Iz prazne ne pucaaa
https://sportske.ba/clanak/iz-prazne-ne ... ont-ekipe/
Jbg ovako jučer danas svi pisuSky1 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 7:18 pmIz prazne ne pucaaa
https://hehe.ba/clanak/iz-prazne-ne-puc ... ont-ekipe/
Kod nas je uvjek veo tajne, čim misle ovi u upravi i skupštini da imaju opcije bez navijača. Iskreno skontao sam da smo mi ovce za šišanje. Pregovaralo se sa Diglisićem, godina i nešto, evo sad arapi. Zar nije bilo pošteno da se kaže zašto je to propalo. Ok ugovor o tajnosti, ali vjerovatno se tim ugovorom može štiti Diglisić, a FKŽ je trebao da zna da odgovara izmedju ostalog i navijačima i da neke stvari koje ne narušavaju privatnost Diglisića mora objaviti.adi172 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 7:53 pmJbg ovako jučer danas svi pisuSky1 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 7:18 pmIz prazne ne pucaaa
https://hehe.ba/clanak/iz-prazne-ne-puc ... ont-ekipe/
Mi smo krivi ništa nismo javno objavilili
Kakve ba tajne dušmani šuplje priče
Sad smo u poziciji da molimo Boga da iovi ostanu a pojma nemamo nude li nam ista ikakvu vadionu
A ako ovi odu , e tek smo ga onda ugasili, barem sam ja stekao takav dojam
Kakav jug, cijena karti ovo ono
Pojačanja će nam odmah sve reci, za mjesec znamo na čemu smo
Al eto opet kontam da su javno rekli mi smo ti i ti, idemo juriš, svrsavali bi svi. Ovako nešto mlako ako bude bude , ako ne bude nikom nista. Čini mi se sa će sa nema biti svašta ako ovo ne prodje.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:32 pmDruga vrlo bitna stvar, je da smo mi kolektivno poglupi. Izvinite ali jesmo.
Svi ovde pišu kako je ovaj arap kao trener besplatan, ali nije. Uzmimo samo tu gdje je lako objasniti stvar. Imali smo trenera koji je bio odabir FKŽ. Bio kao dugoročno rješenje. Plaćaš raskid tvog izbora, da bi dobio nešto džabe. Šta je bolje? Kad imaš pare pa odeš kupiti neku stvar koja se tebi svidja ili onu koju ti nego tutne za džabe, pa je gledaj i trpi. Mi smo dvostruko zajeb... plaćamo nešto što je bio naš izbor (raskid), a dobijaš nešto što izgleda niko drugi nije želio. To ti je ko da odeš u supermarket, kupiš čokoladu i platiš je onu koju voliš, baciš je u smeće i jedeš onu koju ti je neko dao, onako jer je bila za džabe. Mi jedemo čokoladu koju smo dobili na poklon po nečijem izboru, a bacili smo u smeće onu koja nam se sviđa i koju smo platili.
Koji smo mi levati...
Dobro drug i ja se ne slažem za golmana505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:10 pmMa Brajlovic najjaci hahaha
I haj sad reci da Bekric nedoovodi igrace....
Slazem se, bivši je stao pred navijače i garantovao mnogo šta. Ako već ide, trebao je reći šta misli i zašto više nije tu. Tako da ga i ja nabijem. Neka se samo ne javlja nakon godine ili dvije i jede nam zdravlje. Imao je povjerenje, otišao bez riječi da kaze, šta je to razlog. Znao je stat pred nas i garantovat. Bio je dužan da kaže žašto nije tu. Nabijem ga.adi172 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:50 pmAl eto opet kontam da su javno rekli mi smo ti i ti, idemo juriš, svrsavali bi svi. Ovako nešto mlako ako bude bude , ako ne bude nikom nista. Čini mi se sa će sa nema biti svašta ako ovo ne prodje.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:32 pmDruga vrlo bitna stvar, je da smo mi kolektivno poglupi. Izvinite ali jesmo.
Svi ovde pišu kako je ovaj arap kao trener besplatan, ali nije. Uzmimo samo tu gdje je lako objasniti stvar. Imali smo trenera koji je bio odabir FKŽ. Bio kao dugoročno rješenje. Plaćaš raskid tvog izbora, da bi dobio nešto džabe. Šta je bolje? Kad imaš pare pa odeš kupiti neku stvar koja se tebi svidja ili onu koju ti nego tutne za džabe, pa je gledaj i trpi. Mi smo dvostruko zajeb... plaćamo nešto što je bio naš izbor (raskid), a dobijaš nešto što izgleda niko drugi nije želio. To ti je ko da odeš u supermarket, kupiš čokoladu i platiš je onu koju voliš, baciš je u smeće i jedeš onu koju ti je neko dao, onako jer je bila za džabe. Mi jedemo čokoladu koju smo dobili na poklon po nečijem izboru, a bacili smo u smeće onu koja nam se sviđa i koju smo platili.
