Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 07, 2024 2:07 pm

10 dana do utakmice sa zrinjskim, mi dovodimo igrače na probu i nemamo prvih 11 nego se i dalje kombinuje.
Znaci prva postava će zajedno igrati prvi put protiv zrinjskog
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sri feb 07, 2024 2:08 pm

Sky1 je napisao/la:
sri feb 07, 2024 1:54 pm
Ne znam što Miske ne predloži te dionice više
. Kakvi javni pozivi, nema od tog ništa. Sada bi bio fin momenat, kada bi se pojavila kakva grupica okupljena oko Vedrana Vukotića, nešto slično kao u vrijeme Misketa, mislim da bi čudo napravili za kratko vrijeme.
zato brate sto ne postoji zakonska mogućnost

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 07, 2024 2:17 pm

OK svi se pozivamo na zakon i ostalo, kako je Tuzla drustvo jednog lica, kako su pitari drustvo jednog lica, kako je Siroki drustvo vise lica, kako je Velez drustvo vise lica, kako je Zrinjski drustvo jednog lica, dajte vise te suplje da se ne moze.

Ja da imam na raspolaganju pare otisao bih u klub i rekao, u naredne 3 godine ulazem 3 miliona u igracki kadar, sve sto bude dobiti od prodaje igraca i izlazaka u evropu dijelimo 70:30 u moju korist hocete necete.

Sto se tice infrastrukture tu se vi kao klub ganjajte sa Opstinom, Kantonom i Savezom.

Druga opcija bi bila dobar dan dobar dan kolika je vrijednost ovog pomocnog terena, ja cu ga kupiti od mene imate kamp na xy lokaciji i 5 stambenih jedinica, kao i 10 % od izdavanja prostora u narednih 15 godina.

Mi ne moramo klub privatizovati, ali igrace mozemo privatizovati zasto nekome ne ponuditi da ulaze samo u igracki kadar, neka dovede 10 igraca neka ih placa koliko hoce i neka kajmak od dobiti uzme za sebe.
Mi kao klub bi profitirali od Evrope, navijaca, TV prava i ostalih propratnih stvari

Ko bi odbio ovakve ponude, ali treba sve to lijepo upakovati i predstaviti investitorima

Ovakvo stanje se vise ne moze trpiti i mi smo balon koji samo sto nije eksplodirao, ne moze vise pod kozu.
Alea iacta est!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 07, 2024 2:23 pm

ima li neko link za utakmicu
Alea iacta est!

Meha87
Kontakt:

sri feb 07, 2024 2:24 pm

Evo gledam Mate Crncevic igra u 3. HNL-u zar ga nismo mogli vratiti

Maestro_1921
Kontakt:

sri feb 07, 2024 2:40 pm

Diverzant je napisao/la:
sri feb 07, 2024 2:07 pm
10 dana do utakmice sa zrinjskim, mi dovodimo igrače na probu i nemamo prvih 11 nego se i dalje kombinuje.
Znaci prva postava će zajedno igrati prvi put protiv zrinjskog
Ma Bože sačuvaj... Pa jbt ovom je 27 godina, haj za Mijića je bio izgovor da je mlad, 20 godina, možda nešto i pokaže. Al ovome 27 godina, lik u zrelim igračkim godinama a ne postoji nigdje već 5 godina. Od maja 2019. mislim da minute nigdje nije odigrao, i mi ga dovedemo na probu. Pogotovo je problematično što je 10 dana do prvenstva, a mi još dovodimo igrače na probu, nemamo uigranu prvu postavu.

Maestro_1921
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:13 pm

E čuj generalka protiv Veleža iz Nevesinja. Bravo Tuce doktore, trebala nam je jedna tako jaka provjera za generalku, možda je malo i prejaka. 😂
Nadao sam se da ćemo barem generalku igrati protiv nekog pristojnog, iole normalnog, da ne kažem jačeg protivnika. Al jok, mi igramo samo sa niželigašima...

Sky1
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:16 pm

Meha87 je napisao/la:
Ono je bila mašina na sredini, čvrst kao stijena. Šteta da ga se nismo ljetos sjetili i vratili.

storm_raider
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:22 pm

pile87 je napisao/la:
sri feb 07, 2024 1:17 pm
storm_raider je napisao/la:
sri feb 07, 2024 1:14 pm
E moj Zeljo...
E moj Storme...
E moj dobri pile...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

milanribar
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:29 pm

Sky1 je napisao/la:
Meha87 je napisao/la:
Ono je bila mašina na sredini, čvrst kao stijena. Šteta da ga se nismo ljetos sjetili i vratili.
Rijetko zahvalan vezni igrač, onda kod Ivkovica držao sredinu terena. Samo što su i njega ispljuvali stručnjaci jer nije imao statistiku lijepu...

