Znaci dva kondiciona cemo imati? S obzirom kako su bili spremni prosli polusezonu i trebat ce nam.
Lijevo krilo iz Slavije. Odigrao 17 utakmica, nula golova, nula asistencija...
Što znači da je pojačanje
bice....................
realno i tebe i tvojih "zapazanja" malo previse.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub jan 13, 2024 6:33 pmMa mi smo cirkus teski, smijurija od kluba, sve ove zajrbancije na nas racun su zasluzene
Zrtvujes zadnjih 5 kola prvog dijela prvenstva kao da vidi ko od ovih panjeva moze ostati, kazes panjevima u facu da se neracuna na njih pa i njih boli tuki za igrom, i iz tih 5 tekmi uzmes 1 bod.
Ocekujes da dodaju pare jer su svi tako najavili, cekas raskide ugovora, ama nista nigdje, svi site nista ne zna, a klub u zoni ispadanja.
10 dana pred pripreme trener podnese ostavku pazi sad ovo, preko pisma kojeg je poslao ni manje ni vise nego Sinanu, sve to sa Arapima propadne, ostaju ti isti igraci iz iste one polude zone gdje te nije dobio samo ko nije pokusi, iz kluba opet mrtvi ko tesko, nikakvih INFO nista, SD covjek lopov koji kaze navijace....
Na probu dolazi ko god hoce, talenti od 25g,menadzeri uvaljuju igrace kako hoce, nista ni sa cim.
Marketing kluba i drustevene mreze na nivou Vrbanjuse kad objave da im je neko donirao 3 lopte i 19 markera
SJEVERNA KOREJA I CIRKUS
Ko je njega doveo uopste? Zasto se takvim daje prostor?
Ja sam načuo 3 ekstra jaka su predložena ( Bekricu kapa do poda)ali da je sada sve do UO.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jan 13, 2024 8:55 pmKo je njega doveo uopste? Zasto se takvim daje prostor?
Mi ispadamo naglavacke ako se u naredni 7 dana ne dovedu bas jaka 4 igraca.
Jel moguce da si pojedince prekrizio i sada opet ti isti igraju?
Bog te cuo drug ali poznavajuci koliko je UO sposoban onda pisi propalo.super1 je napisao/la: ↑sub jan 13, 2024 9:35 pmJa sam načuo 3 ekstra jaka su predložena ( Bekricu kapa do poda)ali da je sada sve do UO.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jan 13, 2024 8:55 pmKo je njega doveo uopste? Zasto se takvim daje prostor?
Mi ispadamo naglavacke ako se u naredni 7 dana ne dovedu bas jaka 4 igraca.
Jel moguce da si pojedince prekrizio i sada opet ti isti igraju?