Nasa zvanicna je dobra samo kad treba traziti od navijaca. Picke nisu u stanju objaviti vijest.
BEKRICU ODLAZI!!!
Ma može se on pretvoriti i u Batmena ali karma je kurva, problem je što se ovi sitni talovi prelamaju preko Želje i iskrenih navijača.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:32 amI ja ocekujem da se Mekic pretvori u Iniestu sljedecu utakmicu.
Pa citaju i oni forume, vide sta raja pise. Znaju da ako objave ubrzo vijest dok su vruce glave najebali su i oni.SIMA_SIMAU je napisao/la:Nasa zvanicna je dobra samo kad treba traziti od navijaca. Picke nisu u stanju objaviti vijest.
BEKRICU ODLAZI!!!
mjenjanjem trenera rusis sistem, dok novi trener dodje, navikne se, shvati gdje je dosao, navikne igrace na novi sistem, vec je kraj sezone a zeljo je vrlo vjerovatno na 11. ili 12. mjestu premijer lige. sa basicem bi u jednom momentu prokljucalo i onda bi nanizao 6-7 pobjeda zaredom. ovako sve izpocetka. ovo je podsjeca na fili 76 i njihov proces koji se zvanicno okoncan bez titule, samo sto u nba ne mozes ispasti iz lige, a ovde mozes.super1 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:28 pmPo čemu si zaključio da cemo ispasti? Prošle sezone smo trebali po svim segmentima ispasti pa smo i Evropu uhvatili stvarno ne razumijem toliki pesimizam zbog Bašića ili bilo koga drugoga u klubu da ode ili dodjejovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:23 pmzalosno. tek nam sad slijedi tezak period. borba za opstanak i vjerovatno ispadanje u federalku. e moj zeljo. nermine oprosti nam za sve sto smo ti ucinili, nisi ti kriv!
O cemu pricamo ba? Pa evo imas li ti plan za sebe i svoju porodicu barem 5-6 mjeseci unaprijed? Da znas koliko ces para za sta ostaviti?Hare79 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:29 pmNe znam sto se toliko tragicno dozivljava otpustanje trenera koji je s vremenom postizao sve losije rezultate. Da smo imali mladu neiskusnu ekipu pa osvojili samo 15 bodova rekao bih ok, moramo istrpiti. Ali ova ekipa, sa toliko iskusnih igraca, uz sve probleme koje imamo, morala je vise, pet pobjeda i sedam poraza, jedan gol u gostima, je sramota, a odgovoran je uvijek trener, svi mi to znamo.
A to sto je Bekric (ne branim ga) razgovarao sa drugim trenerima, pa to mu je posao kao SD, mora unaprijed razmisljati i imati spremno rjesenje. Sigurni je skontao da je Basic izgubio autoritet, ako ga je ikad imao, nema rezultata i vrijeme je da se potraze druga rjesenja.
Ako cemo biti iskreni, dojam je da se Basic u zadnje vrijeme pogubio, taktika nejasna, uvijek isti igraci igraju itd. , to su ovdje svi govorili, a sad kao katastrofa sto ide. Ti raskidi i odlasci nisu nikad ugodni al nekad se mora presjeci...
E hajde sad fino vas dvojica da se javno izvinite.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:48 amTo je jedino ispravno, sve neki insajderi i puni informacija.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:35 amPosto se ispostavilo da Bašić ostaje i da ce nas voditi protiv Sloge, zamolio bih administraciju da banuje sve ljude koji su u prethodnih nekoliko dana dizali prasinu, bacali bombe i pravili katastrofu od foruma. Hvala unaprijed.
Jel vam valjao Bekric prošle sezone kada je doveo Santosa,Amoaha ,Armina H. ?TheBlue je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:33 pmO cemu pricamo ba? Pa evo imas li ti plan za sebe i svoju porodicu barem 5-6 mjeseci unaprijed? Da znas koliko ces para za sta ostaviti?Hare79 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:29 pmNe znam sto se toliko tragicno dozivljava otpustanje trenera koji je s vremenom postizao sve losije rezultate. Da smo imali mladu neiskusnu ekipu pa osvojili samo 15 bodova rekao bih ok, moramo istrpiti. Ali ova ekipa, sa toliko iskusnih igraca, uz sve probleme koje imamo, morala je vise, pet pobjeda i sedam poraza, jedan gol u gostima, je sramota, a odgovoran je uvijek trener, svi mi to znamo.