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:35 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
E čuj generalka protiv Veleža iz Nevesinja. Bravo Tuce doktore, trebala nam je jedna tako jaka provjera za generalku, možda je malo i prejaka. 😂
Nadao sam se da ćemo barem generalku igrati protiv nekog pristojnog, iole normalnog, da ne kažem jačeg protivnika. Al jok, mi igramo samo sa niželigašima...
E jel vidis koliko smo nebitni u BH fudbalu....prije si mogao birati sa kim ces igrati,sada tebe biraju.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Majkel
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:42 pm

Mi ulazimo u sezonu bez da smo odigrali jednu ozbiljnu utakmicu, pritom imamo novi tim. Blago nam se

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:48 pm

al kako smo neefikasni, treba nam 20 sansi da gol damo

Maestro_1921
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:50 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri feb 07, 2024 3:35 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
E jel vidis koliko smo nebitni u BH fudbalu....prije si mogao birati sa kim ces igrati,sada tebe biraju.
Znam moj Džezvare, znam, tuga...

fcz
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:51 pm

Rastimani smo ko ciganska violina.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Sky1
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:51 pm

milanribar je napisao/la:
sri feb 07, 2024 3:29 pm
Sky1 je napisao/la:
Meha87 je napisao/la:
Rijetko zahvalan vezni igrač, onda kod Ivkovica držao sredinu terena. Samo što su i njega ispljuvali stručnjaci jer nije imao statistiku lijepu...
Baš tako. Eno Begić ode u drugu ligu turske, znam da si ga spominjao i ono je fin igrač.

Sky1
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:56 pm

Nama su najbitnija ova četiri kola, tu moramo izvući maksimum, a u žrijebu, neka nam je Bog na pomoći i poslije toga.

djidomova
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:58 pm

cipiripi je napisao/la:
OK svi se pozivamo na zakon i ostalo, kako je Tuzla drustvo jednog lica, kako su pitari drustvo jednog lica, kako je Siroki drustvo vise lica, kako je Velez drustvo vise lica, kako je Zrinjski drustvo jednog lica, dajte vise te suplje da se ne moze.

Ja da imam na raspolaganju pare otisao bih u klub i rekao, u naredne 3 godine ulazem 3 miliona u igracki kadar, sve sto bude dobiti od prodaje igraca i izlazaka u evropu dijelimo 70:30 u moju korist hocete necete.

Sto se tice infrastrukture tu se vi kao klub ganjajte sa Opstinom, Kantonom i Savezom.

Druga opcija bi bila dobar dan dobar dan kolika je vrijednost ovog pomocnog terena, ja cu ga kupiti od mene imate kamp na xy lokaciji i 5 stambenih jedinica, kao i 10 % od izdavanja prostora u narednih 15 godina.

Mi ne moramo klub privatizovati, ali igrace mozemo privatizovati zasto nekome ne ponuditi da ulaze samo u igracki kadar, neka dovede 10 igraca neka ih placa koliko hoce i neka kajmak od dobiti uzme za sebe.
Mi kao klub bi profitirali od Evrope, navijaca, TV prava i ostalih propratnih stvari

Ko bi odbio ovakve ponude, ali treba sve to lijepo upakovati i predstaviti investitorima

Ovakvo stanje se vise ne moze trpiti i mi smo balon koji samo sto nije eksplodirao, ne moze vise pod kozu.
NIjedan klub u BiH nije društvo jednog lica, već oni imaju dobre medijske hajke. Na samoj stranici, recimo kod pitara, piše da su udruženje, a čovjek im radi pozajmicei predsjednik je udruženja ili UO, ne znam tačno. Ne nasjedajte na medijske spinove i slične stvari.
Željezničar za život cijeli!

djidomova
Kontakt:

sri feb 07, 2024 3:59 pm

djidomova je napisao/la:
sri feb 07, 2024 3:58 pm
cipiripi je napisao/la:

NIjedan klub u BiH nije društvo jednog lica, već oni imaju dobre medijske kontakte, utjecajni su, narod nepismen. Na samoj stranici, recimo kod pitara, piše da su udruženje, a čovjek im radi pozajmice i predsjednik je udruženja ili UO, ne znam tačno. Ne nasjedajte na medijske spinove i slične stvari.
Željezničar za život cijeli!

GegenPress
Kontakt:

sri feb 07, 2024 4:21 pm

Loše.
1921

Trenutno korisnika/ca: billybih, Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava