Sinoc se jos jednom vidjelo koliko taj lazni crnac nece da se podredi kolektivu.Glumii nekog igraca a u stvari je jedna obicna karina.Ono je morao dati Haracicu,bila je mat pozicija.A vidio ga je nije da nije.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 12:29 amMnogo puta sam kudio Drlju, ali onakva dva centaršuta u I poluvremenu su vrhunska i šteta je što nemamo napadača da to iskoristi.
Bravo momčino za današnju partiju.
Pohvale za trenera i cijelu ekipu. Ima tu još prostora za napredak ali bez lažnog crnca i Haračića.
Sad po bodove u Lišticu i da se spremimo za kone...
Nemoj biti neobjektivan. Haracic mjesto da odvuce igraca i otvori vise prostora je bukvalno sam sebe zatvorio. Pogledao je Amoah gdje je i vidio da pas nece proci. Druga stvar je sto ono svakako mora biti gol, ali da mu je htio dodati 1/1 jeste i vidjelo se da tacno da je pogledao i vidio da ne moze.Dzezvar je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 8:00 amSinoc se jos jednom vidjelo koliko taj lazni crnac nece da se podredi kolektivu.Glumii nekog igraca a u stvari je jedna obicna karina.Ono je morao dati Haracicu,bila je mat pozicija.A vidio ga je nije da nije.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 12:29 amMnogo puta sam kudio Drlju, ali onakva dva centaršuta u I poluvremenu su vrhunska i šteta je što nemamo napadača da to iskoristi.
Pohvale za trenera i cijelu ekipu. Ima tu još prostora za napredak ali bez lažnog crnca i Haračića.
Postujem misljenje....ali ipaak stojim pri mom.....imao je jn tokom sezone hejbet situacija gdje je letio da zavrsi sve sam da bi mogao budalasati peed Jugom....al helem nejse...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 9:26 amNemoj biti neobjektivan. Haracic mjesto da odvuce igraca i otvori vise prostora je bukvalno sam sebe zatvorio. Pogledao je Amoah gdje je i vidio da pas nece proci. Druga stvar je sto ono svakako mora biti gol, ali da mu je htio dodati 1/1 jeste i vidjelo se da tacno da je pogledao i vidio da ne moze.Dzezvar je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 8:00 amSinoc se jos jednom vidjelo koliko taj lazni crnac nece da se podredi kolektivu.Glumii nekog igraca a u stvari je jedna obicna karina.Ono je morao dati Haracicu,bila je mat pozicija.A vidio ga je nije da nije.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 12:29 amMnogo puta sam kudio Drlju, ali onakva dva centaršuta u I poluvremenu su vrhunska i šteta je što nemamo napadača da to iskoristi.
Nisu ovo hvalospjevi ali činjenica je da se jučer bar na trenutke igralo lopte na Grbavici i da je to solidno izgledalo, za razliku od prošle polusezone, gdje i kad smo pobjeđivali igre nije bilo.SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 7:54 amPrevise hvalospjeva nakon samo jedne utakmice, a nismo ni pobijedili, svi svjezi i odmorni i 10.000 navijaca iza ledja. Slicne su bile nase prve evropske utakmice , gdje smo letili po terenu, pa nakon 3,4 utakmice vise meda nisu mogli. U drugom poluvremenu nismo haman sanse imali, izmjene nisu bile pravovremene, tako da ja ne bih zurio sa tim sa se vec trenerski potpis vidi, ili da smo nesto puno bolji nego proslu polusezonu... Nakon Sirokog i Sarajeva ako osvojimo makat 4 boda onda je to nesto bolje nego ranije...
Kako nismo sanse imali covjek s 3 metra na jug nabio loptu..SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 7:54 amPrevise hvalospjeva nakon samo jedne utakmice, a nismo ni pobijedili, svi svjezi i odmorni i 10.000 navijaca iza ledja. Slicne su bile nase prve evropske utakmice , gdje smo letili po terenu, pa nakon 3,4 utakmice vise meda nisu mogli. U drugom poluvremenu nismo haman sanse imali, izmjene nisu bile pravovremene, tako da ja ne bih zurio sa tim sa se vec trenerski potpis vidi, ili da smo nesto puno bolji nego proslu polusezonu... Nakon Sirokog i Sarajeva ako osvojimo makat 4 boda onda je to nesto bolje nego ranije...
Fakat, koja komedija.
Polako, bez pritiska. Bice oscilacija, tek se formira ekipa, smanjimo ocekivanja!cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 2:40 pmUzmemo li u Uskom, uzimamo i derbi i Zvijezdu i borimo se za Evropu, uvjeren sam da možemo.
Ma nema pritiska, ja sam pisao šta je meni cilj, opstanak da se osigura što prije i afirmacija mladih ala Fočo.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 18, 2024 2:45 pmPolako, bez pritiska. Bice oscilacija, tek se formira ekipa, smanjimo ocekivanja!