Bez ikakve reklama hajcanja opet se za 4 dana uclanilo preko 650 ljudi.
J.ebo Upravu obavite svoju duznost produzite clansku.
Zaboli me neka stvar ko je u Upravi, mi volimo Zelju ne Upravu, produzite clansku
Druze mi sebe ne cijenimo, kako onda ocekivati gospodski i fer odnos nekog drugog prema nama.TheBlue je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:19 pmEvo trazili smo imena, Kovacevic ih je dao...
I sta cemo sad?
Mi smo jedne pi.cke obicne... i trebamo ispasti iz lige, kada nas mafija vodi, a navijaci sa svih tribina to podrzavaju sutnjom...
Sta nam je sa skupstinom, ima li kakve vanredne sjednice, zar nisu svi istinski zeljovci u njoj???
I da... sretna nam nova godina... nabijem nas na ku.rac sve kolektivno...
Nas izradili arapi, a bas dosta postova jucer o tome kako su Lars i Kruzik levati jer bombaju i sprdaju se.storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:08 amJasno je da je iznosenje je li neko clan Kluba ili nije krsenje zakona. Je li zelite da neko tuzi N.N. lica iz Kluba zbog toga gdje biste vi bili pozvani kao svjedok? I onda se pitamo sto smo gdje jesmo, a neko iz Kluba sa pristupom bazi podataka iznosi podatke o forumasima koji im se ne svidjaju. Kako da bude Zeljo u boljoj situaciji kada se toliko brine sta se prica po brijacnicama, pijaci, forumima?
Kruzik i ja smo ti Sapina i Jozake licnoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:14 amNas izradili arapi, a bas dosta postova jucer o tome kako su Lars i Kruzik levati jer bombaju i sprdaju se.storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:08 amJasno je da je iznosenje je li neko clan Kluba ili nije krsenje zakona. Je li zelite da neko tuzi N.N. lica iz Kluba zbog toga gdje biste vi bili pozvani kao svjedok? I onda se pitamo sto smo gdje jesmo, a neko iz Kluba sa pristupom bazi podataka iznosi podatke o forumasima koji im se ne svidjaju. Kako da bude Zeljo u boljoj situaciji kada se toliko brine sta se prica po brijacnicama, pijaci, forumima?
Ispade to najbitnija stvar
Dosadan si, trebam 100 puta reći da bih volio da završi iza rešetaka? Ili ćemo otvoriti opet tu temu pa da ti opet objasnim zašto sam upućivao kritike Senadu i njegovim ljudima onda, ili si i dalje toliko neinteligentan da ne možeš da shvatiš da se Željin svijet ne dijeli na Amarovce i Misketovce?
Buduci da su nam prva 3 kola na proljece gotovo sigurna 3 poraza, ne bih rekao da cemo lako pobjeci od borbe za opstanak. Malo sam gledao tabele zadnjih godina i za opstanak je bilo potrebno nekih 35 bodova sto znaci da iz preostalih 12 utakmica moramo izvuci 5-6 pobjeda (15-18 bodova) sto nece biti ni malo lako.Ludvig Leple je napisao/la: Kao što sam ranije govorio mi smo kolektivno pogubljeni. Ne valja nama niko i to je realno.
Bolje Jusufbegović nego Al Torabi, al' realno. Ko zna može li se šta izroditi iz njegovog angažmana. Ali ovdje je moguće da će se i Rumenko aktivirati kao trener, vidjet ćemo razvoj situacije.
Dovest ćemo mi par igrača i opstati u ligi, nije to uopšte upitno, ja se ne sekiram zbog toga, ono što mene muči je što nisam siguran da ćemo nastaviti sa urednim servisiranjem obaveza prema Državi, to je ono što bi nas ponovo restartovalo i vratilo unazad.
Kao što rekoh i ranije imovina je naš uteg i sve dok se ne raspetlja taj dio mi ćemo biti izloženi konstantnim napadima i raznim vanjskim uticajima.
Ko zna šta donosi sutra...
100% si upravuLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:04 amDruze mi sebe ne cijenimo, kako onda ocekivati gospodski i fer odnos nekog drugog prema nama.TheBlue je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:19 pmEvo trazili smo imena, Kovacevic ih je dao...
I sta cemo sad?
