Da, znam da nije štoper. Pravio sam komparaciju da dovodimo igrače iz 4.lige a imaš u ekipi igrače koji nisu uzeli ni minute, pa je l nam treba još jedan takav samo da se broji u ekipi? A što se tiče beka koji moze odigrati štopera, primjer je Galić kojeg Bruno računa koristiti na štoperu.teatrale36 je napisao/la: ↑pet feb 02, 2024 9:25 amMusić nije stoper druže,ako si ga nekad gledao, on je bek , sitnije građe!MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet feb 01, 2024 8:06 pmI ja sam mišljenja da mi jednog Mijića imamo u klubu a zove se AMAR MUSIĆ, stoper, 21 godina, uvršten u prvi tim a NIKADA mu nije data prilika da pokaže zašto su ga uvrstili u prvi tim. Kad već zaključuješ i imaš mišljenje za Mijića, daj mi odgonetni čemu zapostavljanje Musića a dovođenje još jednog istog - Mijića?pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet feb 01, 2024 5:33 pmSamo da repliciram ovom kruziku, momak sa slika jako korektno igra na poziciji desnog stopera. Jako smiren nazad i zna povuci i prema naprijed , fino se slaze sa haretom tako da moze dati ruke, uz to i nema puno godina. Ovo sve sam zakljucio na osnovu 3 treninga i one prosle pripremne, tako da misljenja sam da je momak bas pozitivno osvjezenje. Danas mnogo napravljenih sansi , oba gola su Drljina.
Ma ovo su pojačanja iznad našeg maksimuma. Pogledajte odakle Zrinjski i Sarajevo dovode pojačanja pa i plaćaju obeštećenja, mi se ne možemo sa njima takmičiti. Treba gledati da dovedemo igrače koji najbolje odgovaraju načinu igre novog trenera, ne gledati samo imena i odakle dolazi jer nismo u poziciji da nekog spektakularnog dovedemo.adi172 je napisao/la: ↑pet feb 02, 2024 10:50 amNemojte karte spominjati odmah će se kokoska javiti i tersati za cijenu
Za pojačanja šta ja znam, nema tu neke pameti
Voda je do grla došla tako da je daj šta daš
Zeznuto je, zimski prelazni nemaš toliko izbora a bgm ni para
Nadam se da će se stvoriti neka okosnica, pa onda na ljeto složiti dobru ekipa da se evropa izbori jer bez toga smo mrtvi
Zar nije Dujimovic u autobusu za Međugorije trebao se prikljuciti ekipicikoradovic je napisao/la: ↑pet feb 02, 2024 11:45 amHajmo još golman, pa da krenemo put Međugorja.