Jazavac daj nam f5 nisi odavnoDzezvar je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 7:14 pmEvo tastatura jalijasaANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 7:10 pmtuga ocm
nego hocel nam dati u federalnoj kospe da unosimo ?
![]()
Evo, citava utakmica, pa odgledaj. Zasto da tebi bude bolje nego namaneroazzuro je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 9:10 pmImal gdje snimak crvenog? Nisam stigao gledati utakmicu.
Naša liga je takva da se najuspješniji bh. klub ove sezone u šest utakmica (ne jednu ili dvije) ravnopravno nosio s klubovima iz Poljske, Holandije i Engleske. Ne kažem da nam je liga u tom rangu, jer je daleko, ali ljudi su pokazali da se može. I da ovdje ipak ima nekog kvaliteta. To što smo mi zapeli u nekom periodu od prije 10-ak godina, to je drugi par cipela.TheBlue je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 10:26 pmJoj kada procitam "treba se naviknuti na bh ligu, carlame i to"...
Kakva ba BH liga... seoska i smecarska liga, sljam evrope, dosao vakat da nas u evropi izbacuju ekipe iz nakih sela, ribari i konobari...
Bilo kakav trener, iole ozbiljan, sa 15 momaka koji zele da rade, bi prepisalo ovu ligu...
Eh kada skontas da smo mi u toj ligi bod od ispadanja, onda zamislite kakav amaterizam i javasluk vlada...
Nas ono NIKOM TE NE DAMO i neki ego, ce ugasiti...
Plavi stit broji 20 (max) kompanija koji daju po 100 KM mjesecno... i mi ocekujemo nesto...
To nam je realnos drugovi... pa eto mozemo nastaviti isto dok ne dodjemo do kanotona... i furati svoje...
neroazzuro je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 10:09 pmBogami ste se opet počeli kotit. Nešto se očito dešava.
Koliko bi trebala platiti ona tvoja kanalizacija što ti je na avataru bila
Vratiti do zadnjeg feninga sve što je nezakonito uzeo, uz zatezne kamate, i ležati malo u Zenici kad i ako Tužilaštvo KS napokon podigne optužnicu, pa kasnije pred Sudom dokaže da je kriv. Što pitaš kad znaš?
TheBlue je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 10:26 pmJoj kada procitam "treba se naviknuti na bh ligu, carlame i to"...
Kakva ba BH liga... seoska i smecarska liga, sljam evrope, dosao vakat da nas u evropi izbacuju ekipe iz nakih sela, ribari i konobari...
Bilo kakav trener, iole ozbiljan, sa 15 momaka koji zele da rade, bi prepisalo ovu ligu...
Eh kada skontas da smo mi u toj ligi bod od ispadanja, onda zamislite kakav amaterizam i javasluk vlada...
Plavi stit broji 20 (max) kompanija koji daju po 100 KM mjesecno... i mi ocekujemo nesto...
To nam je realnos drugovi... pa eto mozemo nastaviti isto dok ne dodjemo do kanotona... i furati svoje...
Ma nije to poenta... da imas 1000 kompanija po 100 KM mjesecno, to je 1 200 000 godisnje... iole ozbiljan tim to potrosi za 3 mjeseca...BC1921 je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 10:50 pmTheBlue je napisao/la: ↑sub dec 16, 2023 10:26 pmJoj kada procitam "treba se naviknuti na bh ligu, carlame i to"...
A ko to iz kluba zasluzuje podrsku i sto bi neko placao plavi stit?