Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 30, 2023 1:20 pm

ma koliko god mu je zagarantovano kao da ce to njemu znacit. nazalost taraba. nece se otimat za njega.

bekric nek ide, slazem se. nije se ni basic pokazao vala ako cemo iskreno, ali neka ga kao neki vid otpora prema igracima.
aco, stila, coca u omladinske selekcije. nek pojacaju tu nasu, sada, jadnu omladinsku skolu.
MIRZA RASCIC

santakuruz
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:32 pm

Ogromna je greska bilo dozvoliti Bekricu povratak u klub. Tad sam napisao da je to nedopustivo ako hocemo da budemo ozbiljan klub. Kad igrac popljuje klub, njemu moraju biti zatvorena vrata tog kluba zauvjek, nema nazad. Igrac pored igrackih kvaliteta, mora posjedovati i ljudske. Bekric je pokazao da ih ne posjeduje i nije mu bilo mjesto u Zelji.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

south side
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:38 pm

Nece sad ublehas od trenera da ide dok mu ne isplate dio. kakvu mi ublehu dovedosmo jbt pa normalno da nece jer mu je Zeljo najveci klub u karijeri koji je trenirao i koji ce ikad trenirati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:41 pm

Trebao bi nam sportski direktor objasniti zasto ga dan danas otac od Armiina Hodzica ganja da ga prebije.
Zasto Drlju gura u prvi tim....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

south side je napisao/la:Nece sad ublehas od trenera da ide dok mu ne isplate dio. kakvu mi ublehu dovedosmo jbt pa normalno da nece jer mu je Zeljo najveci klub u karijeri koji je trenirao i koji ce ikad trenirati.
Pametan, od mene ima punu podršku što traži isplatu ugovora do kraja ukoliko ga žele otjerati. Svaka čast Nermine, nek' se zapita SD koliko štete nanosi klubu svojim nerezonskim odlukama. Ako je pogriješio ka igračima koje je doveo, pa nema odgovornosti za to, on očito misli da će tek tako proći i za odgovornost za dovedenog trenera kojeg svim silama želi izbaciti iz kluba iako je pod ugovorom, pa nije ni Nermin budala.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Diverzant
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:42 pm

Dzezvar je napisao/la:
Trebao bi nam sportski direktor objasniti zasto ga dan danas otac od Armiina Hodzica ganja da ga prebije.
Juniora ili seniora
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

MiroslavKruzik

Dzezvar je napisao/la:Trebao bi nam sportski direktor objasniti zasto ga dan danas otac od Armiina Hodzica ganja da ga prebije.
Kad smo kod očevaslikaslika

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:45 pm

Diverzant je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Juniora ili seniora
Juniora.....
Trebao bi i objasniti zasto je mali isao kod psihologa u to vrijeme.

alenmesanovic
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:45 pm

Ne mogu da vjerujem koji je ovo cirkus.

Meha87
Kontakt:

pon okt 30, 2023 1:47 pm

Zasto tjerate sportskog direktora on je samo 6 mjeseci na toj poziciji ako zelimo kontinuitet moramo mu dati podrsku a ne tjerati ga odmah kad su losi rezultati

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:17 pm

Strah me utakmice u subotu. Ako se ne promjeni nesto oko trenera (koji je ocigledno za mnoge bivsi), mogli bi igraci namjerno lose odigrati i da izgubimo bodove na nasoj Grbavici.

Razumijem Basica u potpunosti. Vjerovao je u ove igrace, napravio je od njih TIM, poceli smo da gledamo FUDBAL na nasim utakmica, i onda odjednom "nož u ledja".

Najzalosnije je sto mi navijaci najvise ispastamo. Odvajamo vrijeme i novac da bismo dosli pratiti nas klub, a igracI, treneri i Uprava se j.ebu preko nasih ledja.

Sutra ce opet biti, hajmo neku akciju jer klubu treba para zbog dugovanja prema igracima i trenerima.

Opet kazem ako neko zna sta Bekric i ostala ekipa rade treneru neka napisu i kazu, ovo isto ocekuje i novog trenera, jer mali misevi hoce da vode kolo, a opet kazem sve preko nasih ledja.
Alea iacta est!

alenmesanovic
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:22 pm

Aferim maherima u klubu, veliko aferim. Kreteni nesposobni.

Z_1921
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:33 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
south side je napisao/la:Nece sad ublehas od trenera da ide dok mu ne isplate dio. kakvu mi ublehu dovedosmo jbt pa normalno da nece jer mu je Zeljo najveci klub u karijeri koji je trenirao i koji ce ikad trenirati.
Pametan, od mene ima punu podršku što traži isplatu ugovora do kraja ukoliko ga žele otjerati. Svaka čast Nermine, nek' se zapita SD koliko štete nanosi klubu svojim nerezonskim odlukama. Ako je pogriješio ka igračima koje je doveo, pa nema odgovornosti za to, on očito misli da će tek tako proći i za odgovornost za dovedenog trenera kojeg svim silama želi izbaciti iz kluba iako je pod ugovorom, pa nije ni Nermin budala.

A smetalo vam je kad je Petrovic trazio pare

Z_1921
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:34 pm

Napisite sta Bekric radi da svi znamo, ubija ovo sto pisete a nista konkretno ne govorite.