Mi smo jedne pi.cke obicne... i trebamo ispasti iz lige, kada nas mafija vodi, a navijaci sa svih tribina to podrzavaju sutnjom...
Sta nam je sa skupstinom, ima li kakve vanredne sjednice, zar nisu svi istinski zeljovci u njoj???
I da... sretna nam nova godina... nabijem nas na ku.rac sve kolektivno...
Nas Amar tuzi mi ga dovedemo opet.
Mekic se slika u bordo duksi na Kosevu, nama kapiten.
Cosic mlati okolo sve lose o klubu i dalje je u klubu.
Kajkut nam je dao gol iz nepostojeceg penala mi ga dovedemo.
Trener Zrinjskog je tad bio Baka i pravio se lud, svadjao s novinarima, mi ga postavimo za trenera.
Rumeni te i zvanicno i nezvanicno sabotira mi ga okujemo u legende i dadnemo da se igra SD i da se uci na nama.
Rustem ode iz kluba ti napises da mu se zahvaljujes na profesionalnom odnosu.
Igrac ne zeli produziti ugovor s nama, laze nas, zavlaci. Mi ga drzimo u igri do kraja, nema veze sto nas levati.
Na pripreme moze doci bilo ko da odrzava formu, valjao nam. Poslije za 2stoje ode u neki klub, a nas odbije ko zadnje levate.
Jos je milion primjera gdje smo ispali jadni i glupi. U normalnom klubu se to ne bi desilo.
Mi nemamo principe i samopostovanje.
Raja se šprda sa Nedom Turkovićem (nek svako uzme za sebe jel opravdano ili ne) ali eto reče on jednu pametnu.cipiripi je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:43 amVolio bih znati od 100 ljudi koji rade u klubu (clanovi skupstine i igraci) koliko njih ima clansku kluba.
Vise mi navijaci hajcamo prijatelje i familiju da se uclane nego ljudi koji rade u Klubu.
U januaru bi svima odbio po 20 KM od plate i urucio clansku
I sta bi rijesio sa tih 7.000 mjesecno? Jos bi onda ljudi se prepirali „jesam ja dao pare da se placa Biber/Turunjanin/Rustem“ i slicno.salle86 je napisao/la:Raja se šprda sa Nedom Turkovićem (nek svako uzme za sebe jel opravdano ili ne) ali eto reče on jednu pametnu.cipiripi je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:43 amVolio bih znati od 100 ljudi koji rade u klubu (clanovi skupstine i igraci) koliko njih ima clansku kluba.
Vise mi navijaci hajcamo prijatelje i familiju da se uclane nego ljudi koji rade u Klubu.
U klubu ima 60-70 ljudi što u UO, NO, skupštini. On je lupio cifru po 5 milja svaki. Eto ja kažem svaki od njih plavi štit, 100 KM mjesečno.
70x100=7.000 mjesečno
Jel to ne mogu po 100 KM izdvojiti na mjesečnom nivou? Minimum minimuma.
Zato sto se ne drzi dogovora.Receno mu je da ce klub placati stan....i nije se ispostovalosouth side je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 11:39 amIzgleda nista od Haruna Karica a vala i ko ce doci u ovo rasulo
Sta treba sad da svrsimo na ovo jer je njih 50+ iz skupstine uspjelo dovesti "vecinu" od cak 30 firmi koje ucestvuju u Plavom stitu?amar92 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 11:44 amI sta bi rijesio sa tih 7.000 mjesecno? Jos bi onda ljudi se prepirali „jesam ja dao pare da se placa Biber/Turunjanin/Rustem“ i slicno.salle86 je napisao/la:Raja se šprda sa Nedom Turkovićem (nek svako uzme za sebe jel opravdano ili ne) ali eto reče on jednu pametnu.cipiripi je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 8:43 amVolio bih znati od 100 ljudi koji rade u klubu (clanovi skupstine i igraci) koliko njih ima clansku kluba.
U klubu ima 60-70 ljudi što u UO, NO, skupštini. On je lupio cifru po 5 milja svaki. Eto ja kažem svaki od njih plavi štit, 100 KM mjesečno.
70x100=7.000 mjesečno
Jel to ne mogu po 100 KM izdvojiti na mjesečnom nivou? Minimum minimuma.
Btw vecina ovih sa plavog stita je i dosla preko skupstinara.