Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikoradovic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 03, 2024 7:46 pm

Kao i obično, generali dođu nakon bitke.

south side
Kontakt:

sri jan 03, 2024 7:52 pm

Sky1 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 7:42 pm
south side je napisao/la:
sri jan 03, 2024 7:39 pm
Evo sta kaze bivsi precjednik dio teksta
Trenutno stanje u klubu pokazuje da Željezničaru treba novi "restart", te da je prethodni rad poništen.

- I ja sam iskreno nasikiran kako će ovo dalje ići. Jednostavno poništilo se dosta tog truda koji je uložen prije dvije godine za nešto što se od samog početka vidjelo da neće izaći na dobro.

I dovodite trenera koji nema nikakvog iskustva. To je sramota. Ali to neka odgovori ovih pet ljudi koji sjede u Upravnom odboru, a koji su tada sjedili u mom Upravnom odboru.

Nas dvojica (op.a. Kovačević i još jedan član Upravnog odbora) smo bili protiv, mi smo izašli nakon toga, pet ih je ostalo. Nek sada odgovore navijačima. Muka mi je dok pričam, pogodilo me sve. Ne volim što sam bio u pravu - ističe on.
Gdje je ovo izjavio?
https://avaz.ba/sport/nogomet/877421/ed ... usni-kunic
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Norsborg
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:00 pm

GegenPress je napisao/la:
sri jan 03, 2024 7:25 pm
Nakon one oprostajne utakmice i klecanja pred Jugom, vidilo se o kakvom se manipulatoru radi, sve ko fol oni voli Zelju a ovamo ga gura sa svojom Gradinom u ligu, smrad je pokazao ko je i sta je, i nevjerovatno da ne misli sjahat..al nebitno i to, BRINE ME ŠUTNJA SA JUGA.
Jug i suti jer oni ili onaj stiti Bekrica.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:19 pm

Sta ublehe iz UO i SD jos uvijek rade u klubu?
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:23 pm

rodrigo87 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 6:54 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri jan 03, 2024 6:49 pm
rodrigo87 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 6:20 pm
Isti likovi konstantno vladaju ovdje i prizivaju tajkune sa periferije grada koji gec 5 godina nisu clanovi kluba, nisu sponzori sa svojim mega firmama i nisu se pojavili NIJEDNOM na utakmicama najdrazeg nam kluba.
Ali su zato posudili svoj novac pred licenciranje,i to 5 dana predpredavanje dokumentacije.
Jbg vam je to isto kao i kada ga blokiras...
Vidi druze, ti si bot. Obicni bot. Mogao si uraditi za grupu u proslosti bilo sta, danas si bot. Nisi clan kluba. Tu sva prica zavrsava. Kada vam neko postavi neka pitanja ili kaze da je protiv Misimovica, vi mu stavite etiketu Amarovca. Ne zelite da shvatite da veliki broj navijaca ne voli nijednog ni drugog. Kada se gleda ko je najveci grobar kluba, vecina ljudi ce ti reci Amar. Ja se slazem sa tim. Medjutim to ne znaci da zelim ovog drugog u klubu. Ovim sto botuju po forumu bi bilo lakse da prestanu mastati o njemu jer da je zelio dosao bi nekada na utakmicu barem. Nije Grbavica na kraj svijeta.
Druže, koje je tvoje rješenje ? Ali da je realno.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

rodrigo87
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:25 pm

salle86 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 8:23 pm
rodrigo87 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 6:54 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri jan 03, 2024 6:49 pm

Ali su zato posudili svoj novac pred licenciranje,i to 5 dana predpredavanje dokumentacije.
Jbg vam je to isto kao i kada ga blokiras...
Vidi druze, ti si bot. Obicni bot. Mogao si uraditi za grupu u proslosti bilo sta, danas si bot. Nisi clan kluba. Tu sva prica zavrsava. Kada vam neko postavi neka pitanja ili kaze da je protiv Misimovica, vi mu stavite etiketu Amarovca. Ne zelite da shvatite da veliki broj navijaca ne voli nijednog ni drugog. Kada se gleda ko je najveci grobar kluba, vecina ljudi ce ti reci Amar. Ja se slazem sa tim. Medjutim to ne znaci da zelim ovog drugog u klubu. Ovim sto botuju po forumu bi bilo lakse da prestanu mastati o njemu jer da je zelio dosao bi nekada na utakmicu barem. Nije Grbavica na kraj svijeta.
Druže, koje je tvoje rješenje ? Ali da je realno.
Ja da imam rjesenje ja bih otisao u klub i iznio ga. Rjesenje nije sigurno naglabanje godinama o istoj temi koja je proslost

salle86
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:31 pm

Pa šta treba, da se ušutimo i pustimo klub da propadne? - Jer propada, a ovako kad se nešto kotrlja možda se i zakotrlja nešto krupnije.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:34 pm

Prvo treba da otjeramo ove nehljeboviće iz Uprave, ostaviti Amiru i ovog Tanovića, ako ništa odlično govori engleski. Za početak, a pet je do dvanaest, ne znam zašto grupa šuti, evo Edis je sve rekao, dakle bio je brana i štit, odnosno smetnja za njihove mutne namjere, kao i gosp. Pašić. Pod moranje je otjerati ovih par likova iz UO, Bekrića isto.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u sri jan 03, 2024 8:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