Koji smo mi levati...
A bivšeg predsjednika nabijem na *****, mogao je makar reci boli me zub ne mogu vise raditi , ako ništa zbog truda i vremena koje je uložio.
Sigurno da je povjerenje u ovu trenutnu Upravu jako palo nakon odlaska Edisa i Džermina. Eto došli su i podnijeli izvještaj na ovoj zadnjoj sjednici, što se ranije nije dešavalo i tim potezom su pokazali ozbiljnost i odgovornost prema klubu, a ja sumnjam na još jedno. Njih dvojica vjerovatno znaju kome su ostavili klub i kada sutra bude totalni ambis, oni su se pismeno ogradili od svega sa podnesenim izvještajem. Lično im zamjeram, zašto nisu i javnosti objasnili prave razloge ostavki i time upozorili, ako se sprema nešto loše. Ovo je vrlo vrlo kritično vrijeme za klub. Može biti dobro, a može biti ključ u bravu, izmedju nema.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 10:03 pmSlazem se, bivši je stao pred navijače i garantovao mnogo šta. Ako već ide, trebao je reći šta misli i zašto više nije tu. Tako da ga i ja nabijem. Neka se samo ne javlja nakon godine ili dvije i jede nam zdravlje. Imao je povjerenje, otišao bez riječi da kaze, šta je to razlog. Znao je stat pred nas i garantovat. Bio je dužan da kaže žašto nije tu. Nabijem ga.adi172 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:50 pmAl eto opet kontam da su javno rekli mi smo ti i ti, idemo juriš, svrsavali bi svi. Ovako nešto mlako ako bude bude , ako ne bude nikom nista. Čini mi se sa će sa nema biti svašta ako ovo ne prodje.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:32 pmDruga vrlo bitna stvar, je da smo mi kolektivno poglupi. Izvinite ali jesmo.
Koji smo mi levati...
A bivšeg predsjednika nabijem na *****, mogao je makar reci boli me zub ne mogu vise raditi , ako ništa zbog truda i vremena koje je uložio.
Ali evo realno sta je tebi druga opcija!? Evo posteno reci. Nije bas da se drugi otimaju za Zelju, imao si nesto sto je polovicno funkcionisalo. Nermin je bio spreman da radi zelio je da uspije, iskreno kad skontas mi smo se momacki potukli s Nefchijem. Ali smo se bukvalno raspali u Doboju i od tad sve ide naopako. Apsolutno tvrdim da nije bilo do Nermina i smatram da smo po pitanju trenera fulili. Iskreno i sam mislim da je bolji dogovor bi bio da je ovaj samo prikljucen sš kao asistent. Ali nejse tako je kako je. Samo znam da s obzirom na poziciju stanje ako mu se ne popravi pod hitno jer druze mi tri tekme nismo dali gol bice velika panika. Ako tri kola prodju a mi budemo isti druze mi smo primorani praviti rez. Tako da razumi i pritisak. S druge strane koliko znam mislim i vjerujem da je ovo malo ozbiljnija prica i da mislim da ide to u nekom boljem pravcu.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:32 pmDruga vrlo bitna stvar, je da smo mi kolektivno poglupi. Izvinite ali jesmo.
Svi ovde pišu kako je ovaj arap kao trener besplatan, ali nije. Uzmimo samo tu gdje je lako objasniti stvar. Imali smo trenera koji je bio odabir FKŽ. Bio kao dugoročno rješenje. Plaćaš raskid tvog izbora, da bi dobio nešto džabe. Šta je bolje? Kad imaš pare pa odeš kupiti neku stvar koja se tebi svidja ili onu koju ti nego tutne za džabe, pa je gledaj i trpi. Mi smo dvostruko zajeb... plaćamo nešto što je bio naš izbor (raskid), a dobijaš nešto što izgleda niko drugi nije želio. To ti je ko da odeš u supermarket, kupiš čokoladu i platiš je..baš onu koju voliš da jedeš, baciš je u smeće i jedeš onu koju ti je neko dao, onako jer je bila za džabe. Mi jedemo čokoladu koju smo dobili na poklon po nečijem izboru, a bacili smo u smeće onu koja nam se sviđa i koju smo platili.
Koji smo mi levati...
