Dobro imas obraza da se pojavis ovdje Necko nakon svega.Veteran 1921 je napisao/la: ↑pet feb 02, 2024 5:53 pmSvaka čast cikoradovic,jedan si od rijetkih koji pišu normalno i konkretno,većina ovdje počinje ja bi ovo,ja bi ono ,ovog na klupu,ovog prodati,ovaj skup onaj star,mi smo navijači ,ako pojedini jesu i naše je da podržavamo klub.
nakon svega
Bolje i to nego da je napadnu kerovi na vilsucikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 04, 2024 12:42 pmŽena od Dangubića neće u SA, sa njim imamo sklopljen deal od jučer.
Izvinjavam se jer sam te pomijesao sa drugim covjekom. Slican pseudonim imate.
https://youtu.be/Nm5ll5pKaUc?si=BIbWh3pa8-vG-Flccikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 04, 2024 12:42 pmŽena od Dangubića neće u SA, sa njim imamo sklopljen deal od jučer.
Pa tad garant nije bio ozenjenubaceni element je napisao/la: ↑ned feb 04, 2024 3:53 pmCuj nece zena u Saraevo, a zivio u Krskom i Trgovistu.![]()
A brate budi posten sigurnije u mexico cityu nego u Seheruubaceni element je napisao/la: ↑ned feb 04, 2024 3:53 pmCuj nece zena u Saraevo, a zivio u Krskom i Trgovistu.![]()
Ma da ne granamo o tom, mi to mislimo jer nam je pred ocima, ali sranja se desavaju svugdje.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned feb 04, 2024 4:28 pmA brate budi posten sigurnije u mexico cityu nego u Seheruubaceni element je napisao/la: ↑ned feb 04, 2024 3:53 pmCuj nece zena u Saraevo, a zivio u Krskom i Trgovistu.![]()