100 % tacno za izmjene...i to ne juce nego svaku yebenu tekmu.Ako rustemovic pocinje onda ide biber mjesto njega,akp je drljo od pocetka onda ide gasal i obrnuto.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 11:09 amJucerasnjim izmjenama je izgubio tekmu, minute nije dao Al Jaberu a toliko smo cekali da dobije papire.
Basica ako nesto muci i otezava mu rad onda to treba javno reci, ako nije njemu sve ok onda nista drugo ne preostaje nego da podnese ostavku. Zao mi ga je, nadao sam se da smo konacno dobili trenera na duge staze.
Bekric pod hitno nogu, neka ide igrati mali nogomet. Picka se i tamo ugurao kako bi se uvlacio navijacima.
Nije ovo vise instant,trebo je prije par kola dobit otkaz. Vidi se da nema autoritet i da ne moze dic ekipu ma koliko znanja da ima..a i to znanje je upitno. Ako je dobio otkaz sam sebi ga je urucio nema tu pametovanja puno. Sam je kriv. Bekric i cijeli strucni stab mora otic sa njim.Jacksparrow je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:06 pmNikada tobe doći nećemo, zbog instant rezultat navijača
jucer pridružena osoba hahaha ... Funny.. jesi jedva dočekao iskreno ti i ovi ti haveri sto jedva cekaju propast, i trebamo se ugasiti radi tebe i slicnih ti, samo mi zao raje sto iskreno voli Želju i gleda njegovu dobrobit a ne licne interese, sendvice i par marakajugjesamojedan21 je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:29 pmA kakav napredak smo imali kod Bašića?
Kojeg je mladog igrača promovisao?
P.S da vam ga ogadim, jer je očigledno što se više pljuje Bekrić, nego Bašić..
Dobri su jarani, samo da se zna
![]()
A ko ovdje gleda dobrobit Želje na ovom forumu, iskren budi?plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:33 pmjucer pridružena osoba hahaha ... Funny.. jesi jedva dočekao iskreno ti i ovi ti haveri sto jedva cekaju propast, i trebamo se ugasiti radi tebe i slicnih ti, samo mi zao raje sto iskreno voli Želju i gleda njegovu dobrobit a ne licne interese, sendvice i par marakajugjesamojedan21 je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:29 pmA kakav napredak smo imali kod Bašića?
![]()
Imam osjećaj da su ovo sve Bekrićevi padobranci.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:33 pmjucer pridružena osoba hahaha ... Funny.. jesi jedva dočekao iskreno ti i ovi ti haveri sto jedva cekaju propast, i trebamo se ugasiti radi tebe i slicnih ti, samo mi zao raje sto iskreno voli Želju i gleda njegovu dobrobit a ne licne interese, sendvice i par marakajugjesamojedan21 je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:29 pmA kakav napredak smo imali kod Bašića?
![]()
KmeValter je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 10:55 amFudbalski savez Bosne i Hercegovine u Službenom glasniku objavio je zaključke i odluke Disciplinske komisije s njene posljednje sjednice.
Kako je objavljeno, zbog dešavanja na derbiju sa Sarajevom i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijača FK Željezničar je kažnjen sa 5.500 KM.
Barem jedna dobra vijest.