Na kraju sezone mi mozemo biti drugoligasi.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑uto dec 19, 2023 9:09 ampa zato i jest sporazum do kraja sezone, da vide kako ćemo se ponašati prema njimaBlueworld21 je napisao/la: ↑uto dec 19, 2023 8:54 amPa nista nastavljamo sami. S obzirom kako smo docekali sve ovo ja da sam oni bi vec sad odustao i reko eto vam pa se sami yebite. Ode ovaj mi dovedemo Nedima i ruze procvjetaju. Mi bi da nam plate igrace strucni stab koji sigurno nikad strucniji necemo imati u smislu pomocnika, da nam daju jos para i da im mi yebemo mater sto su svog trenera doveli. Aferim zaista.
Kvaka je u sporazumu koji smo potpisali. Ako postoji opcija da ovaj MORA biti trener do kraja sezone zbog tog Ugovora onda smo mi na "tankom ledu". Neka zareda par losih rezultata raja ce "traziti glave" a ti ga MOZDA ne mozes otpustiti zbog sporazuma koji si potpisao.
Nase je da se strpimo jos 20-tak dana do pocetka priprema pa ce nam se sve samo kazati sta mozemo ocekivat.
Ono sto meni ne ulijeva nadu jesto sto se ovaj trener jos nije adaptirao na nasu ligu, a to puno znaci. Mozes ti biti Murinjo ali kada vidis terene i sudije sve taktike i strucnosti padaju u vodu