Pored toga sto nema nikakve reakcije navijaca, mene vise cudi ova posjeta. Ovo se nikada prije nije desilo, niti jednom klubu, da je ovakav omjer stanja na tabeli i posjete na tribinama. U nekom prije vremenu, na stadionu ne bi bilo 2 hiljade, tad bi mozda i dobili.Valter je napisao/la: ↑pet mar 29, 2024 11:37 pmAu kakav je Bruno promašaj. Uspio je dokazati da može biti gori i od najgorih. Ne računajući utakmicu protiv pitara uspio je dati samo jedan gol.
Dok je Bekrić u klubu na ovoj funkciji ja do daljeg ne idem na Grbavicu. Reakcija cijelog stadiona poslije utakmice, odnosno nikakva reakcija, pokazuje stanje apatije u koje smo upali. Ako je nekima bio cilj da nam sve ovo ogadi, čestitam na odličnom poslu.
Bilo je jos veceras i to je to, bojim da sada ide pad sa posjetom.flux je napisao/la: ↑pet mar 29, 2024 11:41 pmPored toga sto nema nikakve reakcije navijaca, mene vise cudi ova posjeta. Ovo se nikada prije nije desilo, niti jednom klubu, da je ovakav omjer stanja na tabeli i posjete na tribinama. U nekom prije vremenu, na stadionu ne bi bilo 2 hiljade, tad bi mozda i dobili.Valter je napisao/la: ↑pet mar 29, 2024 11:37 pmAu kakav je Bruno promašaj. Uspio je dokazati da može biti gori i od najgorih. Ne računajući utakmicu protiv pitara uspio je dati samo jedan gol.
Dok je Bekrić u klubu na ovoj funkciji ja do daljeg ne idem na Grbavicu. Reakcija cijelog stadiona poslije utakmice, odnosno nikakva reakcija, pokazuje stanje apatije u koje smo upali. Ako je nekima bio cilj da nam sve ovo ogadi, čestitam na odličnom poslu.
Ne znam je li to vise uopste za pohvalit da nas ovoliko bude na utakmicama pa istok je veceras bio pun. Druga stvar sto je ljudi dolaze iz ljubavi ali ruku na srce taj Velež je 3 na tabeli a ono sto gledas je odron od ekipe. Za nas ne vrijedi ni trosit rijeci, nas dobija ko stigne to vise nije slucajnost. Mi mozemo ostati u ligi samo ako drugi za nas budu igrali odnosno gubili. Ne vidim sta ovi ljudi u klubu trenutno (uprava, igraci i treneri) mogu uradit da se ovo okrene. Bukvalno su ljudi u nekoj komi, apatiji ...flux je napisao/la: ↑pet mar 29, 2024 11:41 pmPored toga sto nema nikakve reakcije navijaca, mene vise cudi ova posjeta. Ovo se nikada prije nije desilo, niti jednom klubu, da je ovakav omjer stanja na tabeli i posjete na tribinama. U nekom prije vremenu, na stadionu ne bi bilo 2 hiljade, tad bi mozda i dobili.Valter je napisao/la: ↑pet mar 29, 2024 11:37 pmAu kakav je Bruno promašaj. Uspio je dokazati da može biti gori i od najgorih. Ne računajući utakmicu protiv pitara uspio je dati samo jedan gol.
Vala bilo extra fudbala u evropskim tekmama ove godine.Predobre akcije, evo odmah s vrha glave akcija kod gola protiv Dinamo Minska tamo...cipiripi je napisao/la: ↑pet mar 29, 2024 11:58 pmJa od vremena pokojnog Odovica i Adzemovog mandata nisam vidio smislene akcije na nasoj utakmici.
Mozda ce mi neki zamjeriti ali velika je steta sto se je Adzem "ispustio" i sto se je doveo Bruno.
Nas sportski direktor misli da ako je neko iz "vana" da je 5 klasa bolji nego neki domaci trener.
Proco cjelokupne pripreme, odigrati 10-tak utakmica i slijepo forsirati samo jedan sistem (gdje te protivnik 7 dana unaprijed procita) to moze samo amater.
Bruno ako ti je 343 prolazilo u drugim ligama, ovdje ne prolazi, nemas igrace i protivnike za taj sistem.
Nije sramota zovnuti Basica i MOLIT ga da se vrati.
S njim si imao raznovrsnost u igri, a drugi je "par cipela" ponasanje i bojkot igraca prema njemu.
Nama su naredna tri kola presudna, vec sredinom aprila ZVANICNO mozemo biti drugoligas.
Uprava mora napustit pozicije, Bekric takodje a sa njima i Bruno.
Mi vise vremena NEMAMO
Da se ti pitas na Jugu, sta bi uradio? Ne kontam majke mi vise sta ocekujete od navijaca kao da su svemoguci. Za ovu sezonu jedino je moguce smjeniti trenera da se nesto proba izvuci, sve ostalo je nebitno. Moze letiti i SD koji ga je doveo i to je to.
Što se ulijatalo onda 2018 i onakav scenarij napravljen a bolji su rezultati bili 5 puta nego ove godine.ubaceni element je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 12:22 amDa se ti pitas na Jugu, sta bi uradio? Ne kontam majke mi vise sta ocekujete od navijaca kao da su svemoguci. Za ovu sezonu jedino je moguce smjeniti trenera da se nesto proba izvuci, sve ostalo je nebitno. Moze letiti i SD koji ga je doveo i to je to.