Idemo u petak napunit Grbavicu. Termin vise nego dobar.
Ovo sa premjestanjem gostujucih navijaca je jedan od boljih poteza uprave.
Velez nije neka specijalno dobra ekipa, ako mi budemo na nivou nece tu biti problema.
Ma uvijek ti istok bude pun a kad su tamo gostujući uvijek ti oduzme jedan sektor istoka policija, tako da smo automatski na dobitku s ovim. Imali smo pravo dobrih posjeta ove godine Zrinjski, Velež, Borac sve 8+ hiljada...salle86 je napisao/la: ↑uto mar 26, 2024 6:36 pmZato što se na derbiju traži karta više dok na ostalim ovo što izgubimo na tampon zone svakako ne bi se prodalo.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 26, 2024 2:59 pmNe znam što se piše po forumima kao samo je derbi bitan za tampon zone, pa svaki dolazak gostujućih policija pravi tampon zonu na istoku i sjeveru bez obzira kolko ih dođe. Ovako ćemo imati stalno istok kompletan uz jednu tampon zonu na sjeveru.
santakuruz je napisao/la: ↑sri mar 27, 2024 9:39 amDa li su za djecu besplatne karte za sjever? Nema nigdje informacije za utakmicu protiv Veleza.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Frajer nam je **** nanu zadnji mandat i udario nam kamatuSky1 je napisao/la: ↑sri mar 27, 2024 12:35 pmSinoć malo pogledah onaj podcast i zaključih da je morž mnogo veći ološ, nego sam mislio. Jedva on čeka da mi ispadnemo, opet ista priča, bavljenje drugim stvarima, a ne futbolom. Sad sam siguran da ovoj Upravi treba dati podršku, kakva god da je, čim on pljuje po njima.
Hvala, vidio sam objavu na stranici. Sinoc su bile pustene online ulaznice a nije bilo ovog obavjestenja, krenuo da kupim ulaznicu za sebe i malca a ne znam treba li za njega.Dzezvar je napisao/la:santakuruz je napisao/la: ↑sri mar 27, 2024 9:39 amDa li su za djecu besplatne karte za sjever? Nema nigdje informacije za utakmicu protiv Veleza.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ni Posušje ni Sloga se nisu takmičili u ligi te sezone. Mi smo klub koji od sponzora i navijača najviše živi. Ostali imaju neke druge primarne izvore prihoda (investitori, politika, itd). Poslije su i nas malo pogurali, mislim na općinu i kanton. A nadležni u klubu prst u uho i krivi Amara do sudnjeg dana i tako pravdaj neznanje i nerad. Većina, ne svi.Refa1921 je napisao/la: ↑sri mar 27, 2024 3:05 pmAmar izgleda i dalje ne shvata ili se pravi lud da je ovo stanje posljedica njegovog angažmana i njegovih ljudi koje je doveo. Nisam ja zadužio klub 9 miliona nego oni. I kod ostalih klubova je bila korona od Posušja, Sloge, Širokog pa nisu u ovako lošoj finansijskoj situaciji bili. Nisu dobro radili i to je srž svega. Preko Želje se ne tjeraju inati, tjeranje inata nas je dovelo do pozicije da ispadnemo. Kaže u ovom intervju da je u Veležu sve ferceralo a oni nisu imali za kifle. Što se nisi okružio ljudima koji će te izvući u takvoj situaciji i raditi kako treba nego on doveo prevaru Selimovića koji se ispalio za pola godine.