uto okt 03, 2023 4:44 pm
Po meni Alyson mora igrati. Covjek je kao krilo jucer uzeo 20lopti. Ima nerezonskih poteza, ali sasvim sigurno da s malo vise utakmica ce i to proci.
Arap mora poceti mjesto Stile. Stila jeste dobar jucer bio, ali mi vise od njega sad mozemo izvuci na umornu odbranu.
Definitivno nam fale dva veznjaka. Ja vidim Bibera kao dugorocno rjesenje jer je prespreman, trci i bori se. Prema naprijed je tanak, ali je siguran. Ne petlja i radi sta mu se kaze. Ono sto su svi htjeli mislili da ce biti Hajdar, to bi mogao biti Biber kako sezona odmice. Drugi vezni je definitvno problem. Cosic je uzasan, jednostavno nema sigurnosti u svojoj igri, a ruku na srce ni inteligenciju. Rustemovic jednostavno nije kreativan, a defanzivno nije ni dobar. Ostaju Turanjanin i Mekic. Prvi je jucer presjekao desetak lopti, ali je prodao bar pola od tih jer prema naprijed ne umije. Nema mirnocu u igri niti kreativnost. Ostaje jos Mekic, a to nije rijesenje. Moze pricati sta hoce i kako hoce mi od njega nemamo korist. Nit trci, nit igra za ekipu i uz to obavezno unese nervozu.
Tako da imamo veliki problem tu, sinoc sam dobio info da Vahid bi trebao biti registrovan do derbija, ali evo momci iz 1921 kazu drugacije. Ako bude dostupan, poceti sa njim i sa Biberom, ispred Arap.