A Rasid Avdic i Spaha dijagonala?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:00 pmNe znam, bilo je gorih po meni.one sezone 2006/07 osim mozda stilica i bube maltene svi katastrofa bili.
Bolji smo tada bili i kući se nismo patili, lagano uzimalifcz je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:14 pmA Rasid Avdic i Spaha dijagonala?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:00 pmNe znam, bilo je gorih po meni.one sezone 2006/07 osim mozda stilica i bube maltene svi katastrofa bili.
Ja mislim da smo tad imali bolji tim i bar smo kuci bili ubjedljiviji nego sad. U tih par sezona si imao i Vladavica, Kambera, Pelaka, Memisevica, Amanaku rahmetli, Cocu, Selimbegovica, Dino Muharemovic je isto bio solidan... Svi oni bi nam danas bili dobra pojacanja.
Vidim ja da ti Haracica volis vise neg majku svojusvabo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:04 pmA ti prvo odeš da vidiš kad se ko registrovao i koliko ko ima staža ovdje, to je neki pokazatelj nečega, a ne bilo kakav argument? Aferim. Što ne spomeneš da ti je drugog napadača pored Haračića danas u mali džep stavio igrač koji je inače lijevi bek, a silom prilika danas igrao stopera?
Bravo! Svi očajni već Boga pitaj koliko vremena, a ti imaš potrebu da prije kraja poluvremena izdvojiš jednog igrača i pitaš se zašto je počeo, sve jasno.Dzezvar je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:19 pmVidim ja da ti Haracica volis vise neg majku svojusvabo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:04 pmA ti prvo odeš da vidiš kad se ko registrovao i koliko ko ima staža ovdje, to je neki pokazatelj nečega, a ne bilo kakav argument? Aferim. Što ne spomeneš da ti je drugog napadača pored Haračića danas u mali džep stavio igrač koji je inače lijevi bek, a silom prilika danas igrao stopera?![]()
Ja mislim da bi oni bukvalno i danas u ovim godinama bili pojačanja trenutnofcz je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:14 pmA Rasid Avdic i Spaha dijagonala?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:00 pmNe znam, bilo je gorih po meni.one sezone 2006/07 osim mozda stilica i bube maltene svi katastrofa bili.
Ja mislim da smo tad imali bolji tim i bar smo kuci bili ubjedljiviji nego sad. U tih par sezona si imao i Vladavica, Kambera, Pelaka, Memisevica, Amanaku rahmetli, Cocu, Selimbegovica, Dino Muharemovic je isto bio solidan... Svi oni bi nam danas bili dobra pojacanja.
Ma ja ba.....hajd cao....svabo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:31 pmBravo! Svi očajni već Boga pitaj koliko vremena, a ti imaš potrebu da prije kraja poluvremena izdvojiš jednog igrača i pitaš se zašto je počeo, sve jasno.Dzezvar je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:19 pmVidim ja da ti Haracica volis vise neg majku svojusvabo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:04 pm
A ti prvo odeš da vidiš kad se ko registrovao i koliko ko ima staža ovdje, to je neki pokazatelj nečega, a ne bilo kakav argument? Aferim. Što ne spomeneš da ti je drugog napadača pored Haračića danas u mali džep stavio igrač koji je inače lijevi bek, a silom prilika danas igrao stopera?![]()
A Suljo jeste u ovakvoj igri?
Ćao i tebi. I pripazi slijedeći put hoćeš li mi spomenuti majku u bilo kojem kontekstu a ne znamo se uopće niti me zanima ko si, biće itekako drukčija komunikacija.
Ma radi, gdje ne radi. Pa nam se najspremniji Ćosić odbija ko od martinelu od igrače Posušja.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 1:52 pmSta kazu radi se 2 sedmice na kondiciji
Ja vidim da se nije nista radilo
505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:13 pmOvi sto su zadnje 2 sedmice najavljivali svakakve bombe,svakakva napredovanja treba sami sebe da banuju jer ih je Posusje popisalo na sred Grbavice
Kazete usla profesionalnost,nema vise mahale,a onda za par dana pisete da Bekric kolo vodi![]()
Imas 14 dana da se pripremis samo za ovu utakmicu,na svom terenu pred svojim navijacima protiv yebenog Posusjasalle86 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 3:49 pmMa radi, gdje ne radi. Pa nam se najspremniji Ćosić odbija ko od martinelu od igrače Posušja.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 1:52 pmSta kazu radi se 2 sedmice na kondiciji
Ja vidim da se nije nista radilo
Yebo me svak, da meni daju 10 dana da ih spremam, ako me bi makar znali i mogli trčati.
Ali jok, sve nekakavi stručnjaci nam u klubu, a mi iz sedmice u sedmicu sve spremniji za federalnu ligu. Samo treba da se poklopi da od 12 ekipa u pl ne bude bar 2-3 gora od nas
Neka te ba ....miran budi....