MiroslavKruzik

pon okt 30, 2023 2:40 pm

Z_1921 je napisao/la:

Kome je smetalo? Meni apsolutno ne, Petrovića ne krivim uopšte. Krivci za Petrovića se znaju, oni koji su u klub došli, preuzeli zadatke i obaveze, ponašali se bahato da su čovjeku tri puta odbijali isplatiti dug iako su upozoravani putem advokata, pa glavni kontao da nagrdi Petrovića time što se nije htio s njim rukovati jer je tužio Želju slika koja ironija slika

alenmesanovic
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:44 pm

Da sumiramo, 02.10. nakon utakmice sa Širokim Brijegom, populista nakon 5 poraza stavlja mandat na raspolaganje. Nakon pola sata možda stiže saopštenje kako klub smatra da je taj isti populista dugoročno rješenje i on i stručni štab. I od toga počinje igranka Bekrića koji već tada počnije tražiti narednog trenera. Nakon poraza u Konjicu, zasijeda UO na kojem se iznose mišljenja, jedan dio želi smjenu (razlog isti kao i onaj što mi vidimo a to je da on nema kontrolu nad igračima, greške sa izmjenama, forsiranje igrača na neprirodnim pozicijama i na kraju scene iz Konjica, nema ga na pressu, nema ga nakon utakmice), drugi dio UO je da ostane (bar do pauze, da mu se da još jedna prilika, možda se vrati u igru). Na kraju usklade da bi bilo dobro da dođe do promjene, ali pazi sad, prenesu mu da će ga skloniti, samo što saad imamo problem, populista traži pare za cijeli ugovor (dvije godine ugovora, par mjeseci manje) koji ga sleduje. I eto nemamo sad pare da mu to isplatimo a on ne pristaje drugačije.

Posebna je priča što imaš trenera a tražiš mu zamjenu, hoćeš da ga otjeraš, to mu saopštiš i sad nemaš pare da ga isplatiš. I kako da ima sad tu posla bilo kakvog? Na klupi držiš trenera kojeg želiš otjerati jer nemaš para, igrači očigledno neće da prate trenera, ukratko ne jebu ga ni 1%, trener psihički nestabilan čak bi rekao i bezobrazan, SD traži zamjenu i SD koji ispija kafice sa igračima koji kritikuju trenera gdje god stignu, Bekrić svojim haverima pokazuje poruke da je dogovorio Krunića (koje ja nisam vidio ali sve češće se piše o tome) itd itd itd itd.

Mi smo ***** eto šta smo mi. Kreteni nesposobni ako ne znate kako voditi klub onda nemojte tu ni biti.

SkenderijaTM87
Kontakt:

Pravi smo mahalski klub. Dokaz toga su ove neke informacije sto izlaze iz kluba prethodnih dana. Stvarno smo cirkus jebeni. Pokazu li se neistinite informacije, samo banove podijeliti pojedinima.

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:48 pm

alenmesanovic je napisao/la:
Da sumiramo, 02.10. nakon utakmice sa Širokim Brijegom, populista nakon 5 poraza stavlja mandat na raspolaganje. Nakon pola sata možda stiže saopštenje kako klub smatra da je taj isti populista dugoročno rješenje i on i stručni štab. I od toga počinje igranka Bekrića koji već tada počnije tražiti narednog trenera. Nakon poraza u Konjicu, zasijeda UO na kojem se iznose mišljenja, jedan dio želi smjenu (razlog isti kao i onaj što mi vidimo a to je da on nema kontrolu nad igračima, greške sa izmjenama, forsiranje igrača na neprirodnim pozicijama i na kraju scene iz Konjica, nema ga na pressu, nema ga nakon utakmice), drugi dio UO je da ostane (bar do pauze, da mu se da još jedna prilika, možda se vrati u igru). Na kraju usklade da bi bilo dobro da dođe do promjene, ali pazi sad, prenesu mu da će ga skloniti, samo što saad imamo problem, populista traži pare za cijeli ugovor (dvije godine ugovora, par mjeseci manje) koji ga sleduje. I eto nemamo sad pare da mu to isplatimo a on ne pristaje drugačije.

Posebna je priča što imaš trenera a tražiš mu zamjenu, hoćeš da ga otjeraš, to mu saopštiš i sad nemaš pare da ga isplatiš. I kako da ima sad tu posla bilo kakvog? Na klupi držiš trenera kojeg želiš otjerati jer nemaš para, igrači očigledno neće da prate trenera, ukratko ne jebu ga ni 1%, trener psihički nestabilan čak bi rekao i bezobrazan, SD traži zamjenu i SD koji ispija kafice sa igračima koji kritikuju trenera gdje god stignu, Bekrić svojim haverima pokazuje poruke da je dogovorio Krunića (koje ja nisam vidio ali sve češće se piše o tome) itd itd itd itd.

Mi smo ***** eto šta smo mi. Kreteni nesposobni ako ne znate kako voditi klub onda nemojte tu ni biti.
Samo je jedan sebi pravio ugovore da u slucaju otkaza mu isplate sve plate do isteka ugovora...

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:50 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
Pravi smo mahalski klub. Dokaz toga su ove neke informacije sto izlaze iz kluba prethodnih dana. Stvarno smo cirkus jebeni. Pokazu li se neistinite informacije, samo banove podijeliti pojedinima.
Pa to se sportskom direktoru zahvalite.Sve ove poluinformacije su djela ljudi koji su bliski upravo njemu.

Z_1921
Kontakt:

pon okt 30, 2023 2:50 pm

pon okt 30, 2023 2:40 pm
Z_1921 je napisao/la:

Kome je smetalo? Meni apsolutno ne, Petrovića ne krivim uopšte. Krivci za Petrovića se znaju, oni koji su u klub došli, preuzeli zadatke i obaveze, ponašali se bahato da su čovjeku tri puta odbijali isplatiti dug iako su upozoravani putem advokata, pa glavni kontao da nagrdi Petrovića time što se nije htio s njim rukovati jer je tužio Želju slika koja ironija slika

Ja ja nije kriv onaj sto ga je otjerao dan prije pocetka sezone i nije isplatio kad je trebao

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Loris1971 i 30 gostiju.

Prijava