A to sto je Bekric (ne branim ga) razgovarao sa drugim trenerima, pa to mu je posao kao SD, mora unaprijed razmisljati i imati spremno rjesenje. Sigurni je skontao da je Basic izgubio autoritet, ako ga je ikad imao, nema rezultata i vrijeme je da se potraze druga rjesenja.
Ako cemo biti iskreni, dojam je da se Basic u zadnje vrijeme pogubio, taktika nejasna, uvijek isti igraci igraju itd. , to su ovdje svi govorili, a sad kao katastrofa sto ide. Ti raskidi i odlasci nisu nikad ugodni al nekad se mora presjeci...
Ne mozes pricati prije mjesec SISTEM ovo ono, podrska i onda ovo uradis.... znaci NEMA NIKAKVOG PLANA....
treba SD pricati sa trenerima, ali ako si vec izasao i dao podrsku treneru, onda sjedes sa igracima i pricas pokusavam pomoci i izgladiti stvari ako postoje izmedju igraca i trenera, a ne da mu radis iza ledja i onda ga nabijes nogom i sve svalis na njega....
ok trener treba da ide, onda fino i Bekric sa njim pod ruku.... ovako lihvarski i CIGANSKI....
samo se nadam da ce i on otici i da se zato ceka sa objavom....
Ma nema nama napretka ko god da dođe uvjek će ga mahalaši sjebati ako ne igra kako oni sviraju.super1 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:53 amNe razumijem i našu raju koja brani Bašića.. pa ljudi moji dragi radi i boljih rezultata smo otjerali Mulalica a pitanje je zašto? Očigledno da je naša raja još uvijek podijeljena na raznorazne načine a nikako da se ujedinimo jer u konačnici svi smo tu zbog kluba ( doduše ima i raje koja podrzava i neke pojedince za koje iskreno mislim da ne trebaju više nikad biti u klubu iz raznoraznih razloga) i nadam se da ćemo podrzati novog trenera ko god bio . Nadam se da Ce novi trener uvidjeti dal' ima ima klanova unutar igraca i sam procjeniti jel ti igrači zaslužuju da igraju. Do sada sam se naslušao raznoraznih teorija o bojkotu igraca prema Bašiću a na kraju on opet iste igrače stavlja da igraju ( ako je toliko glup bio da to radi sebi i neka je otjeran) .. budite pozdravljeni i vidimo se u subotu na utakmici i nadamo se da ćemo svi bodriti klub prema pobjedama i podrškom prema UO jer u konačnici oni su za dvije godine uspjeli prepoloviti dug koji su napravili ljudi koji i danas vjerojatno pokušavaju ući u klub,nadam se da shvatate moju poentu i nadam se da ćemo podrzati novog trenera a njegov zadatak je da uoči nedostatak medju igracima
Sve su pokazali ovim potezom davanja otkaza.Slijedeca je Uprava i hajmo jovo nanovo. Sad vise ne vjerujem ni u kakve price stabilizacije sa ovim ljudima na celu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 8:35 amDo nekih boljih ljudi, pametnijih, normalnijih vremena... Adio.
**** vas vaša strategija.
Imas moj post na ovu temu prije sat vremena....super1 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:36 pmJel vam valjao Bekric prošle sezone kada je doveo Santosa,Amoaha ,Armina H. ?TheBlue je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:33 pmO cemu pricamo ba? Pa evo imas li ti plan za sebe i svoju porodicu barem 5-6 mjeseci unaprijed? Da znas koliko ces para za sta ostaviti?Hare79 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:29 pmNe znam sto se toliko tragicno dozivljava otpustanje trenera koji je s vremenom postizao sve losije rezultate. Da smo imali mladu neiskusnu ekipu pa osvojili samo 15 bodova rekao bih ok, moramo istrpiti. Ali ova ekipa, sa toliko iskusnih igraca, uz sve probleme koje imamo, morala je vise, pet pobjeda i sedam poraza, jedan gol u gostima, je sramota, a odgovoran je uvijek trener, svi mi to znamo.
