Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 28, 2023 11:40 am

salle86 je napisao/la:
čet dec 28, 2023 11:19 am
milanribar je napisao/la:
čet dec 28, 2023 11:13 am
salle86 je napisao/la:
čet dec 28, 2023 10:48 am

Divan neki model, samo što se nismo ugasili
Model za ugasit je bio Amarov, ovaj sad model nas je spasio od gašenja. Rezultata nema al ni prije nisu bili bajni. Treba naći sredinu a ne kad dođu loši rezultati popljuvat sve živo do tad. Nije kriva administracija, ni direktor, ni fan shop što smo 9. na tabeli. Oni funkcionišu i doprinose klubu u skladu sa mogućnostima i više. Ulaganje u ekipu i sportska politika je ono na čemu mora da se radi i unaprijedi.
Ruku na srce vidimo svi i da shop može puno bolje od ovoga, treba mlađih i ljudi s idejama, pretpostavljam da im je budžet za naručivanje artikala problem.
Meni nije realno da ovako bilo ko napiše nešto i mislim da je to sveto slovo.
Mi sveukupno kao klub funkcionišemo na minimumu minimuma, pa i ispod toga.
Imamo toliku bazu navijača koji bi se moglo bar 300% bolje iskoristiti, ali nas syeba politika čekanja da navijači/simpatizeri sami dođu i donesu keš u klub iz ljubavi.

Kad smo pod "budžeta za naručivanje", čitav poslovi svijet danas funkcioniše na način da dobiješ artikle i rok kad trebaš platiti, ne ide to gotovo nikad odmah (sem ako druga strana nema apsolutno nikakvog povjerenje u tebe).

Mrzim što moram spomenuti uhljupe sa kobilje, ali ono koliko su oni aktivni, mi da smo 30% ne bi sekunde strahovali za klub i rad istog.
Ne znam šta hoćeš da kažeš sa tim spominjanjem pitara i svim ostalim.
Ja ti kažem u situaciji kakvoj jesmo, administracija, direktor rade maksimalno i doprinose normalnom funkcionisanju kluba. Veliki dio dugova je vraćen i funkcionišemo normalno u odnosu na stanje prije toga.

Ako nas porediš sa pitarima a ne znam zašto, trebaš znat i kolika je njihova administracija i kolike pare oni ulažu u istu i u marketing. Mi kad i ako budemo imali investitora ili nešto slično moći ćemo da radimo slične stvari ko oni...

Što se shopa tiče, on ostvaruje dopit koja se konstantno povećava, meni se čini da to može puno bolje ali očigledno treba hrabrosti za neko veće ulaganje u njega.

salle86
Kontakt:

čet dec 28, 2023 11:44 am

Ja lično ne vjerujem da svi u klubu rade 80% od onog što mogu. Neću biti bezobrazan pa reći i ispod 50 eto.
Da jeste drugačije ne bi bili gdje jesmo. Tu ne mislim na rezultate SAMO, već na svim poljima. Nema ništa u klubu da funkcioniše normalno, eto ne mora besprekorno. Ili ćemo se ubjeđivati da nije ovako ?
Hoćeš mi reći da onaj spot pitara za članarinu košta enormno novaca i zahtjeva neko ljudstvo i znanje.
Mi jednostavno nećemo ništa da radimo, ili mislimo da smo u tolikim govnima da nas malo "vode" ne može saprati...pa se čeka neko sa milionima dok nam stotine (i hiljade) KM prolaze ispod radara.

Kažeš shop radi, a konstantno se neko žali kako nema ovo, nema ono, nema veličine. Ko je onda lud?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

čet dec 28, 2023 11:58 am

Godpodin 😀
slika

Sky1
Kontakt:

čet dec 28, 2023 12:01 pm

A kako im smeta čovjek, samo zato što nije dao na Želju, nije dao se Željo potkrada i izvlači novac. I istu priču verglaju od one naručene priče na FTV u emisiji crta, pa preko plaćenih članaka na gg, nevjerovatni su.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 28, 2023 12:35 pm

eh cuj Zubanovic :rofl: :rofl: ma gasi sve.
Ako je istina onda stvarno ne znam ko dovodi ove igrace, znaci arap samo ukras tu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet dec 28, 2023 12:42 pm

Neka ga vodi pitarima, kad je mogao zeta njima utrpat neka vodi gore i malog. Pokusao je u Velezu pa neka pokusa i na Kosevu
Alea iacta est!

GegenPress
Kontakt:

čet dec 28, 2023 1:22 pm

cipiripi je napisao/la:
čet dec 28, 2023 12:42 pm
Neka ga vodi pitarima, kad je mogao zeta njima utrpat neka vodi gore i malog. Pokusao je u Velezu pa neka pokusa i na Kosevu
Ne ne, znaš da naši nama trpaju samo one na kojima “možemo” zaradit.
1921

ISB87
Kontakt:

čet dec 28, 2023 1:57 pm

de dosta je tih glupavih prepucavanja

nasi su malo otisli kod premijera, da li to znaci nesto za jug?
MIRZA RASCIC

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet dec 28, 2023 2:15 pm

Zubane vodi malog mirvicu

BC1921
Kontakt:

čet dec 28, 2023 3:01 pm

kvalitet je napisao/la:
čet dec 28, 2023 1:47 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet dec 28, 2023 11:57 am
kvalitet je napisao/la:
čet dec 28, 2023 11:21 am

Čestitam, zaradio si petobanku, javi se u klub
Hiš...
Botovanje, kao fenomen na internetu u kojem anonimni zastupnici određene politike, ideologije, kompanije, zavaravaju javno mnijenje, zapravo je zloupotreba i nedemokratska tekovina.

