Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 09, 2023 4:04 pm

volimtezeljo je napisao/la:
pon okt 09, 2023 3:57 pm
storm_raider je napisao/la:
pon okt 09, 2023 10:12 am
pon okt 09, 2023 12:31 am

Incident bila prosla sezona? Iskreno jel te bude bar malo stid da to napises?
Prosle sezone kako god da okrenes, niko nas nije razbio. A klub je bio u gorem stanju.

Ali smo bili Zeljo i izborili smo evropu zahvaljujuci tim rezultatima na jesen.

Kakve veze ima dug prema Amaru. Zar nije isplacen?
Prosle godine nam je za vratom stajao i on i porezna. Nemoj na rende kora.
Sramota je to i ovo sto Zeljo prozivljava.
Nisam napisao da je incident prosla sezona, vec sam se referirao na ovo kako smo u Europi igrali. Tako da, molim te o stidu nemoj. Zna se dobro sta je ko pisao, ovaj forum je testament tome. To se nece promjeniti. Sta god ko mislio, ovaj forum je apsolutno nezavisan od svih uticaja. Dalje, sve ovo danas je posljedica dolaska Amara i ljudi koje je okupio oko sebe. I Nermin Basic, i Edis Mulalic i sve ostalo. I 0:3 na Kosevu. Samo posljedica i to navijaci Zelje znaju. A upozoravalo se. Mi sada samo trunimo o posljedicama. Nemoj o stidu, imam ja uvida i u postove koje si napisao, pa obrisao.

Sto se mene tice podrska Basicu. Ako smo pogrijesili ranije, danas ne trebamo, a i nemamo luksuz. Otkaz bi nas vratio pola godine nazad na opcije kao Mulalica i ostalih sto bi poginuli za Zelju, ali ne bi posao radili profesionalno.
Nemoj mi spina. Iskoristi tu mogucnost i otvori oci ljudima, sta li sam ja to pisao..
Istina da sam napisao nakon Slobode da smo talasika i da Basic nije bolji trener od Mulalica. Na nasu zalost prognoza se ispostavila tacnom.
Pitari mu skandiraju "Basicu ostani", to dovoljno govori o njegovom radu. Da on ima nesto iza sebe u karijeri, pa hajde.

Izgleda da nam bolje ide svedski stil fudbala..
Nista od ovoga sto sam napisao nije spin. Kako god, mi ganjamo stabilizaciju i to je plan za ovu godinu. Za sportske rezultate cemo se morati strpiti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

volimtezeljo

KogaBrigaZaNick je napisao/la:
pon okt 09, 2023 3:56 pm
pon okt 09, 2023 12:09 am
Ovo je do sad nezabiljezena podrska jednom treneru Zelje. Nevjerovatno je da su krivci Stilic, Mekic, Cocalic, a kod prethodnog trenera su naglasavani kao najbolji pojedinci na svojim pozicijama u ligi.

Nermin Basic u ovoj sezoni u 10 utakmica ima 12 bodova. I gol razliku -4.
Od kad je dosao u Zeljeznicar 24 utakmice 9-4-11. Mislim da bi nas Haris Alihodzic bolje vodio.
Nastavit cemo sa podrsom i vjerovanja u sistem i pravljenje ekipe za sljedecu sezonu.
Samo se pitam ko ce to igrati iduce godine.

Za moj ukus je ovo malo za Zelju.
Nije da se nije upozoravalo, dejavu..
Ma hajte molim vas...razlika izmedju Mulalica i Basica je u tome sto nam igra lici na nesto kod Basica, dok smo sa "hooonaj" Mulalicem licili na goli k***...konacno pokusavamo graditi igru od zadnje linije i imati smislene akcije, a ne da nam se sve svodi na to sta ce 1 ili 2 igraca uraditi u fazi napada...kad si vec spomenuo Cocalica i Stilica, nemojmo zaboraviti da su ti igraci u ovoj sezoni stariji za jos 1 godinu, sto u njihovom dobu moze znacajno uticati na kvalitet (ne kazem da su nekvalitetni, samo kazem da to nisu ti igraci od prije godinu, pogotovo Stilic)...koliko se sjecam Mekic nije bio standardan kod Mulalica, toliko o njegovoj kvaliteti...al na stranu sve, kako se fino izlazi iz rupa i jedva ceka popljuvati cim osjetite krv...JEDNOM STE NAS SROZALI, NECE MOCI VISE!!!
Samo stancajte profile. Bruku koju nam je ss priredio je nezapamcena.
Pa neces protiv Reala izaci sa tom taktikom. Prilagodjavas se situaciji, utakmici, atmosferi.. to je trenerski posao.
Kakav god fudbal da smo igrali, niko nas nikad nije nadigrao, razvalio.
Basic ce sa Zeljom do zime izgubiti vise puts nego Edis u dva mandata.