ISB87
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:38 pm

na hajr...
MIRZA RASCIC

blueheart
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:42 pm

nema hajra u proslosti, nama trebaju nove snage, sa karakterom jacim od prethodnika.... koji ce raditi otvorenije, postenije, i koji ce zaradjivati ozbiljno od tog svog posla... koji ce smjeti kada treba da lupi sakom od stol i da kaze da se s tim i tim ne slaze... a ne ovako, pretvoreni smo u Energoinvest, Energopetrol, Zoru, Zicu, Zrak.... sve ove propale firme gdje niti jedan direktor nije kaznjen pa nece ni nas
DRZAVA ZELJO

storm_raider
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:44 pm

Sheldon je napisao/la:
sri jan 03, 2024 6:39 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
sri jan 03, 2024 5:38 pm
kvalitet je napisao/la:
sri jan 03, 2024 5:35 pm
Odjednom “privatizacija” koju su uradile kone više ne izgleda tako loše…
Covjek milione pumpa u klub i nasi vrli strucnjaci ih kofol sprdaju za to. Jedina nesreca im je, a nasa sreca sto nisu "procepili", ali i to ce kad tad nazalost. Nek mi imamo legendu bekriju i ostale, **** pare. Nikom te ne damo :baklja:
Storme, zamolio bih te kad uhvatis vremena da proanaliziras postove osobe pod ovim nickom. Ukoliko ti ne bude nista sumnjivo, svaka cast, izvinjavam se za trosenje tvog vremena, a tebi ghoule za klevetu. Postovi ti previse lice na nesto sto bi pisao navijac fudbalskog kluba sarajevo. Budi mi pozdravljen.
Provjeren je, ima nas sto ga znamo. Brat napaceni. :D

Zeljo mu uzeo i ovo malo zivaca.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri jan 03, 2024 8:47 pm

Nek nam je Bog napomoci, iskreno mislim da je ovo neka vrsta prelomne tacke. Ili ce se sve okrenuti ili ce otici za sva vremena u vraziju mater.

Nadam se da ce Edis ipak pristati da bude vatrogasac.

flux
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:01 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Nek nam je Bog napomoci, iskreno mislim da je ovo neka vrsta prelomne tacke. Ili ce se sve okrenuti ili ce otici za sva vremena u vraziju mater.

Koji ba Edis, Mulalic? Pa mi nikad na zelenu granu necemo bude li on trener zajedno s rumenom ublehom.

cikoradovic
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:09 pm

Mislim da nisu kontaktirali Mulalića.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:15 pm

flux je napisao/la:

Koji ba Edis, Mulalic? Pa mi nikad na zelenu granu necemo bude li on trener zajedno s rumenom ublehom.
Kovacevic

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:27 pm

Ko zadnji izadje neka ugasi svijetlo :prst:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

adi172
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:36 pm

flux je napisao/la:

Kovacevic
I ovu bih priliku iskoristio da ga nabijem na *****
Pa šta se sad javljaš, sto nisi rekao kad si odlazio o čemu se radi
Ovako i ja serem od jučer za Torabija, šatro znao sam vaki su naki su, a svi smo se nadali da će izdobriti
Mrka kapa je vdeo čini mi se

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:44 pm

adi172 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 9:36 pm
flux je napisao/la:

Kovacevic
I ovu bih priliku iskoristio da ga nabijem na *****
Pa šta se sad javljaš, sto nisi rekao kad si odlazio o čemu se radi
Ovako i ja serem od jučer za Torabija, šatro znao sam vaki su naki su, a svi smo se nadali da će izdobriti
Mrka kapa je vdeo čini mi se
Upravo tako, kad si odlazio trebao si fino izaci u javnost i reci sta je razlog. Ovako ispade samo cekao da bude sta lose pa da se javi i kaze znao sam.

Gdje je nas SD? Ima li muda pa ponuditi ostavku?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

svabo
Kontakt:

sri jan 03, 2024 9:56 pm

Ljudi moraju shvatiti da istina i transparentnost nemaju alternativu, koliko god nekad izgleda da je lakše nešto prešutjeti. Ovo se odnosi na Kovačevića, jer da je prije dva mjeseca ispričao ovo što je danas ispričao Avazu, vjerovatno do svega ovoga ne bi došlo, ili bi barem sve ovo s Arapima izgledalo jasnije i smislenije. Ali lakše je bilo reći da mu poslovne obaveze onemogućavaju da se posveti klubu i samo se skloniti.

Isto tako je i prije pet godina trebao izaći tadašnji predsjednik i reći imenom i prezimenom ko su ljudi koji ih tjeraju i iz kojeg razloga. Iako je 80% ljudi znalo ko su ti ljudi i koji su razlozi, da bi otklonio sumnju i kod ovih 20% morao je to uraditi i prozvati ih javno imenom i prezimenom. Željo bi bilo bolje nego što je sad, uvjeren sam.

ubaceni element
Kontakt:
Status: Online

sri jan 03, 2024 9:59 pm

Tako je @svabo. Lahko je sad pametovati. A ne treba zaboraviti ni ko je donosio odluke kako da se rasporede pare prije sezone i na pocetku iste, pa zavrsismo sa “pojacanjima” kakvim zavrsismo.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ubaceni element, Ujko, ZeljinManijak i 41 gost.

Prijava