Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 03, 2024 11:33 am

Fakat koga sad dovesti za trenera , vremena malo , kvaliteta jos manje
Srcu draga, boja PLAVA !

dzulijano_pike
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:33 am

Ja još ne mogu da vjerujem da je Slinan prvi izbacio vijest. I onda se pitamo sto smo u ovakvoj situaciji. Nama ne trebaju dusmani pored nas samih
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

flux
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:34 am

Ako se za pocetak bekric rumena ubleha ne otjera, mi i ne zasluzujemo nista bolje.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:43 am

Picke jedne imate li muda i otjerati Bekrica?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Minotaur
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:51 am

kb80 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 11:28 am
Vratiti Bašića, a Bekriću se "zahvaliti" i na pripreme u Konjic...
Bez puno filozofije i mahalanja...
Vjerovatno najlogičnije trenutačno rješenje i da Bašić bude i SD, dati mu maksimalno odriješene ruke. Ne mogu se oteti dojmu i priče o fizičkoj spremi i onome što je Talijan uočio. Razmisliti o nekoj drugoj opciji za kondicionog trenera ili ozbiljno porazgovarati sa trenutnim.

Dugoročno jedino rješenje nikakav investitor, već vlasnik 1/1 i to što prije.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:53 am

Kako smo samo glupi i naivni ispali, doslovice sami smo sebi "pucali u noge".

Prije dva mjeseca dodje novi trener i krene prica kako cemo se odreci najmanje 10-tak igraca i onda taj isti trener gura te igrace u prvu postavu jer nema koga drugog.
Igraci svjesni situacije i znajuci da su jedni od tih 10 pocinju sabotirati klub i igre na terenu i imamo situaciju kakvu imamo.

Danas nemamo trenera koji je najavio odlaske, a imamo igrace koji su namjerno sabotirali klub i doveli ga do zone ispadanja.

Nama trener treba u ovih dan dva, nama treba ekipa koja ce izboriti opstanak, fakat smo u losoj poziciji i pitanje je sta uradit
Alea iacta est!

kb80
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:56 am

Minotaur je napisao/la:
sri jan 03, 2024 11:51 am
kb80 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 11:28 am
Vratiti Bašića, a Bekriću se "zahvaliti" i na pripreme u Konjic...
Bez puno filozofije i mahalanja...
Vjerovatno najlogičnije trenutačno rješenje i da Bašić bude i SD, dati mu maksimalno odriješene ruke. Ne mogu se oteti dojmu i priče o fizičkoj spremi i onome što je Talijan uočio. Razmisliti o nekoj drugoj opciji za kondicionog trenera ili ozbiljno porazgovarati sa trenutnim.

Dugoročno jedino rješenje nikakav investitor, već vlasnik 1/1 i to što prije.
"ozbiljno porazgovarati sa trenutnim" ovo bi bilo sjajno, ukomponovati nekoga ko zna našu ligu, mislim na trenera i nekog stranog modernog kondicionog, ali prije svega Bekrić vozdra, svakako nema podršku navijača, tako da mu zaista nije pametan potez ostajati i pokušavati da se opravda...

Sky1
Kontakt:

sri jan 03, 2024 11:59 am

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jan 03, 2024 11:15 am
Nemoj Sky mene u taj kos, ja sam uvijek bio za Misketa i bicu
👍sorry

kb80
Kontakt:

sri jan 03, 2024 12:09 pm

cipiripi je napisao/la:
sri jan 03, 2024 11:53 am
Kako smo samo glupi i naivni ispali, doslovice sami smo sebi "pucali u noge".

Prije dva mjeseca dodje novi trener i krene prica kako cemo se odreci najmanje 10-tak igraca i onda taj isti trener gura te igrace u prvu postavu jer nema koga drugog.
Igraci svjesni situacije i znajuci da su jedni od tih 10 pocinju sabotirati klub i igre na terenu i imamo situaciju kakvu imamo.

Danas nemamo trenera koji je najavio odlaske, a imamo igrace koji su namjerno sabotirali klub i doveli ga do zone ispadanja.

