A jeste opasni i zaje.bani sa zabranama prilaska.... Pa sto se to prvo Amaru na zabrani prilazak? Ne da mu se ne moze zabraniti nego ga jos uvijek mnogi podrzavaju, prizivaju, a i on poceo dijeliti lekcije kako i zasto smo u krizi!?salle86 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 8:04 pmOvi sad su i uradili sve da klub zatvore i ne dozvole nikome da bude i opozicija.BHDragons je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 7:10 pmOtjeraš Upravu i šta onda? Ko će doći? Da se razumijemo ni ja ih ne podržavam i dokazali su da su nesposobni nakon odlaska Kovačevića. Hoćemo li opet nekog Selimovića ili Cerića? Imamo li ikakav plan ili je opet samo tjeraj i tjeraj? Da sutra neki milijarder nas kupi ništa nam ne znači skoro smo na pola polusezone.
I eto sad kao "lahko je njih otjerati ali ko će doći drugi". Ja opet kažem, ovakvi nesposobnjakovići koji u 100 godina koliko klub živi, se ne pamte. Njih ne da treba otjerati nego zabraniti da se približe Grbavici bliže od Otoke. Niko gori od njih ne može biti. Jer su neradnici teški. U ljubav i osjećanja prema klubu neću uopšte ulaziti, jer od toga se ne živi.
Hajmo mi njega prvo, a lako cemo braniti prilazak ovim "sitnim ribama".Ovi ljudi su napravili greske u neznanju, a ne iz licne koristi i zlobe, kao drugi.Bitna razlika!!