srijeda,medjogorje,jusufbegoviccvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:08 pmHoće li se oglasiti ovi pa nam reci kad počinju pripreme, gdje se ide na pripreme, ko će biti trener ili će nas samo obavjestavati o broju članova?
Hahahaha to sam i kod sinana mogao pročitati. Ja sam htio da se klub oglasi, a ne samo dajte nam podrsku i strpite se. Dogodine tebi članarinu plaćam hahahahagavran je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:21 pmsrijeda,medjogorje,jusufbegoviccvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:08 pmHoće li se oglasiti ovi pa nam reci kad počinju pripreme, gdje se ide na pripreme, ko će biti trener ili će nas samo obavjestavati o broju članova?
ide broj racuna u PPcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:29 pmHahahaha to sam i kod sinana mogao pročitati. Ja sam htio da se klub oglasi, a ne samo dajte nam podrsku i strpite se. Dogodine tebi članarinu plaćam hahahahagavran je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:21 pmsrijeda,medjogorje,jusufbegoviccvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:08 pmHoće li se oglasiti ovi pa nam reci kad počinju pripreme, gdje se ide na pripreme, ko će biti trener ili će nas samo obavjestavati o broju članova?
Znamo dovoljno, da nam je klub na dnu predzadnje lige u Evropi, da nam ljudi koji vode klub prodaju muda po bubrege, da nam na mala vrata uđe sumnjivi hrvatsko/arapski klan, a mi im povjerovali na riječ, ili u najboljem slučaju potpisanim nekakvim sporazumom o razumijevanju koji nije obavezujući ni za koga. Trener mailom obavijesti sedam dana pred pripreme da nas više neće voditi, pripreme u Španiji odmah padaju u vodu, ne zna se ni kad kreću pripreme, ni ko nas vodi na pripreme, ni gdje. Pokidaste se od posla? Aferim.
Jesi siguran da hoćeš, poy
Moj prijedlog je nekada ranije bio da se napravi udruženje navijača sa desetogodišnjim ulaznicama . Tu ima dovoljno sposobnih, bogatih, utjecajnih ljudi koji bi mogli da daju mišljenje, pokreću stvari, da rade paralelno sa klubom fokusirani da nađu nekog našeg Tana. Ti ljudi su dokazali svoju ljubav prema Želji, i u stanju su zaštiti interese kluba, dok u strukturama skupštine i uprave, bilo je i bit će svega i svačega.Sky1 je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 2:47 pmMa imamo krtice u Upravi tjt, blokirat će izgradnju juga, blokirat će svaki pozitivan proces u klubu do momenta dok ne preuzmu većinu imovine, ostat će nam možda samo glavi teren. Evo za našega Maksu i ostale skupštinare, jer vjerujem da nasjedaju na razne priče i šarene laže, a prefrigatori ubiše klub.
Mlad si pa ne znas za 2007-2008...Minjore je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 5:35 pmTesko da ga mozes vise srozati nego u momentu u kojem je bio na zimu 2021...fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 3:02 pmCega ba drug , u klubu je jedna velika skupina amatera, dizaca ruku reda radi, i dobro neko napisa , cilj je sto vise srozati klub , a onda pomocni dati posto ,zasto
Nemoj to raditi i prozivati ljude.Nije u redu.A natakaraio si se odavno.Ocigledno se ne znas nositi sa pritiskom igrice zvana Forum.
Druže, u odnosu na one "tri tačke Europu" i moja nana je bolja, tako da im to nije nikakvo mjerilo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 6:18 pmCim ti meni napises ko su ljudi koji ce ih zamjeniti? Kratko i jasno.Ja sam odmah za tjeranje ovih.salle86 je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 5:43 pmMožeš li konkretno napisati za svakog ponaosob samo jednu stavku šta radi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 4:28 pmFakat pretjerujete s kritikom Uprave.Nisu idelani, milion je propusta, ali 100% znam da se ljudi trenutno pokidase.
Mani se šuplje kako pokidaše. Šta su konkretno uradilo eto do sad a da se može smatrati dobrim
P.S.Napisah ds ovi nisu idealni, ali vidim da se olako bacilo da su nas ovi ljudi spasili sa dna, prepolovili dug, donijeli nam Evropu i tu zajedno sa Nerminom i igracima donijeli i neku lovu.Napredak u odnosu na prethodnike, zar ne?
Koliko nas bi trebalo znati (bar malo više) ?
Klub tj zvanična objavi nešto samo kad je portali izoliraju pa bude primorana. Jel nam fakat toliko nebitno postalo da je klub ko sjeverna Koreja, ništa se živo ne zna, a pojedinci nas ubjeđuju pored naših očiju i svega što se jasno vidi, da je sve ok?ubaceni element je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 7:50 pmProblem je sto smo mi svi nestrpljivi i hocemo da znamo sve, svi trce da procitaju mahalsku, uzmu to novo za gotovo i kasnije seru kad se ne ostvari. Ko nece da cita mahalske, ima brate zvanicna, cekaj objavu. Ne moze klub objavljivati status pregovora sa svakim kandidatom dok ne bude gotovo.