Nekad se pitam da li uopste zelite dobro za Zelju.

Adzemu na koljenima otici i moliti ga da ovo preuzme.

volimtezeljo

pon okt 09, 2023 4:07 pm

pon okt 09, 2023 10:12 am

Nisam napisao da je incident prosla sezona, vec sam se referirao na ovo kako smo u Europi igrali. Tako da, molim te o stidu nemoj. Zna se dobro sta je ko pisao, ovaj forum je testament tome. To se nece promjeniti. Sta god ko mislio, ovaj forum je apsolutno nezavisan od svih uticaja. Dalje, sve ovo danas je posljedica dolaska Amara i ljudi koje je okupio oko sebe. I Nermin Basic, i Edis Mulalic i sve ostalo. I 0:3 na Kosevu. Samo posljedica i to navijaci Zelje znaju. A upozoravalo se. Mi sada samo trunimo o posljedicama. Nemoj o stidu, imam ja uvida i u postove koje si napisao, pa obrisao.

Sto se mene tice podrska Basicu. Ako smo pogrijesili ranije, danas ne trebamo, a i nemamo luksuz. Otkaz bi nas vratio pola godine nazad na opcije kao Mulalica i ostalih sto bi poginuli za Zelju, ali ne bi posao radili profesionalno.
Nemoj mi spina. Iskoristi tu mogucnost i otvori oci ljudima, sta li sam ja to pisao..
Istina da sam napisao nakon Slobode da smo talasika i da Basic nije bolji trener od Mulalica. Na nasu zalost prognoza se ispostavila tacnom.
Pitari mu skandiraju "Basicu ostani", to dovoljno govori o njegovom radu. Da on ima nesto iza sebe u karijeri, pa hajde.

Nista od ovoga sto sam napisao nije spin. Kako god, mi ganjamo stabilizaciju i to je plan za ovu godinu. Za hehe rezultate cemo se morati strpiti.
Od cega cemo se stabilizovati?
Plan prodaje igraca?
Evropa?

Evropa nije sportski rezultat, nego minimum koji ovaj klub mora ostvariti. Bez toga nema posjete, clanski, godisnjih, dresova..

kokoška
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:08 pm

Jel se ono Stilic ljuti sto je zamijenjen...ili se ljuti sto ga nije ubacio u igru, stvarno ne znam jel igro Stila ili nije?

plavi kanarinac
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:08 pm

Ovo je do sad nezabiljezena podrska jednom treneru Zelje. Nevjerovatno je da su krivci Stilic, Mekic, Cocalic, a kod prethodnog trenera su naglasavani kao najbolji pojedinci na svojim pozicijama u ligi.

Od kad je dosao u Zeljeznicar 24 utakmice 9-4-11. Mislim da bi nas Haris Alihodzic bolje vodio.
Nastavit cemo sa podrsom i vjerovanja u sistem i pravljenje ekipe za sljedecu sezonu.

Ma hajte molim vas...razlika izmedju Mulalica i Basica je u tome sto nam igra lici na nesto kod Basica, dok smo sa "hooonaj" Mulalicem licili na goli k***...konacno pokusavamo graditi igru od zadnje linije i imati smislene akcije, a ne da nam se sve svodi na to sta ce 1 ili 2 igraca uraditi u fazi napada...kad si vec spomenuo Cocalica i Stilica, nemojmo zaboraviti da su ti igraci u ovoj sezoni stariji za jos 1 godinu, sto u njihovom dobu moze znacajno uticati na kvalitet (ne kazem da su nekvalitetni, samo kazem da to nisu ti igraci od prije godinu, pogotovo Stilic)...koliko se sjecam Mekic nije bio standardan kod Mulalica, toliko o njegovoj kvaliteti...al na stranu sve, kako se fino izlazi iz rupa i jedva ceka popljuvati cim osjetite krv...JEDNOM STE NAS SROZALI, NECE MOCI VISE!!!
Pa neces protiv Reala izaci sa tom taktikom. Prilagodjavas se situaciji, utakmici, atmosferi.. to je trenerski posao.

