lazni Gavran
lazni Gavran
Nece da igraju za 5000.cipiripi je napisao/la: ↑uto sep 26, 2023 12:43 pmKako nas covjek sroza na nivo Pofalickog. Eto veci budjet ima Sloga, GOSK, i ostali klubovi.
Sto se je upalio kada su ga upitali za Vidica, sta je sa Vukojom, Jovicem i jos bezbroj slobodnih igraca, sta je oni nisu podobni nemaju je.beni DNK.
Zao Vam dati pare za dva-tri igraca kaze ko garantuje da ce donijeti napredak, jok eto Turanjanin i Rustemovic ce donijeti napredak i privuci publiku na stadion.
Ako nema publike na Grbavici nece biti ni para, TU SVE POCINJE I ZAVRSAVA. Publika = novac
Ok je sve to, ali onda nismo trebali ni dovoditi nikoga samo sa bi doveli.dzulijano_pike je napisao/la: ↑uto sep 26, 2023 12:34 pmPa ako Vam je Bekric trebao otvoriti oci nakon prelaznog roka, gdje su neki igraci radije otisli biti zamjena u Zrinjskom ili da igraju u GOSKu, a dosli Turanjanin, Biber, Alyson onda ne znam.
Ko god zna sabrati 2+2 zna gdje je klub bio prije 18 mjeseci, a gdje je danas.
Ponavljam, je.bo ba titulu, evropu, ako ce nam ostaviti 5 miliona duga. To smo vec prosli. Zato danas Trpimo i gledamo ovo. Nikad se vise ne ponovilo.
Ovo je meni posteno, nemamo para, vracamo dugove, ne pravimo nove, boriti cemo se, pa cemo vidjeti dokle cemo dogurati. Evo sad potpisujem, ne moramo izaci dvije godine u evropu, ako cemo dugove sravniti na 0.
Podrska Željezničaru.
Podrska ljudima u klubu.
Podrska Basicu.
Podrska igracima.
Navijac ideala, a ne rezultata.
![]()
Pratis fudbal, a onda znas da ne moze junior, nas junior iz BiH tako zaigrati u prvom timu. Moras imati starije i iskusnije igrače, "samo" je problem pogoditi sa tim malo starijim igračem. Jbg mora biti balans u ekipi i teško je to postići sa juniorima, treba biti realan, u BiH je "mlad" igrač sa 21 godinom. Pa jbo te vani je takav igrač već uveliko formiran i za njega se uzima po desetine mil.eura. Sjeti se pokojnog Ode kako je lijepo poslozio ekipu i balans sa Hadziahmetovicem, Bajicem... tada mladim igračima.salle86 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2023 1:01 pmOk je sve to, ali onda nismo trebali ni dovoditi nikoga samo sa bi doveli.dzulijano_pike je napisao/la: ↑uto sep 26, 2023 12:34 pmPa ako Vam je Bekric trebao otvoriti oci nakon prelaznog roka, gdje su neki igraci radije otisli biti zamjena u Zrinjskom ili da igraju u GOSKu, a dosli Turanjanin, Biber, Alyson onda ne znam.
Ko god zna sabrati 2+2 zna gdje je klub bio prije 18 mjeseci, a gdje je danas.
Ponavljam, je.bo ba titulu, evropu, ako ce nam ostaviti 5 miliona duga. To smo vec prosli. Zato danas Trpimo i gledamo ovo. Nikad se vise ne ponovilo.
Ovo je meni posteno, nemamo para, vracamo dugove, ne pravimo nove, boriti cemo se, pa cemo vidjeti dokle cemo dogurati. Evo sad potpisujem, ne moramo izaci dvije godine u evropu, ako cemo dugove sravniti na 0.
Podrska Željezničaru.
Podrska ljudima u klubu.
Podrska Basicu.
Podrska igracima.
Navijac ideala, a ne rezultata.
![]()
Trenutno bar, niti jedan novi igrač se nije pokazao kao pojačanje, i za koliko god igraju ja vjerujem da bi junior igrao za duplo manje. A rezultati manje-više isti. Plus imao bi onda viziju gdje ideš, ovako izgleda nam ambicije variraju od toga koliko u kojem mjesecu imamo novca na raspolaganju a to nikako se ne smije dešavati.
Slazem se, ali tako jbg svlacionicu remetis, jer neko MORA da igra. Onda nemas zdravu konkurenciju na tim pozicijama.salle86 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2023 1:07 pmI bilo bi poštenije da je umjesto svega ovoga rekao, lupam Muftić, Drina, (pa eto nek su i), Beća, Drljo, Gasal projekti kluba i da oni moraju igrati taman i na uštrb rezultata. Da će se desiti da griješe ali da ih navijači trebaju podržati jer bolje puno od njih ne možemo dovesti ali su zato po 2-3 puta skuplji.
Da navijači treba da stanu uz njih ali da će i oni maksimalno profesionalno da se oduže.
Vjerujem da bi većina to lakše "progutala" i da bi imali više sabura nego do sad.