Ako ga fakat razriješe, nabijem ih na onu stvar sve pojedinačno i kolektivno, njihove strategije, vracanja dugova, sve je za k... Picke.
Ako budu toliko kratkovidni, do nekih zdravijih vremena, ja odustajem...
Koliko smo nisko pali, dovoljno je po pressovima nas ne hejtati , govoriti u superlativu i odma si poželjan za našu klupu.SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci Bekric i uprava ga tjeraju...sto se tice Maksimovica nije los, ako nista uvijek je hvalio Zelju eh sada koliko ce moci i koliko ce ga prihvatiti to ne pitanje.
Sve ok drug ali realno ko to nama valja u zadnjih 10 godina, ne valja Slavko, Kostic Amar, Krcmarevic, Basic, Baka, Adzem, Mulalic itd.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 5:16 pmKoliko smo nisko pali, dovoljno je po pressovima nas ne hejtati , govoriti u superlativu i odma si poželjan za našu klupu.SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci Bekric i uprava ga tjeraju...sto se tice Maksimovica nije los, ako nista uvijek je hvalio Zelju eh sada koliko ce moci i koliko ce ga prihvatiti to ne pitanje.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Gospodin nije vrijeme
+1MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 4:42 pmMaestro, to je politika kluba, istim principom smo potrošili "autobus kvalitetnih i predanih ljudi".Maestro_1921 je napisao/la:Ma jašta, vrijeme je, predugo je tu. Treba nam nova energija i osvježenje nakon čak 6 mjeseci.. E tugo moja, dobro mi ikako postojimo sa ovakvom politikom. Dovedeš trenera za duže staze, potpišeš ugovor na tri godine, hoćeš da istrpiš, znaš da nemaš ekipu, ne boriš se nizašta niti kakve ciljeve postaviš pred trenera. Podršku pružali dok je išlo dobro i dok su rezultati išli na ruku, dok je ekipa igrala na maksimumu maksimuma, znali da će pad doći, čak nam i najavljen. I onda kad taj očekivani pad dođe i realnost nas poklopi, kad treba da se pruži podrška, jer vjeruješ u dugoročni cilj, ti na pritisak botova otpuštaš trenera (ako je istina). Lako je bilo pružati podršku nakon izborene Evrope i u Evropi, kao i u periodu nakon Borca. Podrška se pruža kad je teško, a to je sada, koji će ti ***** podrška kad je sve potaman, tad se podrazumjeva. E moj Željo...
Sve si objasnio, stvari su sasvim jasne, naravno,za realne posmatrače.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Tesko da smo 4 boda od evrope s obzirom da je malo vjerovatno da neko od prva 3 nece uzet kup ove godine. A i ove godine se igraju 2 utakmice u finalu kupa. Trebamo bit realni. Mi smo svoje za ovu sezonu zavrsili.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 5:24 pmKakva je ovo smiješna liga. Ovakvi nikakvi, bez boda u gostima, mi smo samo 4 boda od evrope![]()
Najavili su kisu sutra, nije optimalno vrijeme.
Pa upravo prva tri ako uzmu Kup, cetvrti idemali je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 6:02 pmTesko da smo 4 boda od evrope s obzirom da je malo vjerovatno da neko od prva 3 nece uzet kup ove godine. A i ove godine se igraju 2 utakmice u finalu kupa. Trebamo bit realni. Mi smo svoje za ovu sezonu zavrsili.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 5:24 pmKakva je ovo smiješna liga. Ovakvi nikakvi, bez boda u gostima, mi smo samo 4 boda od evrope![]()
Nemoj da se zavaravamo da cemo i 4-ti bitBlueee1921 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 6:47 pmPa upravo prva tri ako uzmu Kup, cetvrti idemali je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 6:02 pmTesko da smo 4 boda od evrope s obzirom da je malo vjerovatno da neko od prva 3 nece uzet kup ove godine. A i ove godine se igraju 2 utakmice u finalu kupa. Trebamo bit realni. Mi smo svoje za ovu sezonu zavrsili.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 5:24 pmKakva je ovo smiješna liga. Ovakvi nikakvi, bez boda u gostima, mi smo samo 4 boda od evrope![]()
Sto Adzem?Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned okt 29, 2023 6:56 pmSta fali Maksimovicu?
Bolje nego Joldic, Adzem ili Cviko.
Onda je i Zubanovic pitarski ker, evo najbolji im igrac njegov igrac, a i Rahmanovica prodao.