Ovi isto kao da nam ne gori pod nogama....strasno...
Pa vjerovatno i bi nakon 1. maja nego culi da ne valja skupstinu organizovati izmedju dva Bajrama.
Takva je procedura po poslovniku o radu, ne može prije, 7 dana od slanja poziva za sjednicu.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 11:58 amPa vjerovatno i bi nakon 1. maja nego culi da ne valja skupstinu organizovati izmedju dva Bajrama.
jedan od glavni krivaca za arape ti je ova ubleha celava Tanoviccipiripi je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 12:47 pmRok od 7 dana je sasvim dovoljan da se "privole" neki novi jaci ljudi da udju u strukture kluba.
Jedna od obaveza clanova Skupstine bi morala da bude da "traze" nove jake ljude i nove sponzore.
Ako je rok od 7 dana samo da se ispostuje Statut i da se na kraju odbiju ostavke, onda se nemamo sta buniti sto smo u ovakvoj situaciji.
Nakon debakla sa arapima svi su morali kolektivno otici, jer krivicom Uprave koju je izabrala Skupstina mi smo prosuli 5 jako bitnih kola u kojima nas je vodio arap.
Trenutno i nema takvih ljudi. Šest godina ih tražimo i nismo ih uspjeli naći. I ovi koji mogu i žele ne dopušta im se.cikoradovic je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:04 pm7 dana je dosta da se kontaktiraju ljudi koji su sposobni i koji znaju šta i kako treba raditi da se osigura opstanak.
Čekaj, da li ti stvarno misliš da ćemo ispasti?cikoradovic je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:04 pm7 dana je dosta da se kontaktiraju ljudi koji su sposobni i koji znaju šta i kako treba raditi da se osigura opstanak.
Ko su ti što mogu i žele ? Da znamo predložit...ghamaz je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:33 pmTrenutno i nema takvih ljudi. Šest godina ih tražimo i nismo ih uspjeli naći. I ovi koji mogu i žele ne dopušta im se.cikoradovic je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:04 pm7 dana je dosta da se kontaktiraju ljudi koji su sposobni i koji znaju šta i kako treba raditi da se osigura opstanak.
Ma nećemo, gdje bi mi ispali, mi smo Željo. A i Nikšić je obećao da nećemo.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:33 pmČekaj, da li ti stvarno misliš da ćemo ispasti?
Nema to veze sa Nikšićem i to što smo mi Željo.cikoradovic je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 2:56 pmMa nećemo, gdje bi mi ispali, mi smo Željo. A i Nikšić je obećao da nećemo.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:33 pmČekaj, da li ti stvarno misliš da ćemo ispasti?
Bolje kantonalna nego ti “sposobni”, jer to njihovo “sta i kako treba raditi” nas je i dovelo do ovog da strepimo za opstanak.cikoradovic je napisao/la:7 dana je dosta da se kontaktiraju ljudi koji su sposobni i koji znaju šta i kako treba raditi da se osigura opstanak.
Nije mi jasno, na čemu ljudi gaje nade da ćemo tako lagano opstati. Kad pročitam kako pojedinci pišu, rekao bih ma tu smo negdje, dioba šestog mjesta, onda pogledam tabelu, ono Željo predzadnji.
Možda jer imaš 5 gostujućih i 4 domaće utakmica a na strani imaš omjera 0-0-12, a igraš bar 2 (ako otpišemo (a ja ih ne bih otpisao ipak) 09) sa direktnim konkurentima (Gošk i Igman). A i kod kuće imaš seriju teških utakmica (Borac, Široki, pitari, Tuzla).Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 3:03 pmNema to veze sa Nikšićem i to što smo mi Željo.
Pogrešno me shvataš, ja tebe pitam zašto si siguran da ćemo ispasti?
Ja ne vidim niti jedan način kako će ispred nas do kraja sezone završiti TC i GOŠK. Evo ovo što sam gledao te dvije ekipe su presmiješne u ovom trenutku.
Dalje, ima nekih stvari koje nisu za foruma, ali ja ti kažem da ne idemo mi nigdje.
Kad dođe kraj sezone popijem pivu i eto ga![]()
Ko? Šta? Gdje? Jesam ja igdje spomenuo nekoga konkretnog? Moguće je jedino da si ti u svojoj percepciji kreirao sliku o nekim (tebi poznatim) ljudima i personama pa sad mene guraš u isti koš sa njima.
Nemamo mi toliko sirok izbor da se ne zna na koga se misli. Slazem se i ja da su oni “sposobni” izboriti opetanak, samo je pitsnje pod koju cijenu. Zato ne, hvala. Bolje ispasti iz lige, procistiti klub i krenuti ispocetka.cikoradovic je napisao/la:Ko? Šta? Gdje? Jesam ja igdje spomenuo nekoga konkretnog? Moguće je jedino da si ti u svojoj percepciji kreirao sliku o nekim (tebi poznatim) ljudima i personama pa sad mene guraš u isti koš sa njima.