Ne mozes pricati prije mjesec SISTEM ovo ono, podrska i onda ovo uradis.... znaci NEMA NIKAKVOG PLANA....
treba SD pricati sa trenerima, ali ako si vec izasao i dao podrsku treneru, onda sjedes sa igracima i pricas pokusavam pomoci i izgladiti stvari ako postoje izmedju igraca i trenera, a ne da mu radis iza ledja i onda ga nabijes nogom i sve svalis na njega....
ok trener treba da ide, onda fino i Bekric sa njim pod ruku.... ovako lihvarski i CIGANSKI....
Ove godine nismo pogodili ali Bože moj koliko para toliko muzike
O čemu ti pričaš? Ustvari ti i ovi neki padobranci koji se prave pametni.Hare79 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:29 pmNe znam sto se toliko tragicno dozivljava otpustanje trenera koji je s vremenom postizao sve losije rezultate. Da smo imali mladu neiskusnu ekipu pa osvojili samo 15 bodova rekao bih ok, moramo istrpiti. Ali ova ekipa, sa toliko iskusnih igraca, uz sve probleme koje imamo, morala je vise, pet pobjeda i sedam poraza, jedan gol u gostima, je sramota, a odgovoran je uvijek trener, svi mi to znamo.
Iskreno boli me briga za Bekrica nit sam on nit mi je haver, ja jedino volim Želju i gledam samo na to,samo sam i realno napisao da bi doveo bolje da smo imali parafanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:40 pmSuper 1, ti li si Bekricu?? Ili ti je guzni haver?
Pretjerao si malo sa ovim...Lik nije uopste ono sto mu spocitavas...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:40 pmSuper 1, ti li si Bekricu?? Ili ti je guzni haver?
Neka mi halali onda , al brate lik ga brani zivotom , a svi znamo da koliko je Basic kriv i Bekric jeDzezvar je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:52 pmPretjerao si malo sa ovim...Lik nije uopste ono sto mu spocitavas...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:40 pmSuper 1, ti li si Bekricu?? Ili ti je guzni haver?
Ne branim ja Bekrica, ima i on aferima sigurno. Htio sam samo reci da je trener uvijek odgovoran i mora ici ako nema rezultata. A meni on vec dugo ne djeluje kao neko ko bi bio dugorocno rjesenje i ko bi mogao napraviti neki sistem, ne zato sto nije dobar nego sto je to u Zelji jako tesko postici, jer ima puno mahale, nestrpljivosti, raznih struja itd.TheBlue je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:33 pmO cemu pricamo ba? Pa evo imas li ti plan za sebe i svoju porodicu barem 5-6 mjeseci unaprijed? Da znas koliko ces para za sta ostaviti?Hare79 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:29 pmNe znam sto se toliko tragicno dozivljava otpustanje trenera koji je s vremenom postizao sve losije rezultate. Da smo imali mladu neiskusnu ekipu pa osvojili samo 15 bodova rekao bih ok, moramo istrpiti. Ali ova ekipa, sa toliko iskusnih igraca, uz sve probleme koje imamo, morala je vise, pet pobjeda i sedam poraza, jedan gol u gostima, je sramota, a odgovoran je uvijek trener, svi mi to znamo.
Nema potrebe. Nisam ja unosio pometnju na forum pricajuci o ugovorima trenera, odlascima ili sta se vec pricalo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:35 pmE hajde sad fino vas dvojica da se javno izvinite.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:48 amTo je jedino ispravno, sve neki insajderi i puni informacija.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:35 amPosto se ispostavilo da Bašić ostaje i da ce nas voditi protiv Sloge, zamolio bih administraciju da banuje sve ljude koji su u prethodnih nekoliko dana dizali prasinu, bacali bombe i pravili katastrofu od foruma. Hvala unaprijed.
Ma ne brani majke mi....Liku je samo Zeljo na.prvom mjestu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:56 pmNeka mi halali onda , al brate lik ga brani zivotom , a svi znamo da koliko je Basic kriv i Bekric jeDzezvar je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:52 pmPretjerao si malo sa ovim...Lik nije uopste ono sto mu spocitavas...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:40 pmSuper 1, ti li si Bekricu?? Ili ti je guzni haver?