pon okt 30, 2023 2:44 pm
Da sumiramo, 02.10. nakon utakmice sa Širokim Brijegom, populista nakon 5 poraza stavlja mandat na raspolaganje. Nakon pola sata možda stiže saopštenje kako klub smatra da je taj isti populista dugoročno rješenje i on i stručni štab. I od toga počinje igranka Bekrića koji već tada počnije tražiti narednog trenera. Nakon poraza u Konjicu, zasijeda UO na kojem se iznose mišljenja, jedan dio želi smjenu (razlog isti kao i onaj što mi vidimo a to je da on nema kontrolu nad igračima, greške sa izmjenama, forsiranje igrača na neprirodnim pozicijama i na kraju scene iz Konjica, nema ga na pressu, nema ga nakon utakmice), drugi dio UO je da ostane (bar do pauze, da mu se da još jedna prilika, možda se vrati u igru). Na kraju usklade da bi bilo dobro da dođe do promjene, ali pazi sad, prenesu mu da će ga skloniti, samo što saad imamo problem, populista traži pare za cijeli ugovor (dvije godine ugovora, par mjeseci manje) koji ga sleduje. I eto nemamo sad pare da mu to isplatimo a on ne pristaje drugačije.
Posebna je priča što imaš trenera a tražiš mu zamjenu, hoćeš da ga otjeraš, to mu saopštiš i sad nemaš pare da ga isplatiš. I kako da ima sad tu posla bilo kakvog? Na klupi držiš trenera kojeg želiš otjerati jer nemaš para, igrači očigledno neće da prate trenera, ukratko ne jebu ga ni 1%, trener psihički nestabilan čak bi rekao i bezobrazan, SD traži zamjenu i SD koji ispija kafice sa igračima koji kritikuju trenera gdje god stignu, Bekrić svojim haverima pokazuje poruke da je dogovorio Krunića (koje ja nisam vidio ali sve češće se piše o tome) itd itd itd itd.
Mi smo ***** eto šta smo mi. Kreteni nesposobni ako ne znate kako voditi klub onda nemojte tu ni biti.