Između ostalog, Aco Kosorić kako kad kapiten hladno izjavi i asocijacijama na S1 Amar Osim = Željo.
Šta mi tu imamo više pričati. KAPITEN hej...
Mi smo mrtvi, samo nam trebaju to saopštiti
sto posto. Da se hocemo privatizovati vise pa da se sve tzv legende napuse kur.cine
Ranom zorom potpis hahaha dajte ba vise
Bekrija nikad ne spava
A i anamo ga najvaljuje.
Forum je za diskusiju, zar ne? A uostalom ovdje smo uvijek propagirali istinu pa kakva god da je. Ponudio je covjek nacin sa dionicama i to nakon sto je otjeran na nacin na koji je otjeran. Cini ko se da ni to tada nije prihvaceno. Da udje kao ranije, pa da ponovo bude otjeran? Pa mislim da covjek dovoljno sebe cijeni da ne zeli da ispadne naivan dva puta. Ok, neko misli da moze bolje, hajde da vidimo. Ja zaista zelim da bude bolje od bilo cega Senadovog, ali to u praksi trenutno ne vidim. Isto tako, ove ljude sto su u Klubu i oko Kluba moramo podrzati, oni su jedini koji zele da aktivno rade. Elem, nadam se da ce ovo sa Arapima biti bolje od svega do sada sto smo imali.Z_1921 je napisao/la: ↑čet dec 28, 2023 7:54 amCemu onda ikakva polemika oko Misimovica? Nema prepreka da udje u klub, da se ponudi - on ocigledno nece i to je to, nek se jebestorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 28, 2023 12:08 amZa Zelju je svakako najbolja opcija da je Senad u Klubu. Automatski bi to znacilo finansijsku konsolidaciju. Bojim se ipak da je to u ovom trenutku bas daleko od stvarnosti.
Mene uvijek fascinira kako uspijevamo da držimo strane, iako je u principu samo jedna strana.storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 8:03 amForum je za diskusiju, zar ne? A uostalom ovdje smo uvijek propagirali istinu pa kakva god da je. Ponudio je covjek nacin sa dionicama i to nakon sto je otjeran na nacin na koji je otjeran. Cini ko se da ni to tada nije prihvaceno. Da udje kao ranije, pa da ponovo bude otjeran? Pa mislim da covjek dovoljno sebe cijeni da ne zeli da ispadne naivan dva puta. Ok, neko misli da moze bolje, hajde da vidimo. Ja zaista zelim da bude bolje od bilo cega Senadovog, ali to u praksi trenutno ne vidim. Isto tako, ove ljude sto su u Klubu i oko Kluba moramo podrzati, oni su jedini koji zele da aktivno rade. Elem, nadam se da ce ovo sa Arapima biti bolje od svega do sada sto smo imali.Z_1921 je napisao/la: ↑čet dec 28, 2023 7:54 amCemu onda ikakva polemika oko Misimovica? Nema prepreka da udje u klub, da se ponudi - on ocigledno nece i to je to, nek se jebestorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 28, 2023 12:08 amZa Zelju je svakako najbolja opcija da je Senad u Klubu. Automatski bi to znacilo finansijsku konsolidaciju. Bojim se ipak da je to u ovom trenutku bas daleko od stvarnosti.
Izvini, kasno ti odgovaram, nisam jucer bio online.
Da nisi fulio forum, provjeri. Ovom forumu i administraciji se nema šta zamjeriti, što se pojavi poneki bot to nije njihova krivica ali se ubrzo otkrije i banuje, imaš i ozbiljnih ljudi ovdje koji su pomogli grupu, rad kluba i tako dalje, stvarno si fulio forum.
Promašio si odgovor, pitanje se nije odnosilo na pojavu botova-pitara na forumima nego na liderisanje procesima na forumima.Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 11:18 amDa nisi fulio forum, provjeri. Ovom forumu i administraciji se nema šta zamjeriti, što se pojavi poneki bot to nije njihova krivica ali se ubrzo otkrije i banuje, imaš i ozbiljnih ljudi ovdje koji su pomogli grupu, rad kluba i tako dalje, stvarno si fulio forum.
Zuban mladji
Ja jesi i dosadan
E ebo im Faris mater , onako preventivno .struja je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 2:00 pmJa jesi i dosadan
+1fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 2:46 pmE ebo im Faris mater , onako preventivno .
Zuban pojacanje jel ?struja je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 2:00 pmJa jesi i dosadan