ponosannavas je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 1:03 pmPrevise tipkanja oko stvari koje su mahalska. Zato i rijetko pisem u zadnje vrijeme.
Arapi su spori oko svega. Mislim da je uprava imala dobru ideju. Medjutim momenat nije bio najbolji. Mi da smo imali komotnu situaciju ko npr Sloga sad mozda bi se ovo sve nastavilo i proslo ok. I mozda bi dobili dovru lovu. Dobre igrace. Medjutim, doveli sm ose u situaciju da se borimo za opstanak i rizik cekanja njijove rekacije je mogao biti skup. Morao se vrsit pritisak na trenera. Posto njega nema logicno da se saradnja svede u manje okvire. Evo i Joxak kaze da se od AlJabera mnogo ocekuje. Oni ce htjeti sigurno ili na ljeto ili na zimi da ide u veci klub. Naravno da cmeo dobit obestwcenje. Nista to ne sprjecava nas da da damo priliku i nasoj djeci. Samo za nasu djecu nema garancije da ce ih neko kupiti i nasa djeca koja imaju potencijal da se prodaju tek treba da zaigraju ozbiljnije u sljedecoj sezoni. Svi su ili mladji juniori ili kadeti

Po meni je jedina greška što se nije potpisao neki zvaničan ugvor, ali koliko sam skontao, naši su se vodili uspješnom saradnjom do sada, pa nisu htjeli da rizikuju da to propadne, kao što je i propalo kada su počeli pritiskati za pojačanja.
Realno, mislim da smo ovim potezom izgubili 3-4 boda, a da je sve ostalo prenapuhivanje. Nadam se da ćemo ubuduće biti pametnii i da nećemo dogovarati ovako ozbiljne stvari bez potpisa nekog obavezujućeg dokumenta.