Ne znam šta hoćeš da kažeš sa tim spominjanjem pitara i svim ostalim.salle86 je napisao/la: ↑čet dec 28, 2023 11:19 amMeni nije realno da ovako bilo ko napiše nešto i mislim da je to sveto slovo.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 28, 2023 11:13 amModel za ugasit je bio Amarov, ovaj sad model nas je spasio od gašenja. Rezultata nema al ni prije nisu bili bajni. Treba naći sredinu a ne kad dođu loši rezultati popljuvat sve živo do tad. Nije kriva administracija, ni direktor, ni fan shop što smo 9. na tabeli. Oni funkcionišu i doprinose klubu u skladu sa mogućnostima i više. Ulaganje u ekipu i sportska politika je ono na čemu mora da se radi i unaprijedi.
Ruku na srce vidimo svi i da shop može puno bolje od ovoga, treba mlađih i ljudi s idejama, pretpostavljam da im je budžet za naručivanje artikala problem.
Mi sveukupno kao klub funkcionišemo na minimumu minimuma, pa i ispod toga.
Imamo toliku bazu navijača koji bi se moglo bar 300% bolje iskoristiti, ali nas syeba politika čekanja da navijači/simpatizeri sami dođu i donesu keš u klub iz ljubavi.
Kad smo pod "budžeta za naručivanje", čitav poslovi svijet danas funkcioniše na način da dobiješ artikle i rok kad trebaš platiti, ne ide to gotovo nikad odmah (sem ako druga strana nema apsolutno nikakvog povjerenje u tebe).
Mrzim što moram spomenuti uhljupe sa kobilje, ali ono koliko su oni aktivni, mi da smo 30% ne bi sekunde strahovali za klub i rad istog.
Ja ti kažem u situaciji kakvoj jesmo, administracija, direktor rade maksimalno i doprinose normalnom funkcionisanju kluba. Veliki dio dugova je vraćen i funkcionišemo normalno u odnosu na stanje prije toga.
Ako nas porediš sa pitarima a ne znam zašto, trebaš znat i kolika je njihova administracija i kolike pare oni ulažu u istu i u marketing. Mi kad i ako budemo imali investitora ili nešto slično moći ćemo da radimo slične stvari ko oni...
Što se shopa tiče, on ostvaruje dopit koja se konstantno povećava, meni se čini da to može puno bolje ali očigledno treba hrabrosti za neko veće ulaganje u njega.