Džaba druže objašnjavaš. Sutra kad nas pokradu, kobiljari će šutjeti, pa onda opet. A nas ako sad krenu krasti, mi idemo u federalnu, jer nemamo kvalitet da igramo i protiv sudija. Ne vidimo širu sliku, naslađujemo se, a bojim se da će nas koštati to na kraju. Ne volim kobiljare, ne volim vidjeti bordo boju nigdje, ali kad-tad ćemo morati stati rame uz rame da pokušamo stati u kraj ovim pljačkama. Ne jer su njih pokrali sad, nego jer mi imamo i gora iskustva od njih, a bojim da ćemo ih i imati u budućnosti.salle86 je napisao/la: ↑sri mar 13, 2024 9:15 pmBalijski mentalitet je čudo neviđeno. Kad meni navlače ide hinjski osmijeh i to je sve, kad ide kontra onda sami protiv svih. Neko je malo više neko malo manje zaražen tim sindromom, ali treba biti iskren pa reći da smo svi kontaminirani.
A samo gore od toga je to što volimo kad je drugom gore nego što je nama, makar mi bili u govnima do pasa ako je komšija do grla tim bolje.
Naravno mišljenja sam da su pitari šampioni u ovom "sportu" ali i nas je itekako taj sindrom počeo hvatati, i bojim se sve više i više ličimo na njih. A vrijeme je krajnje da se to presječe.
Naravno nikad se neće desiti da sve odjednom kradu (nas, kone, velež, nebitno sad čelik, sloboda itd.) pa da smo prisiljeni da se ujedinimo protiv krađe, vazda će neko biti više pokraden. Ali veličina kluba i ljudi u i oko njega se ogleda i u tome da ustanu protiv nepravde kad i nisu sami uključeni u istu. Tu ja i tako ja vidim nas drugovi moji, da smo mi oni koji i kad nije isključivo naša borba, stanemo na stranu istine i da se ne takmičimo sa drugima ko će se kome više smijati tuđoj muci
Potpis, isti ovi što sad pišu "ko ih yebe" će pozivati na sve radikalne mjere kad nas ošteti Gigović ili Njegomirović u Doboju protiv Sloge.kvalitet je napisao/la: ↑sri mar 13, 2024 11:51 pmDžaba druže objašnjavaš. Sutra kad nas pokradu, kobiljari će šutjeti, pa onda opet. A nas ako sad krenu krasti, mi idemo u federalnu, jer nemamo kvalitet da igramo i protiv sudija. Ne vidimo širu sliku, naslađujemo se, a bojim se da će nas koštati to na kraju. Ne volim kobiljare, ne volim vidjeti bordo boju nigdje, ali kad-tad ćemo morati stati rame uz rame da pokušamo stati u kraj ovim pljačkama. Ne jer su njih pokrali sad, nego jer mi imamo i gora iskustva od njih, a bojim da ćemo ih i imati u budućnosti.salle86 je napisao/la: ↑sri mar 13, 2024 9:15 pmBalijski mentalitet je čudo neviđeno. Kad meni navlače ide hinjski osmijeh i to je sve, kad ide kontra onda sami protiv svih. Neko je malo više neko malo manje zaražen tim sindromom, ali treba biti iskren pa reći da smo svi kontaminirani.
A samo gore od toga je to što volimo kad je drugom gore nego što je nama, makar mi bili u govnima do pasa ako je komšija do grla tim bolje.
Naravno mišljenja sam da su pitari šampioni u ovom "sportu" ali i nas je itekako taj sindrom počeo hvatati, i bojim se sve više i više ličimo na njih. A vrijeme je krajnje da se to presječe.
Naravno nikad se neće desiti da sve odjednom kradu (nas, kone, velež, nebitno sad čelik, sloboda itd.) pa da smo prisiljeni da se ujedinimo protiv krađe, vazda će neko biti više pokraden. Ali veličina kluba i ljudi u i oko njega se ogleda i u tome da ustanu protiv nepravde kad i nisu sami uključeni u istu. Tu ja i tako ja vidim nas drugovi moji, da smo mi oni koji i kad nije isključivo naša borba, stanemo na stranu istine i da se ne takmičimo sa drugima ko će se kome više smijati tuđoj muci
Tesko da ce nam se pridruziti sa 3-6 oduzetih bodova (ako i to bude).