Nemojte misliti da neće biti raznoraznih pokušaja blaćenja UO i SS od strane pojedinih menadžera i njihove svite kada osjete da više ne mogu raditi šta žele i kako žele. Nadam se da će naša ljubav prema klubu pobjediti i da cemo stati uz ovaj projekat jer u konačnici samo klub može profitirati.
Eh sad ako je rumenige palaniran kao dugoročni uposlenik, a on je surovao sa menadžerima i ugovorima, ulazimo u zaplete strasnesuper1 je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 10:35 amNemojte misliti da neće biti raznoraznih pokušaja blaćenja UO i SS od strane pojedinih menadžera i njihove svite kada osjete da više ne mogu raditi šta žele i kako žele. Nadam se da će naša ljubav prema klubu pobjediti i da cemo stati uz ovaj projekat jer u konačnici samo klub može profitirati.
Dosao jedan pomocni koji je radiog gdje je radio,Treba doci jois jedan i snose sve troskovesvraka je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 9:30 pmDosao covjek koji je bio u Napoliju i Evertonu, sa Ancelotijem radio. Ublehaaa![]()
Platili nam ljudi 100k eura za Al jabera, svi smo primijetili veliki potencijal u tom malcu. Namjerno nam ga uvalili. Da je dobar igrao bi za Newcastle.
Poslali juniore na turnir u Spaniju protiv najvecih evropskih ekipa. Neka ih je stid i sram.
Sve ublehe. Kuleru skontao si ih.
Tako jeeeeeegavran je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 5:24 ami ne trebamo nista znatiJacksparrow je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 10:48 pmNajjace je sto ne znamo sta se desava, al isto tako lijepo bi bilo da u nekom trenutku uprava izadje i kaze detalje koje bi trebali znati clanovi kluba
jer znamo samo srati
Ironican sam bio na pisanje qoolera.ficobahtic je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 11:28 amDosao jedan pomocni koji je radiog gdje je radio,Treba doci jois jedan i snose sve troskovesvraka je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 9:30 pmDosao covjek koji je bio u Napoliju i Evertonu, sa Ancelotijem radio. Ublehaaa![]()
Platili nam ljudi 100k eura za Al jabera, svi smo primijetili veliki potencijal u tom malcu. Namjerno nam ga uvalili. Da je dobar igrao bi za Newcastle.
Poslali juniore na turnir u Spaniju protiv najvecih evropskih ekipa. Neka ih je stid i sram.
Prvi tim ide na placene zimske pripreme u Spaniju
Mozda legne reklama na dres saudijska aviokompanija?
Ja ne bih unaprijed osudjivao, dao bih i njima i nasima sansu pa da vidimo. Kada smo trpili Cerica i ostale mozemo i ove.
Upravo tako, treba je zatvorit, jer način na koji funkcioniše trenutno je zabrinjavajući. Nama treba trening kamp prvenstveno što će vjerovatno Saudijci i da naprave.Qooler je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 5:30 pmOvo je izjava godine. Nije dzabe Edis dao ostavku, mora da je imao razmjenu misljenja sa slicnim tebi.Dok saudijci ulazu i sredjuju svoje omladinske skole sa minimumom talenta, mi bi trebali da gasimo onu koja je proizvela pola reprezentacije BiH. Ovo u seharu staviti i to otvorit temu sehara gluposti.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 4:47 pmTrebamo je zatvorit, nismo afirmisali igrača 7 godina.Qooler je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 3:04 pm
Evo ja sam skužio šta je cilj saudijaca ovde u Želji. Dovoljno je ovo odgledat:
https://www.youtube.com/watch?v=z6Ug3zHZCDM
Pitanje za tebe: Šta je sa našom omladinskom školom. Po ovome je možemo zatvoriti. Postajemo poligon za saudijce i ništa više.
Po načinu na koji pišeš, čovjek bi reko svake godine 10 igrača napravimo
Ja mislim da je on dobio 2 tekme kazne.neroazzuro je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 2:02 pmZna li neko ima li Selimović pravo igrati protiv vicinih?
Gubimo 2:0 ali su njihovi juniori fizicki nadmocniji i gradjom i spremom. Imaju par brazilaca. Mi smo imali jednu sansu, ima jos 30 minuta do kraja.
Znam ja se samo nadovezaosvraka je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 11:41 amIronican sam bio na pisanje qoolera.ficobahtic je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 11:28 amDosao jedan pomocni koji je radiog gdje je radio,Treba doci jois jedan i snose sve troskovesvraka je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 9:30 pmDosao covjek koji je bio u Napoliju i Evertonu, sa Ancelotijem radio. Ublehaaa![]()
Prvi tim ide na placene zimske pripreme u Spaniju
Mozda legne reklama na dres saudijska aviokompanija?
Ja ne bih unaprijed osudjivao, dao bih i njima i nasima sansu pa da vidimo. Kada smo trpili Cerica i ostale mozemo i ove.
Direktan crveni karton povlači dvije utakmice kazne. Tek protiv Posušja je na raspolaganju.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 2:19 pmJa mislim da je on dobio 2 tekme kazne.neroazzuro je napisao/la: ↑sri nov 08, 2023 2:02 pmZna li neko ima li Selimović pravo igrati protiv vicinih?