Ovo je bruka i sramota, nema nikakvog opravdanja. Min evo 85min nismo sanse napravili.
Al Jaber na klupi a Mekic ti igra citavu.
Neka te ba.. ...
Neki argument, nešto? Ili ona standardna "joj Hamo vidi mu glave..."
Ne znam, bilo je gorih po meni.
Jah eto tebe smo cekali da nam otvoris oci....registrovao sibse prije pola sata i odmah agresivno
A ti prvo odeš da vidiš kad se ko registrovao i koliko ko ima staža ovdje, to je neki pokazatelj nečega, a ne bilo kakav argument? Aferim. Što ne spomeneš da ti je drugog napadača pored Haračića danas u mali džep stavio igrač koji je inače lijevi bek, a silom prilika danas igrao stopera?
I ja sam mislio isto ko' i ti...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 2:41 pmOvo je bruka i sramota, nema nikakvog opravdanja. Min evo 85min nismo sanse napravili.
Al Jaber na klupi a Mekic ti igra citavu.
Pa šta ti to govori brate, da Rumenige stoji iza svega, logično.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 2:37 pmInteresantno mi je kako botovi koji su pljuvali po Bašiću sada šute na iste stvari za koje su njemu glavu skidali i tjerali ga. Ćosić drugu utakmicu zaredom na lijevom beku, niko ništa, Bašiću se jebavalo sve redom. Biber i Drljo i dalje od prve minute, niko ništa, Bašiću glavu skidali. Kosorić i dalje igra, niko ništa, Bašiću do desetog koljena psovali i ublehom ga nazivali. Al Jaber i dalje na klupi, prošlu i on i Haračić, niko ništa, Bašiću po glavi skakali zbog toga. Ne mogu ni da zamislim šta bi sve Bašiću govorili i psovali da je stavio Krpića na desetku. Uaaa Bašiću ubleho, neznalice, odlazi, izgubio si u gostima (iako se godinama patimo u gostima) od Posušja sa amaterima u ekipi, sramota. I onda ti to isto Posušje radi ovo na Grbavici. Licemjerstvo na nivou. Kao što sam govorio i kad je Bašić bio, isto ću i sada, jeste, sramota je za Klub poput Želje da izgubi od Posušja, Sloge itd., ali nije sramota za ovu ekipu Želje, to je nažalost bolna realnost.