Hahahaha a ofirage svih mi

.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

storm_raider
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:09 pm

Je li ti stvarno mislis da neko ovdje "stanca" profile? Nije ovo prvi put da pises takve stvari. Daj nekakav dokaz ili se bojim da se previse uplices u posao administracije. Ne funkcionisu svi na taj nacin, koliko god to bilo tesko vjerovati.

storm_raider
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:07 pm

Nista od ovoga sto sam napisao nije spin. Kako god, mi ganjamo stabilizaciju i to je plan za ovu godinu. Za hehe rezultate cemo se morati strpiti.
Od cega cemo se stabilizovati?
Plan prodaje igraca?
Evropa?

Evropa nije sportski rezultat, nego minimum koji ovaj klub mora ostvariti. Bez toga nema posjete, clanski, godisnjih, dresova..
Od vracanja dugova. Prvo to, a to kako vidim po izvjestajima i jeste fo.kus svega.

fcz
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:18 pm

Povratnik bi mogao doci u obzir samo da su zivi pokojni Ivica ili cika Oda. Nijedan vise. Ni-je-dan.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

south side
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:25 pm

Ma jok neka ublehe na klupi.izgleda kad odemo u drugu ligu onda cemo skontati da on nije za nas.
Haj sad kanarinac repliciraj na svaku o basicu,da ti nije sta u rodu pa ga branis ili si mozda to ti nermine.Mislim kad pitari skandiraju nermine ostani sve jasno lik obicna ubleha puno prica a nikakvi rezultata i napredka ko to ne vidi taj ne zeli klubu dobro.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

south side
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:35 pm

Legendarni Željin napadač Nikola Nikić u razgovoru za naš portal kaže da je rezultat mogao biti još i uvjerljiviji.

"Rezultat je apsolutno realan, još nas je mali Muftić spašavao u nekoliko situacija. E sada, onaj gol što smo dali, ne znam da li je bio ofsajd ili nije, učinilo mi se i da nije i da jeste. Mogu ti reći da se Željo sučeljava sa istim problemom kao što ja imam u Bratstvu iz Gračanice, nema odbrane, to je katastrofa. Mislim da je samo moja odbrana gora od Željine, ali ja imam nesreću što imam povrijeđena dva standardna igrača. Ali onakve golove da primaš, onako da igrači prolaze..ono je strašno. Ne mogu da objasnim da možemo onako primati golove. Onaj prvi gol to je Bože sačuvaj. Onaj centrira i da čovjek od 160 centimetara skoči..pa vjerovatno Cocalić i Kosorić imaju dijete veće od njega i da čovjek skoči između trojice naših igrača, to je haos jedan. Nikada Željo nije prosipao demagogiju, međutim, ova dva mjeseca ja u životu vidio nisam da možemo prosipati demagogiju. Izvlačimo se stalno da nemamo para. Kol'ko je dužan Real i Barcelona? Željo nikad nije imao para ni kada sam ja igrao. Kada se izađe na utakmicu i kada se ne razmišlja o tome ima li ili nema para, već mora da pogine za Željin dres. I kažu nemamo ekipu, pa zar ekipu imaju Sloga Doboj, Posušje, GOŠK, zar oni imaju bolju ekipu od nas? Pa kada se spomene Željo, mora se ustati. Ne treba se obazirati, derbi se gubio i prije, nego mi moramo pobjeđivati ove 'slabije' ekipe - Slogu, Posušje, Zvijezdu, Tuzlu itd, ali ni to ne pobjeđujemo nego govorimo nemamo para. Bio sam se smirio, ali sam se opet, evo, iznervirao", govori Nikić.

Ističe da se nešto mora promijeniti.

"Kada je trener podnio ostavku, morala je Uprava da prihvati ostavku, ne zato što Bašić loše radi, već je morala nešto da poduzme. Mora nešto da napravi, pa vidi se na terenu da niko od onih igrača ne poštuje trenera. Pa vidjeli su svi na klupi da Bekrić dolazi i ljubi Štilu, a trenera kao da nema. Nije to da je Bašić loš trener, ali ne ide, pustite šuplju priču. Kod nas je uvijek problem, kada ekipa pobijedi, svi su zaslužni samo trener nije zaslužan, a kada ekipa gubi, samo je trener kriv, ali ne možeš promijeniti 20 igrača. Bašić je nakon što je UO odbio ostavku morao reći: 'Gospodo, doviđenja' i gotovo. Nego je ovo sada strašno, pa ispast ćemo j**o te. Ispast ćemo..imam osjećaj da igrači bojkotuju", zaključio je u razgovoru za **** popularni Nidžo.
Sve receno bravo Nidzo u kost.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:40 pm

Neko davno napisa STOP POVRATNICIMA.

