salle86 je napisao/la: ↑ned dec 31, 2023 1:24 pm
storm_raider je napisao/la: ↑ned dec 31, 2023 1:08 pm
milanribar je napisao/la: ↑sub dec 30, 2023 4:17 pm
Takav brend da nas je na finale kupa i osvajanje zadnjeg trofeja našeg došlo 1500 na Grbavicu, al to je isto nesposobna uprava kriva... Trebali su radit više da privuku armiju...
Nemoj mi kukat sad, sami smo ovo sebi napravili ovo što imamo zajedno sa našim legendama.
Kad su bili ovi što se radilo nije valjalo sad su ovi koji jedini hoće da rade i sad ne valja, onda se strpi, polako...
Nije ljudima jasno da nema ovih ljudi da niko ne bi drugi imao volje da se upetlja u Zelju. To je jedina istina. Zavrsili bismo kao KK Bosna.
Dragi Storme, ja ne mogu u to da vjerujem.
Jednostavno smo zatvoren klub gdje se nema pristupa nikako, a takav svima paše.
Ne možeš reći da nije tako jer je pisalo xy ljudi da su išli i lično nudili svoje usluge, i niko ništa.
Ne sporim ja da u klubu sad nisu i oni koji istinski vole klub, i koji bi i radili ali ne mogu sami ili ne mogu zakonski.
U suštini, kad kažeš završili bi ko KK Bosna, ovim i ovakvim radom mi samo prolongiramo to jer nema Boga da me može ubijediti da ovako može izdobriti.
I kad se kaže ne može bolje, ja ne mogu da vjerujem da oni uhljupi mogu a mi je možemo. Eto ne mora vlasnik, mi generalnog sponzora ne možemo naći. Ne znamo tačnije.
Ja bih se objesio za muda da sam u klubu a makar da nisam među ovom ekipom plavi štit, eto da ne idemo dalje.
Kako smo ba zatvoren klub?
Ko je to Isao i nudio konkretnu pomoć, a da je odbijen? Znaci da je dosao, rekao ja mogu unaprijediti ovo ili ono i ja se budim da to preuzmem?
Tacno je da ne mozemo naci generalnog sponzora koji ce davati 200-300k KM, ali evo reci koji klub u BiH (izuzev Zrinjskog i Bojca) ima generalnog sponzora koji daje 170k KM? (Toliko nam navodno daje Mocart koji nije generalni sponzor).
Evo spominjes plavi stit. Imamo 20 firmi koje placaju 100KM mjesecno, a svi se okolo busaju da su veliki Zeljovci i pricaju kako bi trebalo voditi klub. To ti je najbolji pokazatelj da nema ljudi koji stvarno hoce da udju u klub i da pomognu.
Ovdje se uspije omalovaziti sve sto se uradilo. Jel fakat mislite da opstina, grad i kanton danu pare sto nas vole? Jel mislite da je dio duga otpisan zato sto nas neko voli? Da su turci ipak odlučili da plate Amira jer nas vole?...
Jel fakat vjerujete da je dug smanjen za 3-4 miliona zato sto neko nije nista radio?
Garantujem da imamo od sponzora prihod, ako ne najveći u istoriji, bar medju tri...