Mislim da je realno da uzmemo minimalno 15 bodova.
SDA portal, poveznica zemljiste, novogradnja...MATORI je napisao/la: ↑sri okt 11, 2023 11:30 amObratiti paznju na...
Koja su korumpirana go.vna u Fa.kto.ru...
Navalili svaki dan sa pljuvanjem na FKZ.
Gori su od gg.ba u najcrnjem vaktu pljuvanja tj dovodjenja Lutve i njegovih ljudi da ""spase" klub.
Tarabu im treba spucati da ne mogu na kapiju zakoraciti kao sto oni iz gg.ba nisu mogli priviriti.
Go.vna
Selimović je u cometu, Boljevića još nema.
Gledajuci CV, od ovog Boljevica ocekujem da bude fino pojacanje. Mada se tu nikad ne zna kakav je sa formom i nivo motivacije. Ako se pokaze dobar, to bi nam rijesilo jedan od dva problema gledajući pozicije. Rijesilo bi problem drugog krila, ako uzmemo da je Amoah na suprotnoj strani. Realno, niko od 3 ostalih (Gasal, Alyson i Drljo) nije na nivou prve postave Zelje.
I meni se Besic ne svidja u padu mu je forma .KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri okt 11, 2023 3:48 pmJeko Besic? Muhamed? Hajmo malo prije pljuvanja barem nauciti kako se covjek zove![]()
Zato sto godinama ima neki ultra legendarni što voli Želju više od svih, objasnjava sta znaci klub itd
Ma sav istetoviran, nevalja mu to...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri okt 11, 2023 3:49 pmI meni se Besic ne svidja u padu mu je forma .KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri okt 11, 2023 3:48 pmJeko Besic? Muhamed? Hajmo malo prije pljuvanja barem nauciti kako se covjek zove![]()
Cim ga ovako brani znaci radi poso..hahahahhSulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 10:54 pmMozda je negdje drugo dobar?kokoška je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 9:22 pmSjecam se ja da si ti branio Mulalica zivotom kad nismo mogli dva pasa sastaviti, sve vise mislim da si ti ustvari supruga nase suze ratnicke... ako je tako razumijem tvoju histeriju ali muz ti nema kapacitet da bude trener prvog tima i ovaj Konjic mu je premija nevidjena.volimtezeljo je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 3:42 pmOvi sto brane ovaj "rad" Basica. Gdje je on to prije napravio tim i imao uspjeh neki?
Jbg, nija nama to strano imamo mi historiju bojkotovanja od trenera do uprvljackih struktura, takav nam gen velikih legendi od stane egzistencije preko kamatara do ratnicke suze itd.
Realno sve cemo pobjediti i biti treci pred zimu. Citirajte me.
Nisi odgovorio..kokoška je napisao/la: ↑sri okt 11, 2023 4:31 pmCim ga ovako brani znaci radi poso..hahahahhSulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 10:54 pmMozda je negdje drugo dobar?kokoška je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 9:22 pm
Sjecam se ja da si ti branio Mulalica zivotom kad nismo mogli dva pasa sastaviti, sve vise mislim da si ti ustvari supruga nase suze ratnicke... ako je tako razumijem tvoju histeriju ali muz ti nema kapacitet da bude trener prvog tima i ovaj Konjic mu je premija nevidjena.
Uvijek se neznanje branilo mitom o bojkotu.