Po meni je trebalo raditi dalje transparentno i smanjenim tempom na konsolidaciji. Moguće da se pogriješilo i prema igračima. Nemoguće je da igrači koji pobjede Minks i raskuju Bojac na početku lige, ne mogu dalje. Ako smo imali dolaskom Kovačevica 100% štednja, 0% igrački kadar, moguće da je trebalo malo to vremenom popuštat, a u korist zadovoljstva i profesionalnosti igrača. Nije nam sad visio mač iznad vrata pa da opet idemo 100% samo jedno i da pukne. Imam osjećaj da su sada igrači u fazonu "ne možes mi ti malo bonusa dati (koje si obećao), koliko ja mogu loše igrati". Ugovor je sa njihove strane tu. Oni to dobijaju svakako. To jeste dugoročno samoubistvo za svakog igrača, ako ne teži ničemu, al realno to su mladi ljudi koji malo toga kontaju. Opet će Željo lakše bez njih, nego oni bez Želje, sa ovakvom stavkom u CV.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 10:56 pmAli evo realno sta je tebi druga opcija!? Evo posteno reci. Nije bas da se drugi otimaju za Zelju, imao si nesto sto je polovicno funkcionisalo. Nermin je bio spreman da radi zelio je da uspije, iskreno kad skontas mi smo se momacki potukli s Nefchijem. Ali smo se bukvalno raspali u Doboju i od tad sve ide naopako. Apsolutno tvrdim da nije bilo do Nermina i smatram da smo po pitanju trenera fulili. Iskreno i sam mislim da je bolji dogovor bi bio da je ovaj samo prikljucen sš kao asistent. Ali nejse tako je kako je. Samo znam da s obzirom na poziciju stanje ako mu se ne popravi pod hitno jer druze mi tri tekme nismo dali gol bice velika panika. Ako tri kola prodju a mi budemo isti druze mi smo primorani praviti rez. Tako da razumi i pritisak. S druge strane koliko znam mislim i vjerujem da je ovo malo ozbiljnija prica i da mislim da ide to u nekom boljem pravcu.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:32 pmDruga vrlo bitna stvar, je da smo mi kolektivno poglupi. Izvinite ali jesmo.
Svi ovde pišu kako je ovaj arap kao trener besplatan, ali nije. Uzmimo samo tu gdje je lako objasniti stvar. Imali smo trenera koji je bio odabir FKŽ. Bio kao dugoročno rješenje. Plaćaš raskid tvog izbora, da bi dobio nešto džabe. Šta je bolje? Kad imaš pare pa odeš kupiti neku stvar koja se tebi svidja ili onu koju ti nego tutne za džabe, pa je gledaj i trpi. Mi smo dvostruko zajeb... plaćamo nešto što je bio naš izbor (raskid), a dobijaš nešto što izgleda niko drugi nije želio. To ti je ko da odeš u supermarket, kupiš čokoladu i platiš je..baš onu koju voliš da jedeš, baciš je u smeće i jedeš onu koju ti je neko dao, onako jer je bila za džabe. Mi jedemo čokoladu koju smo dobili na poklon po nečijem izboru, a bacili smo u smeće onu koja nam se sviđa i koju smo platili.
Koji smo mi levati...
S druge strane mi nastavljamo ovdje svoju istu pricu dugovi se opet vracaju, koliko toliko se radi ali imas ogroman problem mahale u klubu koja je apsolutno toksicna i zbog toga sve djeluje sporo. Opet realno i situacija u kojoj smo je svakako alibi. Izdobrit ce to
A ko kaze da smo ga doveli?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:10 pmMa Brajlovic najjaci hahaha
I haj sad reci da Bekric nedoovodi igrace....
Isto ko i za onu dvojicu sto su bili na probi...storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 8:19 amI mene to zanima. Popljuvase momka, a ne vidjeh da je potpisao.
Ma reko je između redova, nije lijepo ni sad popišat ove sve što ostaju u UO ipak su radili dugo i bilo je dobrih stvari.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 10:03 pmSlazem se, bivši je stao pred navijače i garantovao mnogo šta. Ako već ide, trebao je reći šta misli i zašto više nije tu. Tako da ga i ja nabijem. Neka se samo ne javlja nakon godine ili dvije i jede nam zdravlje. Imao je povjerenje, otišao bez riječi da kaze, šta je to razlog. Znao je stat pred nas i garantovat. Bio je dužan da kaže žašto nije tu. Nabijem ga.adi172 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:50 pmAl eto opet kontam da su javno rekli mi smo ti i ti, idemo juriš, svrsavali bi svi. Ovako nešto mlako ako bude bude , ako ne bude nikom nista. Čini mi se sa će sa nema biti svašta ako ovo ne prodje.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:32 pmDruga vrlo bitna stvar, je da smo mi kolektivno poglupi. Izvinite ali jesmo.
Koji smo mi levati...