Ljudi mi kvalitete nemamo
Komplet zadnja linija je jedna od najgorih u ligi,o Biberu,Alysonu,Jasaru,Cosicu i onima sa klupe da ne pricam...
Ma kažem, daleko od toga da ja ja vidim neko bolje rješenje. Nemaš ti sada koga ni dovesti, sve i da imaš pare. Ali ovo naše branjenje je kriminalno. Sloga, Gosk, pitari po 3 gola. Oni haman ne računaju da su izašli na teren ako ne prime bar 2 komada.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:37 pmLjudi pustimo čovjeka do polusezone ja ne znam šta ste vi očekivali. Zrinja, borac i kone su 3 pozicije za 4 se tučemo mi, velež i široki.neroazzuro je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:32 pmI ne kažem da imam neko rješenje, ali i ovaj naš strateg polako pokazuje krupne taktičke slabosti. Što bi naš svijet rekao, puno zuji al malo meda daje.
Idemo dalje, jbg.
Opušteno bolan, ništa promjenom nećemo dobiti.
Mi se znamo potruditi da gubimo i kuciJacksparrow je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:48 pmJoj samo bi nesto tjerali, a ispast necemo sve dok je Grbavice... pa na Grbavici svakog mozemo dobiti uz navijace. A klub da bi ispao treba dobro da se potrudi da kuci gubi utakmice.
ko je zubanov?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:50 pmJe.bem i legendu Zubana dobro kad pitarima dadne svog igraca
Ako cemo tjerati onog ko je doveo poluigrace onda je Basic bezbjedan.teatrale36 je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:51 pmBašić prvi mora ići, pa onda ovi poluigrači što je doveo Ćosić, Ovčina, Turanjanin ,Biber......
Bruka je ovo velika
+1Tryg je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:41 pmJos veceras se zahvalit Cocalicu, Stilicu, i Mekicu. Oni su ovdje najjveci problem. Kunem vam se zivotom, zbog njih ovi mladji igraci ne mogu doci do izrazaja. Koriste maksimalno sve privilegije koje imaju a to im omogucava i direktor kluba.
Koriste maksimalno izlizanu floskulu koja se vec duze koristi a to je da su oni kao mogli bilo gdje igrat al su se vratili u Zelju zbog ljubavi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa to mozda ljude i plasijovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:50 pmMi se znamo potruditi da gubimo i kuciJacksparrow je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:48 pmJoj samo bi nesto tjerali, a ispast necemo sve dok je Grbavice... pa na Grbavici svakog mozemo dobiti uz navijace. A klub da bi ispao treba dobro da se potrudi da kuci gubi utakmice.![]()
Hasić, inače veliki navijač Želje..vinston.cercil je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:52 pmko je zubanov?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:50 pmJe.bem i legendu Zubana dobro kad pitarima dadne svog igraca
Ma jarane nismo mi toliko slabi da ispadnemo ali moramo biti svjesni da pravimo tim i to bez para. To znači da moraš dovoditi igrače koji će možda proigrati.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:48 pmJoj samo bi nesto tjerali, a ispast necemo sve dok je Grbavice... pa na Grbavici svakog mozemo dobiti uz navijace. A klub da bi ispao treba dobro da se potrudi da kuci gubi utakmice.
Zet mu , je.bo mu on zenuMaestro_1921 je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:55 pmHasić, inače veliki navijač Želje..vinston.cercil je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:52 pmko je zubanov?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:50 pmJe.bem i legendu Zubana dobro kad pitarima dadne svog igraca![]()
Pobjedjuje li uvjek bolji? Ne. Fudbal ima svoje čari, ali i mane. Mi smo bili bolja ekipa. Sudija u 43 min svira faul u napadu, dok naseg igrača vuku za dres sa ledja. Šta sad mi trebamo? Okrenut se sami protiv sebe? Nećemo. Mi smo navijači Želje, ne rezultata. Zbijmo redove idemo dalje.