Jedna ispravka u ovom tvom postu, koja se tebi nece mozda ciniti bitnom, ali mi nismo imali nikakav ugovor sa arapima, ako meni nesto nije promaklo!?TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 11:34 pmJa sam do ovog fijaska sa arapima bio vazda pozitivan. Bio sam kivan 2018. Mnogo kivan, jer smo ispali glupi, ali sam podrzao sve u klubu. Akcije, gledao pozitivno itd. I ove sedmice sam clanio komplet porodicu, radi sebe ne inata ili sta vec....
Ali da imas ugovor sa nekim (bilo kakav) i da te taj neko otkaci preko maila, da ti "propadnu" pripreme u spaniji ili sta vec, da imas OGROMAN problem sa igrackim kadrom, gdje odu 2 igraca i dodje jedan, za skoro mjesec dana od zadnje utakmice, gdje si predzadnji na tabeli i da ti nisi mogao da ZASTITIS KLUB I PROCITAS JE.BENI UGOVOR KOJI POTISUJES I TRAZIS NEKI GARANT barem za nesto... i da, zbog tog ugovora si SUTNUO NERMINA, zbog kojeg je otisao KOCACEVIC, i sve da bi imao ovo sto sada imamo.... NISTA...
I onda jos ispada da namjerno nesto trujes/lazes... pa da mi sad kazu da se stadion planira koristiti kao poljuprivredno zemljiste za sadnju kropira, ja bih povjerovao.... NIKADA MANJE (ILI NIKAKO) POVJERENJE nisam imao u ljude u klubu... i onda se cudimo nesto....
Potpisali smo SPORAZUM o saradnji, a to je daleko od bilo kakvog obavezivanja arapa da moraju nesto uraditi.Da smo imali ugovor, oni bi bili utuzivi za neispunjavanje svojih ugovornih obaveza. Nasa uprava je sve ovo gradila na "finu rijec" sto bi se reklo i ispali naivni.
Medjutim, mi smo u takvoj situaciji da smo i to morali pokusati i licno ne vidim nista lose u tome.Moglo je i ispasti super.Nazalost nije i ide se dalje.