Sve koji su za red, rad za bolje drustvo po vama su botovi. To samo govori na kom ste nivou razmisljanja. Vama je stranaka iznad svega, nista vam svego nije i zato ste nas i unistili kao drustvo. Samo za ukazao na problem, nigdje nisam favorizirao nikoga. Zelji jedino dobro zelim, njega volim i zivim za Zelju.IlProfessore je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 12:17 pmJarane svaki post ti je o strankama, botuješ i počinješ priču o strankama na Željinom forumu svaki put. Ne boli tebe za stranku, ti nisi simpatizer nijedne stranke, ti si očito aktivni član i operativac na terenu stranaka trojke. Daj argumente mangupe. Ime i prezime i argumente. U suprotnom si samo botina. Botina i ništa više. Imaš li dokaze? Imaš li imena i prezimena? Imaš li mi objasniti na koji način to čine? Nemaš, jer si botina jarane, u tome je stvar. A ako imaš bujrum, da svi pročitamo, da se okoristimo, da se okrenemo protiv te zločeste stranke. Bujrum, izvoli.Sky1 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 12:14 pmEto vidis kakvi ste vi, vama su stranke ili stranka iznad interesa Zelje, zato i jesmo tu gdje jesmo. Mene boli neka stvar za bilo koju stranku, nisam simpatizer nijedne, samo sam za red i rad. Ova koji ti sipmatiziras i volis vise od Zelje je poznati devastator BiH drustva i njegove privrede, a nazalost Zeljo je na redu.