Najveca istina ikad. Svaki taj igrac misli da je veci od kluba, Zivotom se kunem da bi na terenu bili 5 puta agresivniji da nije tih sto su "Zeljin DNK"...

mozda ne bi bili kvalitetniji, ali bi se vise borili 1000%...

Koji je to zeljovac igrao srcem vise od Graovca?

Mladim momcima zeljni igre (a siguran sam da sve ove koji se pljuju Biber, Turanjanin) je vise stalo da treniraju i da se bore nego Coci, Stili, Aci...

O Bekricu da ne pricam i njegovim "motivima" i uticaju na igrace...

Evo i ludi Nikic kaze da nesto ne stima sa igracima, ja sa siguran da je tu problem...

Opet kazem dragi su mi i Stila i Coca, ali po meni treba cistku napraviti...

Izdobrit ce aBd, samo se statut mora promjeniti... KAO UG MI NEMAMO SANSU...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:54 pm

south side je napisao/la:
pon okt 09, 2023 4:35 pm
Legendarni Željin napadač Nikola Nikić u razgovoru za naš portal kaže da je rezultat mogao biti još i uvjerljiviji.

"Rezultat je apsolutno realan, još nas je mali Muftić spašavao u nekoliko situacija. E sada, onaj gol što smo dali, ne znam da li je bio ofsajd ili nije, učinilo mi se i da nije i da jeste. Mogu ti reći da se Željo sučeljava sa istim problemom kao što ja imam u Bratstvu iz Gračanice, nema odbrane, to je katastrofa. Mislim da je samo moja odbrana gora od Željine, ali ja imam nesreću što imam povrijeđena dva standardna igrača. Ali onakve golove da primaš, onako da igrači prolaze..ono je strašno. Ne mogu da objasnim da možemo onako primati golove. Onaj prvi gol to je Bože sačuvaj. Onaj centrira i da čovjek od 160 centimetara skoči..pa vjerovatno Cocalić i Kosorić imaju dijete veće od njega i da čovjek skoči između trojice naših igrača, to je haos jedan. Nikada Željo nije prosipao demagogiju, međutim, ova dva mjeseca ja u životu vidio nisam da možemo prosipati demagogiju. Izvlačimo se stalno da nemamo para. Kol'ko je dužan Real i Barcelona? Željo nikad nije imao para ni kada sam ja igrao. Kada se izađe na utakmicu i kada se ne razmišlja o tome ima li ili nema para, već mora da pogine za Željin dres. I kažu nemamo ekipu, pa zar ekipu imaju Sloga Doboj, Posušje, GOŠK, zar oni imaju bolju ekipu od nas? Pa kada se spomene Željo, mora se ustati. Ne treba se obazirati, derbi se gubio i prije, nego mi moramo pobjeđivati ove 'slabije' ekipe - Slogu, Posušje, Zvijezdu, Tuzlu itd, ali ni to ne pobjeđujemo nego govorimo nemamo para. Bio sam se smirio, ali sam se opet, evo, iznervirao", govori Nikić.

Ističe da se nešto mora promijeniti.

"Kada je trener podnio ostavku, morala je Uprava da prihvati ostavku, ne zato što Bašić loše radi, već je morala nešto da poduzme. Mora nešto da napravi, pa vidi se na terenu da niko od onih igrača ne poštuje trenera. Pa vidjeli su svi na klupi da Bekrić dolazi i ljubi Štilu, a trenera kao da nema. Nije to da je Bašić loš trener, ali ne ide, pustite šuplju priču. Kod nas je uvijek problem, kada ekipa pobijedi, svi su zaslužni samo trener nije zaslužan, a kada ekipa gubi, samo je trener kriv, ali ne možeš promijeniti 20 igrača. Bašić je nakon što je UO odbio ostavku morao reći: 'Gospodo, doviđenja' i gotovo. Nego je ovo sada strašno, pa ispast ćemo j**o te. Ispast ćemo..imam osjećaj da igrači bojkotuju", zaključio je u razgovoru za **** popularni Nidžo.
Sve receno bravo Nidzo u kost.
Sve je rekao od A do Ž...bravo Nidžo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

south side
Kontakt:

pon okt 09, 2023 4:56 pm

Imali smo sansu i priliku da se izvucemo iz ovih govana sa amerikancem, ali je to neko vrlo vjesto blokirao i radio sve da covjek ne udje u klub i ako je skoro sve bilo zavrseno.Pa smo izabrali da sad idemo tezim putem, pustite supljie zakon o sportu bilo je i drugi opcija do covjek ulaze u klub ali nekom nije odg ali neka izaci ce i to na vidjelo kad tad.Kako to turci onda udzose u celik pa kako zrinjski ima investitora ,sarajevo itd...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon okt 09, 2023 5:09 pm