Nama trener treba u ovih dan dva, nama treba ekipa koja ce izboriti opstanak, fakat smo u losoj poziciji i pitanje je sta uradit
Ništa to ne bi bilo strašno da nešto naučimo iz svega do sada, da sakupimo iskustva da budućnost, ali jok, mi ostali u zaglavljeni u 99-toj. Daj nam golfa peticu, ali nemoj da se potrudim malo više za sedmicu.
Sada potrošiti malo više novca i dovesti 4, 5 igrača i igrajte...
Ko misli da je Željo ili bilo koji klub nešto drugo osim firme, zaj... se dobro

GegenPress
Kontakt:

sri jan 03, 2024 12:21 pm

Rumeni je trebo da leti prije Basica, a sad pogotovo, on mi nekako najvise smrdi uz pojedine clanove kluba koji se tu vrte cijeli svoj zivot i sve mi se cini da su upravo oni ti koji blokiraju ovo sve jer bi im se “pipa” zatvorila.
1921

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:09 pm

Uvijekprvi01 je napisao/la:
sri jan 03, 2024 10:47 am
Što se tiće trenutne situacije, odmah da znate da je saopštenje od kluba čista LAŽ. Kao prvo strana koja nije ispoštovala ništa od dogovorenog je UO...Zamolio sam gospodina Jozaka da mi proslijedi mail-ove koje sam lićno vidio svojim očima kao i privatne poruke. Kao prvo najveći problem kluba su strašne legende, čast izuzecima, nehljebovići i neradnici i njihovi plaćenici koji od starta sve čine da ljude otjeraju sa Grbavice, prije nego su i došli, kroz razne prijeteće poruke, kako neće smijeti preći granicu, prohodat gradom a kamoli prići Grbavici, lićno vidio svojim očima i to traje dugo niz godina, valja živjet od Želje i piti po kafanama, pokušat doći do pozicije i dići nove kredite na ručun kluba i zadužit ga, pa prodat pomoćni itd itd....znači ljudima se prijeti i da dobiju najgori mogući dojam o klubu i sredini gdje dolaze. Druga stvar je i ona koja je presudila što se nije napravio prvi korak od strane kluba, tj UO koji je trebao do nove godine da se riješi par igrača i par uposlenika, koji nisu dorasli poslu i onih koji su iznosili informacije iz kluba i svlaćionice, al to je jedna družina koja ne želi svom drugu reči u oči da griješi i da nije pokazao što je trebao, bolje opet sutra kafu zajedno popiti. Sa 9 igrača se trebao prekinuti ugovor, nisu ni sa jednim osim dva koja su sama napustila klub, 3 osobe koje iznose sve informacije i dobijaju pare za iste, tri legende i riješit se pojedinih pomoćnika i koordinatora koji samo na papiru rade, a u praksi ih nema nigdje. Samo ću reći da se ista stvar desila i sa Diglisićem, isti ljudi nam godinama rade o glavi kluba, tjeraju ko god pokuša prići iz dobre namjere, svaki put naprave istu atmosferu oko kluba i u klubu preko svojih pijuna, uspiju doći i do igrača i ove igre nisu bile odraz kvaliteta ekipe, već bojkot pojedinaca da znate i to se uvijek radi kad hoče da mi svi kažemo da nikad gore uprava nije radila, da bi oni ponovo ušli u klub, stabilizovalo se koliko toliko, ponovo dići kredite, uzet sebi para za narednih 5 godina, zavalit klub, naće se neko ko će ponovo spašavat zaduženja i tako u krug.
Pa koji ljudi je.vo vas vise led seljacki i mahalaski???

Mulalic Edis
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:14 pm

Svaka ko da je zadnja
Grande Miske 💪

Mulalic Edis
Kontakt:

Stavite Dzezvara u nadzorni odbor
Grande Miske 💪

Dzezvar
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:23 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Stavite Dzezvara u nadzorni odbor
Neka te miran budi...🤣🤣🤣🤣
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:28 pm

Sta nam uradise ublehasi, kakve neznalice.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Diverzant
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:35 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
sri jan 03, 2024 1:13 pm
Ne bi me cudilo da Adzema s psihijatrije postave i da svi zajedno s njim predjemo na tramadole odmah nakon Ramazana.
Jel vratio kredit
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sky1
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:51 pm

Ubiše ljudi sve urbano, Željo im prkosi, jer je sve protiv čega se oni bore i trude evo već decenijama da ogade, a uz to ima i dobru imovinu, može se uzeti za marku, a oni dobro uhodani i naštimani, ako preživimo pričat će se.

Blueee1921
Kontakt:

sri jan 03, 2024 1:57 pm

Husref slobodan 😂

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri jan 03, 2024 2:25 pm

Zna li neko tacan iznos duga koji je trenutno na snazi,Kovacevic je govorio da je sa 8 i nesto miliona spusten na ???

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jan 03, 2024 2:32 pm

Evo predsjednik nam je "zatecen" i trenutno imaju krizne sastanke.

Kada vidim sastav Upravnog odbora i ko odlucuje o SUDBINI kluba jeza me uhvati
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: AdmirA, Bing [Bot], Google [Bot], salle86, ubaceni element i 51 gost.

Prijava