" i sl. nas neće pomjerit s tačke gdje smo sad.
Evo i Amar hoće da pomogne, vjerujem da su i ovi prošli sa idejom o arapima htjeli pomoć. Nije Željo igračka za nabijanje CVeva.
Napisao sam da je off. Nek moderatori izbrišu ako smeta.
Jovane, pogresne komentare brises...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 2:42 pmizbrisao sam par komentara koji nemaju veze sa zeljom. pisite u zelji ne o drugim klubovima.
Razumjem ti stav ali ako te interesuju navijacka desavanja u Bosni mozes slobodno otvoriti temu za to. Ne zelim da ova tema bude srediste navijackih prepucavanja zbog drugih klubova. Tema je Zeljeznicar a ne Velez Zrinjski ili Sarajevo. Pogotovo komentare koji podsticu daljnu eskalaciju na forumu trebamo izbjeci.TheBlue je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 2:50 pmJovane, pogresne komentare brises...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 2:42 pmizbrisao sam par komentara koji nemaju veze sa zeljom. pisite u zelji ne o drugim klubovima.
Koliko god se ovo tebi ne cinilo vezano za klub itekako jeste....
Forumi su jako citani, i treba negdje da se moze procitati da ima jako puno ljudi koji nisu za ove pizdarije koje se desavaju po gradu i drzavi i sirenju te neke begradjenske furke....
U nedjelju kada opet bude pizdarija, dizat cemo parole RIP, a sta radimo svi kolektivno da se to promjeni????
FK Željezničar će zadržati vlasništvo nad zemljištem, a nova Kompanija za nekretnine će na osnovu ugovora o građenju, koji predstavlja posebnu nekretninu i upisuje se u zemljišne knjige, upravljati građevinama. Rok ugovora će prvenstveno ovisiti o zajedničkoj procjeni povrata investicije i fer zaradi Strateškog partnera.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 3:57 pm
Grediću, je l' ti ovo znači "trebamo se ujediniti" pa da prodate imovinu kluba i pod tom floskulom budete spasioci kluba?
Pa u ovo samo budala može povjerovati, pola stadiona bi se rušilo da se ovo izgradi kako ste izmaštali u 3d programu . Santiago Bernabeu za sirotinju, a trenutne krov tribine nam stubovi drze, plan izgradnje juga koji nije ni krenuo već se apsolutno ne podudara s ovim projektom. Koldžo 2
U stambeno poslovnu zgradu na pomocnom ne sumnjam, ona bi se izgradila do zadnjeg detalja![]()
Čitao ja to sve, samo ja u to ne vjerujem, mi i ugovori smo nebo i zemlja, potpisali smo sporazumne ugovore sa arapima pa se ljudi pokupiše u 24hfcz je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 4:08 pmFK Željezničar će zadržati vlasništvo nad zemljištem, a nova Kompanija za nekretnine će na osnovu ugovora o građenju, koji predstavlja posebnu nekretninu i upisuje se u zemljišne knjige, upravljati građevinama. Rok ugovora će prvenstveno ovisiti o zajedničkoj procjeni povrata investicije i fer zaradi Strateškog partnera.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 09, 2024 3:57 pm
Grediću, je l' ti ovo znači "trebamo se ujediniti" pa da prodate imovinu kluba i pod tom floskulom budete spasioci kluba?
Pa u ovo samo budala može povjerovati, pola stadiona bi se rušilo da se ovo izgradi kako ste izmaštali u 3d programu . Santiago Bernabeu za sirotinju, a trenutne krov tribine nam stubovi drze, plan izgradnje juga koji nije ni krenuo već se apsolutno ne podudara s ovim projektom. Koldžo 2
U stambeno poslovnu zgradu na pomocnom ne sumnjam, ona bi se izgradila do zadnjeg detalja![]()