Imali smo sansu i priliku da se izvucemo iz ovih govana sa amerikancem, ali je to neko vrlo vjesto blokirao i radio sve da covjek ne udje u klub i ako je skoro sve bilo zavrseno.Pa smo izabrali da sad idemo tezim putem, pustite supljie zakon o sportu bilo je i drugi opcija do covjek ulaze u klub ali nekom nije odg ali neka izaci ce i to na vidjelo kad tad.Kako to turci onda udzose u celik pa kako zrinjski ima investitora ,sarajevo itd...
Ali mi imamo imovinu :) ocito je da neko negdje blokira. Neka nam je bog na pomoci kako izgurati ovu sezonu bez para od evrope.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 09, 2023 5:15 pm

pon okt 09, 2023 4:25 pm
Ma jok neka ublehe na klupi.izgleda kad odemo u drugu ligu onda cemo skontati da on nije za nas.
Haj sad kanarinac repliciraj na svaku o basicu,da ti nije sta u rodu pa ga branis ili si mozda to ti nermine.Mislim kad pitari skandiraju nermine ostani sve jasno lik obicna ubleha puno prica a nikakvi rezultata i napredka ko to ne vidi taj ne zeli klubu dobro.
Pa skandirali smo i mi Husrefu vise puta....
Znaci po tom.je i Husref ubleha....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Zvaka72
Kontakt:

pon okt 09, 2023 5:17 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
pon okt 09, 2023 12:49 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
pon okt 09, 2023 12:02 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
Ma nije bio u liniji brate, ni on ni Allyson realno evo sad cu postat foto
Bio je u linijislika

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ovo je ofsajd, nije linija dobro povučena
Položaj kamere je loš, po meni ovo nije bio offside.
Međutim Arenini prenosi kod spornih situacija su katastrofa živa. Jedonom ili ni jednom ponove spornu situaciju.
Majke mi imam osjećaj da vučić i Ts i na ovaj način uništava Bosnu.
Laž i samo Laž.
Plava porodica me ubi u pojam.

volimtezeljo

pon okt 09, 2023 5:19 pm

Je li ti stvarno mislis da neko ovdje "stanca" profile? Nije ovo prvi put da pises takve stvari. Daj nekakav dokaz ili se bojim da se previse uplices u posao administracije. Ne funkcionisu svi na taj nacin, koliko god to bilo tesko vjerovati.
Meni je to prvi put da napisem. Jel se to pozivas na administraciju?

Samo cu vam jos jednom reci za ovu ublehu na klupi.
"Nije, da se nije upozoravalo".

Basicu odlazi!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon okt 09, 2023 5:21 pm

pon okt 09, 2023 5:19 pm
Meni je to prvi put da napisem. Jel se to pozivas na administraciju?

Samo cu vam jos jednom reci za ovu ublehu na klupi.
"Nije, da se nije upozoravalo".

Basicu odlazi!

Mislim da se Basic nesto pretjerano i ne pita ali eto.

volimtezeljo

pon okt 09, 2023 5:21 pm

Da citiram jednu parolu "Gubitkom identiteta se placa ropstvom i ponizenjem".

Zvaka72
Kontakt:

pon okt 09, 2023 5:26 pm

Molio bih vas da prestanete sa nagađanjima.
Mi da bi smo gradili na pomoćnom moramo izvršiti promjenu prostornog plana a koji mi ne možemo progurati kod institucija za razliku od građevinske mafije.
Samim tim nismo ispunili uvjet da se Amerikanac upusti u tu investiciju.
Ja sam od početka bio skeptičan u taj scenario.
Prostorni plan je mogao promjeniti don Koldžeone sa" svojim građevinarima"
Nisam siguran ali mislim da je šuma iznad pomoćnog tzv. Zeleni pojas a to je tek zajebancija za poštene investitore i za to moraš imati debelu političku pozadinu i bruku love.
Plava porodica me ubi u pojam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.

Prijava