Ljudski ili kompjuterski botovi postali su standard u brojnim segmentima života, svuda gdje se mogu plasirati dezinformacije, poluinformacije ili spinovati i promovisati.

Botovi su prisutni kako u politici, tako i u prodaji kozmetike, muzičkoj industriji, medijima, sportu. Automatizovane ili humanizovane armije botova mogu utjecati na pravac online diskusije, da li će biti destruktivna, konstruktivna i gdje će biti fo.kus.

Pronađi se, botu, evo petoba na račun

Druze, lik nije anoniman, ko prati Zelju ili je nekada bio u sklopu Jug-a, zna ko je on i sta je i sta je uradio za grupu... Neka te malo ziv bio...
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 28, 2023 4:01 pm

BC1921 je napisao/la:
čet dec 28, 2023 3:01 pm
kvalitet je napisao/la:
čet dec 28, 2023 1:47 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet dec 28, 2023 11:57 am

Hiš...
Botovanje, kao fenomen na internetu u kojem anonimni zastupnici određene politike, ideologije, kompanije, zavaravaju javno mnijenje, zapravo je zloupotreba i nedemokratska tekovina.

Ljudski ili kompjuterski botovi postali su standard u brojnim segmentima života, svuda gdje se mogu plasirati dezinformacije, poluinformacije ili spinovati i promovisati.

Botovi su prisutni kako u politici, tako i u prodaji kozmetike, muzičkoj industriji, medijima, sportu. Automatizovane ili humanizovane armije botova mogu utjecati na pravac online diskusije, da li će biti destruktivna, konstruktivna i gdje će biti fo.kus.

Pronađi se, botu, evo petoba na račun

Druze, lik nije anoniman, ko prati Zelju ili je nekada bio u sklopu Jug-a, zna ko je on i sta je i sta je uradio za grupu... Neka te malo ziv bio...
Hvala.💙
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

south side
Kontakt:

čet dec 28, 2023 4:24 pm

.
Zadnja izmjena: south side, dana/u čet dec 28, 2023 4:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

south side
Kontakt:

čet dec 28, 2023 4:29 pm

south side je napisao/la:
čet dec 28, 2023 4:24 pm
Znaci spremamo se za prvu ligu federacije.jbo ti nas.dosta raje je diglo ruke od Želje pogotovo povodom zadnjih desavanja.Bez investitora koji ce rastjerati ovu bagru kao sto je Mirvic uradio kod udbasa, mi smo mrtav klub.Sve dok pojedini ublehasi sjede u skupstini i dizu ruke protiv privatizacije nema nam naprijed zapamtite dobro
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet dec 28, 2023 5:26 pm

Znaci vrhunski golman Brajlovic i zubanov malac "pojacanja". Pa ovi ni za federalne lige nisu pojacanja jbt grob. Zubane zubane

flux
Kontakt:

čet dec 28, 2023 5:40 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
čet dec 28, 2023 5:26 pm
Znaci vrhunski golman Brajlovic i zubanov malac "pojacanja". Pa ovi ni za federalne lige nisu pojacanja jbt grob. Zubane zubane
Pa spremamo i uigravamo ekipu za narednu sezonu u federalnoj :ganja:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 28, 2023 5:51 pm

Sta bi onda od onih silnih najava? Ako tako bude Zuban, Brajlovic onda neka ih rodbina ide gledati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 28, 2023 6:22 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet dec 28, 2023 5:51 pm
Sta bi onda od onih silnih najava? Ako tako bude Zuban, Brajlovic onda neka ih rodbina ide gledati.
Gdje pise da su brajlovic i zuban potpisali?

alenmesanovic
Kontakt:

čet dec 28, 2023 6:31 pm

Dzezvar je napisao/la:
Valjda u istom članku gdje se spominju Musa i Benyu da su potpisali.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 28, 2023 6:40 pm

alenmesanovic je napisao/la:
čet dec 28, 2023 6:31 pm
Dzezvar je napisao/la:
Valjda u istom članku gdje se spominju Musa i Benyu da su potpisali.
Ma vidi razumijem.ja i lljude ovdje...svi znamo da nismo u bajnoj situaciji ali zar nam sinanov portal yreba biti relevantan sa informacijama...

salle86
Kontakt:

čet dec 28, 2023 6:59 pm

Ima li iko da nas voli i da ne radi sve da nas uništi.
Ili će to vazda biti alibi za neradnike
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, billybih i 32 gosta.

Prijava