Nikada nećemo biti u rangu zvijezde, možda nekome ko pogleda tabelu i vidi, a nema pojma o fudbalu. Ono što želim reći jeste da taj proces može biti veoma kratak uz dobru organizaciju i kvalitetnog eventualnog investitora. Uzmi gadni borac čiji je investitor još gadniji laktaški glavonja koji im daje novac iz poganog budžeta, a isto tako i oni tamo koji troše židovski novac. Dakle uz kvalitetnu organizaciju (koju mi nemamo trenutno, aspolutno) mi bi za dvije sezone biti na zelenoj grani, sa nekim ko bi eventualno uložio novac.Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 22, 2023 11:19 amMi trenutno jesmo u rangu zvijezde sto i stanje na tabeli pokazuje.Mi smo postali totalno nebitni u BH fudbalu.Zeljo je institucija samo nama navijacima i nikome vise.Vracanje na stare staze je dugotrajan proces.KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑pet dec 22, 2023 11:10 amSta ste se uspanicili kao kakve zene, losi smo pravo ali necemo ispasti u to sam siguran. Zeljo je institucija i nemojmo se spustati na nivo da se usporedjujemo sa nekakvom Zvijezdom 09, pa makar igrali sa poluretardima u ekipi...
Iskreno se nadam da će na skupštini napraviti model sa kojim ćemo biti interesantni.